2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Geçmiş olsun canım. Vajinada varisi ilk kez duydum. Normal doğummu istiyordun
ben hayırlı olanı istiyorum canım ikisisnden de korkuyorum yoksa..malesef annemde de varmış hamilelikelrinde ama normal doğum yapmış..bakalım dr.um görünce ne diyecek daha bakmadı çünkü.

benim 32+0 c.tesiye denk geliyo ya özel hasatneden alıcam ya da 32+2 yani p.tesi günü devletten alıcam..37+2 de p.tesi oluyo..gelmesem bile olur işe raporu taratıp gönderirim sorun olmaz. ama 32 yı halletmem lazım

sorun olmaz canım benim yarın 32+0 ama ctesi rapor alacam

Çocuk çıktığında uyuşukluk oluyor evet ama dikişi atan kişi de tecrübeli olması gerekiyor. Acemi olduğunda dikişi atana kadar geçen sürede uyuşukluk gidince acı verebilir. Stajyermiş yeni atamaymış kesinlikle izin vermeyin dikiş için.
Doğru haklısın doktor yapacak değilya ebe yapar

Doğum kurslarında öğretiyorlar ama internette de var canım izle perine masajı diye geçiyor kendine yapıyorsun ayağının birini yüksekçe biryere koyup elini yağlayıp yapıyorsun yada eşin yapıyor hergün 5 dk yetiyor orası esnek oluyor ozaman bebeğin kafası rahatça çıkıyor bu masajı yapanlar kesik olmadan normal Doğum yapıyor
Tamam bakacağım canım sağolasın

Ilginc yontem sana birsey diyimmi zaten o an cocgu cikartmanın rahatligiyla dikis hissini bile hissetmiyormussun dikilmesini kuzenim ole demisti zaten o an agri cekcez cıkarttiktan sonra rahatlariz acisini pek hissetmeyiz
İnşallah canım ya çok endişeliyim bi akışına bırakabilsem diken üstündeyim sanki bişeyleri hep eksik yapıyormuşum gibi

K
İnşallah canım ya çok endişeliyim bi akışına bırakabilsem diken üstündeyim sanki bişeyleri hep eksik yapıyormuşum gibi
Kendini hic strese sokma cnm inan bianda olcsk noldugunu anlamıcaksn dogumdan korkmayan tek benim galiba :) cnm hurma ye rahat dogum oluyormus bende alicam yiyecm

benim sağ bacağımda vardı zaten 4. ayda belirginleşti ve vajinada da cıktı malesef..dr.um doğum için henüz konuşmuyo 32. haftadayım dyie ama ben sordum vajinadaki varis normal doğuma engel olur mu diye olabilir dedi :/
Benimde bacagimda kocaman bir alanda cikti mosmor.Kalp damara gittim dopler cekti sorun yok diyor ama korkuyorum baya elime geliyor kalinlasti.Vajinadada cok oluyormus duymustum.

Kızlar bana yardım edin karnım çok çatladı ve çok kaşınıyor bu saat oldu uyuyamiyorum. Sürekli yağlı geziyorum hiç faydası yok. Hep nemlendiriyorum ama Kabardılar kaşımaktan. Tüm gün kendimi tutuyorum kasimıyorum. Gece uykumda kaşıyorum uyandığımda deli gibi kaşınirken buluyorum kendimi. Ben ilk defa böyle bişey yaşıyorum. Böyle bi kaşıntı yok gerçekten. :KK43:
Nasil oldunuz insallah basit bir kasintidir tahlilleriniz temiz cikar

Kızlar bana yardım edin karnım çok çatladı ve çok kaşınıyor bu saat oldu uyuyamiyorum. Sürekli yağlı geziyorum hiç faydası yok. Hep nemlendiriyorum ama Kabardılar kaşımaktan. Tüm gün kendimi tutuyorum kasimıyorum. Gece uykumda kaşıyorum uyandığımda deli gibi kaşınirken buluyorum kendimi. Ben ilk defa böyle bişey yaşıyorum. Böyle bi kaşıntı yok gerçekten. :KK43:
Nasil oldunuz insallah basit bir kasintidir tahlilleriniz temiz cikar

Doğum konusunda ben de tedirginim. Normal doğumda kesik olması ve sonrasında enfeksiyon olursa diye korkuyorum. Ama en çok da yavrumdan yana çekiniyorum.
Sezaryen olsa yavrum hemen kurtulacak diyorum. Ama biz de ameliyat geçirmiş olacağız

Eklentiler

• Screenshot_20181031-134824.webp
    Screenshot_20181031-134824.webp
    15 KB · Görüntüleme: 74
Benimde bacagimda kocaman bir alanda cikti mosmor.Kalp damara gittim dopler cekti sorun yok diyor ama korkuyorum baya elime geliyor kalinlasti.Vajinadada cok oluyormus duymustum.
benim de elime geliyordu kendi dr.um pıhtı olabilir dedi, kan pıhtılaşması nedeniyle iğne kullanıyorum ben iğnemin dozunu artttırdı her ihtimale karşı..doppler için kalp damara gönderdi pıhtı değilmiş o ele gelen seertlik, görevini tamamlamış eski damarmış..ameliyatla alınması gerkiyormuş..

Doğum konusunda ben de tedirginim. Normal doğumda kesik olması ve sonrasında enfeksiyon olursa diye korkuyorum. Ama en çok da yavrumdan yana çekiniyorum.
Sezaryen olsa yavrum hemen kurtulacak diyorum. Ama biz de ameliyat geçirmiş olacağız
Ben normal istiyorum. Doğal bir olay sonuçta. yani tabi bir aksilik risk yoksa. Aksi durum seyrederse kendimide bebeğimide riske atmak istemem.

Ezmu0810 Ezmu0810 Canım ben de senden ilham alıp kese işliyorum. İçine lavanta mı koyacaksın? Lavantanın kilosu 75 tl dedi aktar. 45 taneye 1 kilo giderse çok gibi geldi bana.

Eklentiler

• 7573E63A-5D7F-4FD6-A228-B05A730EB878.webp
    7573E63A-5D7F-4FD6-A228-B05A730EB878.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 78
Ezmu0810 Ezmu0810 Canım ben de senden ilham alıp kese işliyorum. İçine lavanta mı koyacaksın? Lavantanın kilosu 75 tl dedi aktar. 45 taneye 1 kilo giderse çok gibi geldi bana.
Canim nikahsekerimalzeme sitesine baksana. Odeme sadece havale oluyor ama ben cok alisveris yapmistim. 1 kilo lavanta 36 lira diyor ben ordan alcam.

K

Kendini hic strese sokma cnm inan bianda olcsk noldugunu anlamıcaksn dogumdan korkmayan tek benim galiba :) cnm hurma ye rahat dogum oluyormus bende alicam yiyecm
Maşallah sana canım canı gönülden tebrik ediyorum seni hepimize hayırlı doğumlar inşallah aklımda hurma son zamanlarda alıcam bende

Back
X