2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Günaydın kızlar. Benimde az önce kontrolüm vardı. 32+0 ım. Çalışamaz raporu aldım. Bebeğim 1 hafta ileride. Kilosu 2065 gram olmuş. Boyu da 45 cm. Bi sonraki kontrole 3 hafta sonra çağırdı 35 te. Nst ye de o zaman dedi.
Maşallah canım :) doğuma kadar bol bol dinlen artık :)

Cok gecmis olsun canim. Alttaki sanci evet ama neden durdurmak icin ilac vermemis doktorun anlamadim. İki gun once ben 100 leri gordum ama bir sey de hissetmiyorum yatis yapmadi bu sefer. Neye gore degerlendiriyorlarsa artik. Muhtemelen seni de yakin takibe alicaktir ben 2 3 gunde bir nst ye giriyorum. Panik yapma gerek olursa zaten ilaclar var durduruyorlar sancilari. İnsallah bebisin vaktinde gelir
Sadece gunde 3 progestan dedi yarin tekrar bakcak canim. Yeni degil uzun suredir boyle diyince mi onemsemedi acaba bilemedim...

Bugun kontrolum var. 30+6 yim bugun alicam calisamaz raporunu doktorum sorun olmaz dedi. Bakalim bu kez yuzunu gostercek mi benim sipa :)
32 hafta dolmadan nasıl veriyor ki raporu doktorun canım? doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyor musun 16 haftalık iznin çok erken başlamış oluyor bu şekilde.

ruhum_mavi ruhum_mavi
IMG_20181101_101530.webp IMG_20181101_101511.webp
canım benim dediğim bu. burda ne diye geçer bilmiyorum pazen böyle mi oluyor?

tmm o zmn ben de bavulu alinca yikayim kaldiriyim icim rahat etsin ne olur ne olmaz cnm ben de boyle yaptim bayagi ugrastirdi ama yavas yavas yaptim acelem yok diye.altina minik kalpler de yapmayi dusunuyorum sallansin.bulut bayagi kucuk yapmisim cunku.
Eki Görüntüle 2202085
Çok güzel olmuş ya bunlar ayrı ayrı mı satılıyor nerden aldın ne kadara mal oldu ben de alıp yapayım hayırlısıyla kullanmayı nasip atsin rabbim sana

ins normaldir cnm ama artik sonlara yaklasiyoruzya olur boyle seyler doguma hazirlik anlaminda.
benim yine saf tarafa toplanma oldu simdi.netren baktim da bu da kasilma demekmis.doktora sordugumda nirmal demisti.
duzensiz kasilmalara yalanci kasilma da deniyormus.sanurim bizimkiler duzensiz okdugu icin yalanci kasilmaya giriyor.
Benimde sol tarifimda toplaniyor acaba dogum zamaninda nasl anlicaz geecekmi yalancimi merak edyiyorum

Valla benim kapı süsü ahşap mecbur çiviye takmalıyım. Çivi yoksa biz çakarız artık :KK70:

Canım bende ahşap yaptırdım daha gelmedi ama siparisi verdim. Aşağıdaki sayfada hastane kapisina asılmış paylasimlar var. Kapıda asicak birsey yoksa tul alttan üstten güzel durmuş. Bide hani bu yapiskanli bantlar var koctasta falan satılan tablo bile tutuyor onlarda olabilir. Ben tul yerine onu düşünüyorum.

https://instagram.com/tripartyshop?utm_source=ig_profile_share&igshid=8updk22z3pav

Bugün kontrole gittim 33+5 iz 2kilo çıktı. 12 günde 250 gram alabilmiş sıpam , doktor 2 buçuğu geçemeyecek gibi dedi :KK43: Bakalım kaçıncı haftaya kadar dayanacak benim sıpa.
Sağlıkla doğsun inş cnm kasaba et borcumuz yok. sütun inş bebisine yarar sonrasında kilo alır canım kiloya takılma.ne kadar fazla kalırsa o kadar iyi cnm inş sabırla büyümeye devam eder içerde.

Sadece gunde 3 progestan dedi yarin tekrar bakcak canim. Yeni degil uzun suredir boyle diyince mi onemsemedi acaba bilemedim...
Nst deki her sanci da ciddi olmuyor anladigim kadariyla duzensiz ve kisa sureli olanlar yalanci sanci oluyor sanirim. Yarin belli olur insallah iyi haberler verirsin canim asla yorma kendini

Bugün kontrole gittim 33+5 iz 2kilo çıktı. 12 günde 250 gram alabilmiş sıpam , doktor 2 buçuğu geçemeyecek gibi dedi :KK43: Bakalım kaçıncı haftaya kadar dayanacak benim sıpa.
canım bence takılma kiloya. ben 32+0 da gittiğimde 1950gr idi yani zaten ultrason 100% sonuç vermiyor ki. sen güzel düşün güzel olsun her daim anne karnında ne kadar dursa kar. herşey güzel olacak annesi hele o mis kokusunu aldınmı ohhh herşeyi unutursun =)

Back
X