2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar merhaba.

Açılışı yaptim, dun 35+ 3 te dogum yaptim.

Çarşamba gunu saglik ocaginda tahlil ysptirmistim. Persembe yani dun sonuçları kendi doktoruma gosterdim. İlk defa tsh yuksek çıktı ve idrarda da protein kacagi vardı. Nst ye girdim kalp atislari normaldi, sanci yoktu. Doktor preeklemsiden şüphelendiği icin 24 saatlik idrar tahlili istedi bir de tsh icin yeni bir tahlil istedi. Kan verdim sonucu 2 saat sonra cilacakti ben de hastanrnin yakininda ablam var ona gectim.beklemek icin.

Gittim kahvalti uaptik biraz uzandjm basim donmeye basladi. Soguk soguk terledkm midem bulandi istifra ettim kasiklarima da gaz sancisi gibi bri sanci girdi. Hemen hastaneye döndük doktor tansiyonu olcti 16ya cilmisti ultrasona aldi direk yuzu degisti kalk hemen nstye cikiyoruz dedi, beni aldi cilsrdi nstye kendi bağladi ve direk ameliyathaneyi hszirlayin dedi. Megerse plesenta erken ayrilmis, icerde kanama baslamis bebegin kalp atışları yavaslamisti. Resmen beni bes dk içinde sezeryana aldı. Bi ustumu ciksrdigi hatirliyroum gerisi flu
Bebek icerde oksijensiz kalmis hemen kuvoze almkslar. Simdi hala solunum cihazina bagli. Dune gore daha iyi durumda.
Dualariniza ihtiyacimiz var
Oyyy kurban olurum ins en kısa sürede kuvezden cikar cnm sen de saglikli bi sekilde kucagina alirsin dualarimiz seninle

iyiyim canım merak ettim hastaneye yatanlar sancısı ağrısı olan olunca =) birde erken doğum olayı
Sağol canım. Ben de çok korkuyorum 2 hafta daha dayanırsak 37 den sonra sıkıntı olmaz inşallah. 9 Kasımda kontrolüm var bakalım. Sen naptın kesin Hacer hanımda mı yapacaksın değiştirdin mi fikrini?

Sağol canım. Ben de çok korkuyorum 2 hafta daha dayanırsak 37 den sonra sıkıntı olmaz inşallah. 9 Kasımda kontrolüm var bakalım. Sen naptın kesin Hacer hanımda mı yapacaksın değiştirdin mi fikrini?
sen benden öndesin canım =) evet hacer hanımda yapacam kesin. hayırlısı olsun bakalım

Kizlar merhaba.

Çarşamba gunu saglik ocaginda tahlil ysptirmistim. Persembe yani dun sonuçları kendi doktoruma gosterdim. İlk defa tsh yuksek çıktı ve idrarda da protein kacagi vardı. Nst ye girdim kalp atislari normaldi, sanci yoktu. Doktor preeklemsiden şüphelendiği icin 24 saatlik idrar tahlili istedi bir de tsh icin yeni bir tahlil istedi. Kan verdim sonucu 2 saat sonra cilacakti ben de hastanrnin yakininda ablam var ona gectim.beklemek icin.

Gittim kahvalti uaptik biraz uzandjm basim donmeye basladi. Soguk soguk terledkm midem bulandi istifra ettim kasiklarima da gaz sancisi gibi bri sanci girdi. Hemen hastaneye döndük doktor tansiyonu olcti 16ya cilmisti ultrasona aldi direk yuzu degisti kalk hemen nstye cikiyoruz dedi, beni aldi cilsrdi nstye kendi bağladi ve direk ameliyathaneyi hszirlayin dedi. Megerse plesenta erken ayrilmis, icerde kanama baslamis bebegin kalp atışları yavaslamisti. Resmen beni bes dk içinde sezeryana aldı. Bi ustumu ciksrdigi hatirliyroum gerisi flu
Bebek icerde oksijensiz kalmis hemen kuvoze almkslar. Simdi hala solunum cihazina bagli. Dune gore daha iyi durumda.
geçmiş olsun ve de hayırlı olsun bebeğin..inşallah tez zamanda da kavuşursunuz

sen benden öndesin canım =) evet hacer hanımda yapacam kesin. hayırlısı olsun bakalım
Son zamanlar rüyalarımda bile doğum görüyorum. Doğum başlıyor ya Rengin olmuyor hastanede ya ben yapamam diyor. :) hayırlara çıksın inşallah çok korkuyorum bu sefer. :bicak:

Son zamanlar rüyalarımda bile doğum görüyorum. Doğum başlıyor ya Rengin olmuyor hastanede ya ben yapamam diyor. :) hayırlara çıksın inşallah çok korkuyorum bu sefer. :bicak:
hayırdır inşaAllah canım. yok kız korkma hastanede yakın zaten rengin hanım gelir merak etme =)

ilk cnm korkuyorum normalin riskleri bana daha fazla geliyo.3 yil sonra kavuscam insallah bebegime o yuzden bi aksilik istemiyorum.spinal anestezi istiyorum insallah
Dogrudur cnm haklsn korkularinda o zaman sen 40beklemden erkendn yaparsn dogumu 38 ins kazasiz belasiz atlatrz spinal yaptgnda 6 saat kalkamiyrmusuz uyustruluyrms galiba sezarynda altmizi basklri temizlyrms arkdsm ole dedi o yuzdn normal istyrm

Herkese cok tesekkurler. Teker teker alintilayamadim.
Genel anestezi oldu evet cunku o kadar acil oldu ki doktor senin spinalle uyusmani bekleyevek vaktimiz yok dedi.
Gebelk boyunca tansiyon sorunu yasamadim cunku zaten erken dogumu onlesin diye adalat kullaniyordum o da bir tur tansiyon ilaci olduğu icin hic yukselmedi tansiyonum dune kadar.
Doktor idrarda protein gorunce 24 saatlik odrar takibi istedi, eger 3 grdan az çıkarsa kontrol altinda tutabiliriz ama fazlasi olursa hic beklemeden doguma alicam, sen harkeetlerine dikkat et bebegin, kasilma olursa, sancin olursa hemen gel demisti zaten.
Sezeryan sonrasi sad3ce ayağa kalkana kadsr bir kac saat sancim oldu, onda da hep agri kesici igneler yaptialr cok canim yanmadi. Gaz sorunu da yasamadm cok sukur, o acidan da kolay oldu. Doktor bu sabah kontrolde cok zor bir dogum gecirdin ben daha cok sanci cekersin diye dusundm ama dirayetli ciktin dedi. Cok kanaman olanilirdi durmaysbilirdi bir de rahim ameliyatına almak zorunda kalabilirdik ama cok sukur iyisin dedi. Baya sikintili bir durum atlatmisiz yani.
Buarada bir saat oncesine kadsr bebek gayet hsreketliydi, normaldi hissettigm bütün tekmeler falan. Ne olduysa yarim saat icinde oldu, takdir i ilahi boyleymis ne diyeyim. İnsallah yavrum da toparlar bir an once.
Cok teşekkurler dualariniza.
Adalat rağmen yükseldi demek tansiyonun :( Ben de tedirgin oldum ya Rabbim Sen yardım et hepimize :(

Dogrudur cnm haklsn korkularinda o zaman sen 40beklemden erkendn yaparsn dogumu 38 ins kazasiz belasiz atlatrz spinal yaptgnda 6 saat kalkamiyrmusuz uyustruluyrms galiba sezarynda altmizi basklri temizlyrms arkdsm ole dedi o yuzdn normal istyrm
Canım ben 2 kez spinal bir kez genel oldum. Sonda oluyor 4 saat. Sonra sondayı çıkarıp kaldırıyorlar seni. Tuvalete falan gidebiliyorsun. Normal olursa daha iyi tabii. Ben çok istemiştim normali.

Kizlar merhaba.

İnşallah bir an önce toparlanır bebişin ve sağlıkla mutlulukla evinize dönersiniz canım

Canım ben 2 kez spinal bir kez genel oldum. Sonda oluyor 4 saat. Sonra sondayı çıkarıp kaldırıyorlar seni. Tuvalete falan gidebiliyorsun. Normal olursa daha iyi tabii. Ben çok istemiştim normali.
Alla alla benim arkdsm oldu dedim ben olursam belden olurum.hani donmezse beklemem dedi 6 saat kipirdayamdm gorumcem degistirdi altmi diyince istemyrm hani biri degistrsn ben yapmk isterim o yuzdn normal olurum ins

Kizlar merhaba.

Canm biraz erken gelmis ama yine hayirli olsun rabbim saglik sifa versin bebegine ins duzelir kucagina alirsin yavrunu dualarımız seninle

Alla alla benim arkdsm oldu dedim ben olursam belden olurum.hani donmezse beklemem dedi 6 saat kipirdayamdm gorumcem degistirdi altmi diyince istemyrm hani biri degistrsn ben yapmk isterim o yuzdn normal olurum ins
SondA varken niye altini baskasi alsin. Bende spinal oldum gayette kendim gittim tuvalete.
kafasikarisikogretmen kafasikarisikogretmen canim hayirli olsun bebisin. Merak etme gayet guclu cikacaktir.
Sancilari olan arkadaslarda insallah vakti zamaninda olur dogumlariniz
Benim kontrolde yarin cok merak ediyorum neler olacak nstye gircek miyim. Erken dogumdan da korkuyorum.

SondA varken niye altini baskasi alsin. Bende spinal oldum gayette kendim gittim tuvalete.
kafasikarisikogretmen kafasikarisikogretmen canim hayirli olsun bebisin. Merak etme gayet guclu cikacaktir.
Sancilari olan arkadaslarda insallah vakti zamaninda olur dogumlariniz
Benim kontrolde yarin cok merak ediyorum neler olacak nstye gircek miyim. Erken dogumdan da korkuyorum.
Alla alla korktm o zaman korkmama gerek yok ya ben kendmde halledebilirim peki bebegn bezini falan degistirebldn mi

Canım çok yanlış bilgilendirme yapmış arkadaşların. Spinalde öyle 6 saat ayağa kalkamama altını başkaları temizleme falan gibi bişey yok. Bence bu konuları sadece doktoruna sormalısın.

Aralik anneleri olarak kotu basladik :KK43:
cnm oyle dusunme daha dur bisey yok dualarla bebekler tutuncak insallah annelerine.ilaclarla ignelerle durdurulcak sancilar.hem hepimiz 33 34.haftalardayiz oluyor bu haftalarda da dogumlar ama masallah bebekler gayet de saglikli oluyor.korkulcak haftalari gectik artik.

Canım çok yanlış bilgilendirme yapmış arkadaşların. Spinalde öyle 6 saat ayağa kalkamama altını başkaları temizleme falan gibi bişey yok. Bence bu konuları sadece doktoruna sormalısın.
9 kasimda randevum cnm ozaman sorcam dr ole diyince korkrm 6 saat kalkmamak uyusmak kotu olurda iyi degilms yapanlar ole soledi dr dicem sorcam bide burdan soriyim dedim

Back
X