2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
İnmedi sanırım öyle bir görüntü yok sadece döndü kafası aşağıda yani
En az ağrı sızıyla atlatırız inşallah süreci. Ayakların aşağıda olması da fena tepinince ağrı yapar :) dönmesine sevindim canım

• Beğen
Reactions: 114
Ben bir aya yakındır çekiyorum son haftalarda inanılmaz arttı. Normal doğum mu düşünüyorsun canım bebeğin aşağı inmesi doğum anı için iyi bişey sanırım. Ama öncesi için sıkıntı :)
Sezeryan olacağım canm. Bebeğim aşağı inmedi aslında. Kafası aşağı doğru sadece.

Sezeryan olacağım canm. Bebeğim aşağı inmedi aslında. Kafası aşağı doğru sadece.
A öyle mi aşağıda diyince hepten indi sandım benim haftaya göre zamanın daha var erken doğum mu diye düşündüm ama korkutmak istemedim :) sağlıkla gelsin miniğin inşallah ❤

Kızlar son ağdanızı ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz. Biz doğumu 39+2 olarak planlıyoruz ve ben ondan önceki haftasonu hem hamama gider güzel bir kese yaptırırım, vücudum yumuşar, rahatlarım hem de ağdamı yaptırırım diye düşünüyordum. Ama şimdi ya erken bir tarihte sancım gelirse diye korkuyorum. Buarada ben hamilelikten önce her ay mutlaka hamama giderdim. Hamile kaldığımdan beri hiç gidemedim tabii ki. Kendimi acayip pis hissediyorum doğumdan önce mutlaka gitmem lazım :temizlik:

A öyle mi aşağıda diyince hepten indi sandım benim haftaya göre zamanın daha var erken doğum mu diye düşündüm ama korkutmak istemedim :) sağlıkla gelsin miniğin inşallah ❤
Yok yok canm inmedi aşağı:) ama kafası hamileliğimin başından beri hep aşağıdaydı doğum pozisyonunda bekliyor yani kızım :)

Kızlar son ağdanızı ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz. Biz doğumu 39+2 olarak planlıyoruz ve ben ondan önceki haftasonu hem hamama gider güzel bir kese yaptırırım, vücudum yumuşar, rahatlarım hem de ağdamı yaptırırım diye düşünüyordum. Ama şimdi ya erken bir tarihte sancım gelirse diye korkuyorum. Buarada ben hamilelikten önce her ay mutlaka hamama giderdim. Hamile kaldığımdan beri hiç gidemedim tabii ki. Kendimi acayip pis hissediyorum doğumdan önce mutlaka gitmem lazım :temizlik:
Ben8m korkum bianda gelirse agdada yapmamissam yanarm:D bende bugun dusundum normalde agda yapmiyordm ama yapicam artik mecburi :)

Kizlar bebek alt acma minderi aldiniz mi? Nasil birsey aldiniz? Ya da alacak misiniz? Bu kullan atlari demiyorum pofuduk minder gibi olanlari diyorum.
Bir de biberon fircasi? Sterilazatör? =)

silverette alan var mı aranızda? kaça aldınız? veya daha önce kullanan var mı?

Kizlar bebek alt acma minderi aldiniz mi? Nasil birsey aldiniz? Ya da alacak misiniz? Bu kullan atlari demiyorum pofuduk minder gibi olanlari diyorum.
Ben minder aldım canım. Minderle yastık takım. Pusetin ana kucağının bebek arabasının altına misafirliğe gittin yatıracağın yerin altına her yere seriyorsun. Çok kullanışlı dediler civilde 35 tl ye vardı aldım gitti :)

Ya işte ben de ondan korkuyorum. Çantayı falan hazırladık da bu ağda işini nasıl çözcez bilmiyorum :KK48:
Sen cantayi hazrlamissin bende o da yok dogum istanbulda olcak bebegn esyalri istan lda ben izmrdeym brda olursa yandm:D vallahi bacım sen yap simdiden olmadi ole acil olur jilet artk yaparz napalm:halay:

Ağda işini doktoruma soracağım bu gidişimde, perşembe veya cumartesiye randevu alacağım bakalım ne diyecek. Yaptırabilirsin derse 34 te yaptırmış oluyorum . Bir de 37 de yaptırırım sanırım. Ağdaya izin vermezse jilete mecbur kalacağım :(

Sen cantayi hazrlamissin bende o da yok dogum istanbulda olcak bebegn esyalri istan lda ben izmrdeym brda olursa yandm:KK70: vallahi bacım sen yap simdiden olmadi ole acil olur jilet artk yaparz napalm:halay:
Kuzum keşke çanta yanında olsaydı. Allah korusun acil bi durumda hazır olmuş olurdu. Ha bi sıkıntı olmazsa da çantayı alır İstanbul a gidersin zamanı gelince :)

ben evde kullan atlardan kullanmıştım hep ve epey gidiyordu. bebek bakım çantasından çıkanlar iyi yıkayabiliyorsun naylonsu (benimki lässig markadan) ince değil. bu havlu veya kumaşdan olanı gördüğümden beri sevmiyorum ve saçma geliyor bi kirlendimi nolacak makinaya at eee kurudu etti derken nolacak. ben onu tercih etmedim canım.

Bir.
Cnm hamilelikte hamama gidilebiliyor mu druna sordun mu

Tatlim ben ilk oglumda 3 tane biberon aldim oglum bibebiberon da emzik de kullanmadi. Bence bi dogsun duruma gore sterizator ya da biberon temizleyici al derim

Kuzum keşke çanta yanında olsaydı. Allah korusun acil bi durumda hazır olmuş olurdu. Ha bi sıkıntı olmazsa da çantayı alır İstanbul a gidersin zamanı gelince :)
Vallahi olursa cnm yandm ne gecelik aldm kendme ne terlik tek bebegn hastane ckisi var olmadi hastaneye gidersm esime solerm gider hepsini alir artk istanbldan esyalri gondermelerni solerm :)

Back
X