Herkese cok tesekkurler. Teker teker alintilayamadim.
Genel anestezi oldu evet cunku o kadar acil oldu ki doktor senin spinalle uyusmani bekleyevek vaktimiz yok dedi.
Gebelk boyunca tansiyon sorunu yasamadim cunku zaten erken dogumu onlesin diye adalat kullaniyordum o da bir tur tansiyon ilaci olduğu icin hic yukselmedi tansiyonum dune kadar.
Doktor idrarda protein gorunce 24 saatlik odrar takibi istedi, eger 3 grdan az çıkarsa kontrol altinda tutabiliriz ama fazlasi olursa hic beklemeden doguma alicam, sen harkeetlerine dikkat et bebegin, kasilma olursa, sancin olursa hemen gel demisti zaten.
Sezeryan sonrasi sad3ce ayağa kalkana kadsr bir kac saat sancim oldu, onda da hep agri kesici igneler yaptialr cok canim yanmadi. Gaz sorunu da yasamadm cok sukur, o acidan da kolay oldu. Doktor bu sabah kontrolde cok zor bir dogum gecirdin ben daha cok sanci cekersin diye dusundm ama dirayetli ciktin dedi. Cok kanaman olanilirdi durmaysbilirdi bir de rahim ameliyatına almak zorunda kalabilirdik ama cok sukur iyisin dedi. Baya sikintili bir durum atlatmisiz yani.
Buarada bir saat oncesine kadsr bebek gayet hsreketliydi, normaldi hissettigm bütün tekmeler falan. Ne olduysa yarim saat icinde oldu, takdir i ilahi boyleymis ne diyeyim. İnsallah yavrum da toparlar bir an once.
Cok teşekkurler dualariniza.