2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kasılma dediğin nasıl bişey ki bende de oluyor mu acaba merak ettim. Hissettiğim bişey yok pek ama bilemedim şimdi. Yarın sabah 32+0 bende rapor alacağım hemde kontrolüm var da merak ettim sancı ve kasılma olayını. İnşallah sende sıkıntısız ulaşırsın sonuca.
Bebek toplaniyor gibi oluyor ama tek taraf degil butun karnim sertlesiyor ve rahatsiz bir his oluyor. Kasiklarimda agri oldugu da oldu ama o zaman sanci cikmadi. Kafa cok asagi inmis dedi belki de ondan...

kızlar hastane odasının kapısı için tül alacağım da internetten bakıyorum. 2 çeşit tül var grek ve kristal tül sizce hangisinden almalı? Bir de eni boyu ne kadar olmalı tülün fikriniz var mı?
ben aldim bana boyu 4 metre oluyo dedi gorevli.ama iki tarafli yaocaksan 8 metre drdi.ben tek boydan yapicam o yuzden 4 metre aldim

Kızlar kontrolumuz vardı bugün.minnos büyümüş maşallah, balyanak 3200 olmuş dedi doktor :p kafa 38 de bacak vücut 36 da. bu durum normalmis.artik her angelse gelebilir dikkatli ol hareketlere dikkat et dedi.en geç 26 Kasım.her hafta kontrol artıkdedi.
Maşşallah canım senin kız güzel büyüdü, benim kız minyon. İlkdoğum sizin olacak gibi görünüyor. Sağlıkla gelsinler inşallah.

kızlar hastane odasının kapısı için tül alacağım da internetten bakıyorum. 2 çeşit tül var grek ve kristal tül sizce hangisinden almalı? Bir de eni boyu ne kadar olmalı tülün fikriniz var mı?
Ben kristal olandan aldı im. Boyuna 7 metre, enine yaparsan 3 metre yetiyormuş canım.

Ellerine saglık canım çok güzel olmuş :KK200:
35 kese yaptım ben 150 gram lavanta aldık fazla bile canım elyafla koyulcak içine 5 parça lavanta atsan yeticek kokusu çıkıyo yogun oluyo ben fazla bile aldım gibime geliyor fazla koyucam güzel koksun 150 gramı 5 tl aldım canım
Sadece lavanta koyulsa hemn çok kokar hemde masraflı olur elyaf koyunca kesede güzel oluyor yumuşacık oldu
Agzını baglamak içinde tül ince kurdele aldım kesenin agzına ince güpürde aldım herşeyim hazır ama dikilmesi kaldı kaynanam makinada dikicek bende doldurup süsliycem inşalllah
Kolay gelsin sana bayadır işliyorum zor oldu bugun bitti çok şükür
Emeğine sağlık benim daha yarı oldu. Bi iki güne biter inşallah. Bunlar bitince de kıyafet kesesi ve pano işleyeceğim hastanede çerçeve olarak koymak için.

Nasil oldunuz insallah basit bir kasintidir tahlilleriniz temiz cikar
Cok tesekkur ederim iyi diyelim. ALP değerim yüksek 330 çıktı. Hamilelikte yüksek olabiliyormuş. Ancak yinede kontrol için yarın dahiliye ye gidicem. Ultrasonda bakilcakmis sanırım karaciğer ve safra enzimlerine. Dermatoloji de krem verdi. Hap verdi ancak bebise geciyomus hap. Çok zor durumda kalırsan kullan dedi. Kasiniyorum deli gibi. Kasindikca pervaneyi açıyorum. Donuyorum ama iyi geliyo kaşıntımi aliyo. ALT ve AST değerlerim iyi çıktığını için panik yapılacak durum yokmuş. 1 ay nasıl geçer bilmiyorum. Kimse çekmesin bunu. Bu havada pervanenin önünden kalkamıyorum.

Kizlar bu arada karnimin komple kasilmasinda cikti sancilar, onlar sanciymis demek ki. 60 civariydi ama duzensizdi tabi. Doktor muayene ederken de oldu sen bunu hissetmiyo musun simdi dedi. Duzensiz de olsa araligi yakin yani yarim saatte 3-4 kere yasiyorum bu durumu ortalama. Hissediyorum ama uzun zamandir oldugu icin normal gibi geliyor bana artik dedim. Normal degil dedi ve tekrar nstye gonderdi.
Bakalim cuma gunu ne diyecek bana, aceleci bir bebege benziyor dedi...
her gün muhakkak yasiyomusun cnm kasilmayi
ben ozellikle aksamlari bi kere ve iki gunde bir falan yasiyorum.ama benim 3 4 dk surmuyo bayagi 10 20 dk arasi suruyo.
benim kasik agrilarim da artti artik.o da her gun olmuyo mesela bugun bi kere oldu 2 gun once de olmustu.sanki adet olcakmisim gibi bi kasik agrisi.o sanirim sanciydi.
bende bu cmtrsi gidicem ilk kez nts ye giricem.
hadi ntsye girdim sanci ya da kasilma cikmadi diyelim.ama eve gelince cikiyo o zmn nolcak.

her gün muhakkak yasiyomusun cnm kasilmayi
ben ozellikle aksamlari bi kere ve iki gunde bir falan yasiyorum.ama benim 3 4 dk surmuyo bayagi 10 20 dk arasi suruyo.
benim kasik agrilarim da artti artik.o da her gun olmuyo mesela bugun bi kere oldu 2 gun once de olmustu.sanki adet olcakmisim gibi bi kasik agrisi.o sanirim sanciydi.
bende bu cmtrsi gidicem ilk kez nts ye giricem.
hadi ntsye girdim sanci ya da kasilma cikmadi diyelim.ama eve gelince cikiyo o zmn nolcak.
Her gun yasiyorum canim 10-15 saniye suruyor ama sık sık oluyor bu. Duzensiz sanci onemli degil diye okumustum ama artik yuksek mi geldi fazla mi sık bilemiyorum. Kasık ağrısı her gun yaşamıyorum.
Cok fazla ve cok yuksek degilse sancilar sorun olmaz herhalde

Canim grek tulun petekleri daha irice, kristal daha hos duruyor ama hastane kapisinda fark eder mi o gorunus bilmiyorum.
Ben kristal tul alcam
Canm kimseden ses çıkmayınca grek aldım ya:( biraz araştırdım kapıya grek olur demişler internette. İnşallah kötü durmaz.

Cok tesekkur ederim iyi diyelim. ALP değerim yüksek 330 çıktı. Hamilelikte yüksek olabiliyormuş. Ancak yinede kontrol için yarın dahiliye ye gidicem. Ultrasonda bakilcakmis sanırım karaciğer ve safra enzimlerine. Dermatoloji de krem verdi. Hap verdi ancak bebise geciyomus hap. Çok zor durumda kalırsan kullan dedi. Kasiniyorum deli gibi. Kasindikca pervaneyi açıyorum. Donuyorum ama iyi geliyo kaşıntımi aliyo. ALT ve AST değerlerim iyi çıktığını için panik yapılacak durum yokmuş. 1 ay nasıl geçer bilmiyorum. Kimse çekmesin bunu. Bu havada pervanenin önünden kalkamıyorum.
Çok iyi anliyorum gebeligin 8.haftasinda ayni durumu yaşadim evet soguk su cok iyi geliyordu bana da.Ovadril losyon verdi iyi gelmisti insallah doguma kadar surmezde gecer bir an evvel

Cok gecmis olsun, dikkat et usutme bu havalarda. Aloe vera jel iyi gelebilir mi acaba buzdolabinda bekletip sursen?

@Ezmu0810 Canım ben de senden ilham alıp kese işliyorum. İçine lavanta mı koyacaksın? Lavantanın kilosu 75 tl dedi aktar. 45 taneye 1 kilo giderse çok gibi geldi bana.
Nerde kilosu 75 tl canım çok para sakin verme. Ben yarim kilosunu 15 tl ye aldım. 42 tane kese yaptım. Kesenin yarısını elyaf yarısını lavanta ile doldurdum. Yetti lavanta.

Canm kimseden ses çıkmayınca grek aldım ya:KK43: biraz araştırdım kapıya grek olur demişler internette. İnşallah kötü durmaz.
Yok canim cok farki yok aslinda sadece petekleri biraz daha iri. Kapiya baglamak icin cok farketmez ama sus falan yapacaksan minik onlarda kristal hatta hayalet tuller daha hos duruyor.

ben aldim bana boyu 4 metre oluyo dedi gorevli.ama iki tarafli yaocaksan 8 metre drdi.ben tek boydan yapicam o yuzden 4 metre aldim
Eşim de inşaat işleriyle uğraşıyor ona sordum 2.10 olur kapıların boyu dedi. Ben de 2 ile çarptım biraz da bağlama payı bıraktım 7 metre aldım. İnşallah kısa gelmez. Kısa gelirse tek taraflı bağlarım ama tek taraflı nasıl bağlayacağız ki?

Çok iyi anliyorum gebeligin 8.haftasinda ayni durumu yaşadim evet soguk su cok iyi geliyordu bana da.Ovadril losyon verdi iyi gelmisti insallah doguma kadar surmezde gecer bir an evvel
Insallah boyle devam etmez yoksa dayanamam.Nasıl geçti sizin kendi kendine mi acaba. Bana hiç gecicekmis gibi gelmiyo.

Kristal daha sert tok duruyor canım. Boyut hakkında eni ne kadarmış ki onu bilmek lazım. Boyu için kapı boyunun 3 katı aldan yeter. 2 ölçüsüyle kapıyı döner kalan bir ölçüylede fiyonk falan yada başka bir şey yaparsın

Kristal daha sert tok duruyor canım. Boyut hakkında eni ne kadarmış ki onu bilmek lazım. Boyu için kapı boyunun 3 katı aldan yeter. 2 ölçüsüyle kapıyı döner kalan bir ölçüylede fiyonk falan yada başka bir şey yaparsın
Kapının enine bağlamayacağım canım. Şu tarz birşey yapmak istiyorum. 7 metre aldım bakalım inşallah yeter.

Eklentiler

• 26EF02BC-E777-4FA5-B150-C0E19E00A7A9.webp
    26EF02BC-E777-4FA5-B150-C0E19E00A7A9.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 98
Back
X