- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #29.301
Ayy pardon canm yanls yazdim tamm yazyrm:)30 kasım canım ☺ ay keşke ekim olsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy pardon canm yanls yazdim tamm yazyrm:)30 kasım canım ☺ ay keşke ekim olsa
Son adet tarihiniz neydi acabaAralıkta son doğum benim herhalde, vaktini beklerse daha çoook var![]()
Sağol canım. Proluton vuruldumGeçmiş olsun canım ne iğnesi vuruldun?
Bnm hala donmemis cnm sancim yok cunkuHerkese merhaba. Bugün doktora gittim.Nstye girdim ve sancım vardı. Doktor bu hafta için erken dedi. İğne vuruldum. Korkuyorum açıkcasıBebeğim hala dönmemiş. Var mı aramızda bebeği dönmeyen
Ben normal pompa aldım. Koymayı düşünüyorum ama gerek yok dediler hastanede veriyolarmisMerhabalar , bende son hazırlıkları yapıyorum , hastane çantanıza süt sağma makinesi koyacakmısınız? konuştuğum herkes faydalı olduğunu söyledi. Sizler aldınızmı hangi markaları düşünüyorsunuz?
İnşaallah dönerler ya ben normal istiyorum çünküBnm hala donmemis cnm sancim yok cunku
Canim simdi aciliyor. Teknik bi sorun vardi sanirimCanım suwen’e hangi siteden bakıyorsun. Kendi siteleri açılmıyor.
Ben lansinoh tekli süt sağma makinası aldım. Daha önce doğum yapan arkadaşlarım mutlaka götür hastaneye dedi. Ben de koydum hastane çantama.Merhabalar , bende son hazırlıkları yapıyorum , hastane çantanıza süt sağma makinesi koyacakmısınız? konuştuğum herkes faydalı olduğunu söyledi. Sizler aldınızmı hangi markaları düşünüyorsunuz?
bi de ben:)) bakalım ne zaman dönmezse aralık 2. Haftası alırız dedi doktorAralıkta son doğum benim herhalde, vaktini beklerse daha çoook var![]()
21 martSon adet tarihiniz neydi acaba
Benimki coktan dondu ama belki geri doner. Isterim yani 2 hafta falan erken olsunB
bi de ben:)) bakalım ne zaman dönmezse aralık 2. Haftası alırız dedi doktor
Dalan roxy aldım canımKızlar bebek deterjanı olarak ne aldınız acaba .. bende yavaştan kıyafetleri yıkayacağım inşallah
Ben minoris aldım yanında yumuşatıcı kullanmadim yumuşacık yaptı kıyafetleriKızlar bebek deterjanı olarak ne aldınız acaba .. bende yavaştan kıyafetleri yıkayacağım inşallah
Kalıntı bıraktı mı canım memnun kaldın mı ?Dalan roxy aldım canım
Bende minorisi merak ediyorum canım kokusu var mı ?Ben minoris aldım yanında yumuşatıcı kullanmadim yumuşacık yaptı kıyafetleri
Kokusu yok canım ben memnun kaldım sertlestirmemesi çok hoşuma gittiBende minorisi merak ediyorum canım kokusu var mı ?
2gün var aramızda21 mart
Benimki coktan dondu ama belki geri doner. Isterim yani 2 hafta falan erken olsun![]()