cnm duramicak kadar agrin yoksa biseyin yoktur korkma.ben de agir kaldirmiyorum ama temizlik falan yapiyorum.ama artik eskisi gibi yapamiyorum gobegim aciyo hemen korkuyorum.bi daha kaldirmazsin sen de cnm.hele ben 2 gun kabizliktan dolayi daha cok korktum artik oyle is miş yapmam.doktorum da 30 haftalikken ilerleyen haftalarda dinlen bol bol dedi.simdi 32+4 üm.
cnm ben daha dolap alamadim ya o yuzden bekliyorum.bi gunumu bile almaz nasilsa diye dolabi bekliyorum.simdi gardolabinda hersey posette duruyo.
madam cocodan da buzgulu torbam vardi 3 tane ama kucuktu.esime de minik hurc alrdirim kalmamis torba.onlari da yikicam.bavul da yok.buyuk sirt cantamiz var bayagi buyuk dagci cantasi tarzinda.esim de onu goturmem bavul alslim diyo.bime bavul gelcekmis ona bakcak.tekerlekli degil orta boy bisey.bencr yeter de zaten.bi de bebek bakim cantami da goturcrm zaten.
dolap olmadan yikayip utulemek istemedm hersey posette duruyo.
daha annem de gelince bebek kiyafetleri getircek onun getirdiklerini de artik o hafta yikariz annemle.annem araligin basinda gelir benim doguma 1 hafta kala gelcem diyodu.doktor da 10 aralik gibi dedi
ben de artik pek hareket etmemeye calisiyorum dogumdan cok acilmam olur da normal doguma alirlar diye tirsiyorum.insallah oyle bisey olmaz da planli bi sekilde olur dogum.