2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Dogrudur cnm haklsn korkularinda o zaman sen 40beklemden erkendn yaparsn dogumu 38 ins kazasiz belasiz atlatrz spinal yaptgnda 6 saat kalkamiyrmusuz uyustruluyrms galiba sezarynda altmizi basklri temizlyrms arkdsm ole dedi o yuzdn normal istyrm
cnm ben herseye hazirladim kendimi spinalde.
ama normale hazirlanamiyorum malesef.
spinalde de tek korkum vardi ameliyat esnasinda ya aci hissedersem diyordum ama aninda mudahale ediliyormus oyle bi durumda zaten bu da cok dusuk bi ihtimalmis.
bel agrisi bas agrisinda da korkmuyorum eninde sinunda dogum nasil olursa olsun agri illaki yasanacak zaten kacari yok.
insallah dayanilmaz agrilarimiz olmasin agri kesiciler serumlarla halledilsin insallah bebek eninde sonunda cikacak sonucta karnimizda kalmicak oyle de boyle de o yuzden daha da fazla dusunmek istemiyorim.bebegimi kucagima verdikleri ani dusunuyorum sadece.

Alla alla korktm o zaman korkmama gerek yok ya ben kendmde halledebilirim peki bebegn bezini falan degistirebldn mi
Canım doğumdan çıkınca sontalı oluyorsun 5-6 saat sonra yürütüyorlar ondan sonra tuvalete falan gidiyorsun yani bebekle ilk gün annen falan ilgileniyor sen sadece emzirme yaparsın ikinci gün bebeğinede bakarsın

cnm ben herseye hazirladim kendimi spinalde.
ama normale hazirlanamiyorum malesef.
spinalde de tek korkum vardi ameliyat esnasinda ya aci hissedersem diyordum ama aninda mudahale ediliyormus oyle bi durumda zaten bu da cok dusuk bi ihtimalmis.
bel agrisi bas agrisinda da korkmuyorum eninde sinunda dogum nasil olursa olsun agri illaki yasanacak zaten kacari yok.
insallah dayanilmaz agrilarimiz olmasin agri kesiciler serumlarla halledilsin insallah bebek eninde sonunda cikacak sonucta karnimizda kalmicak oyle de boyle de o yuzden daha da fazla dusunmek istemiyorim.bebegimi kucagima verdikleri ani dusunuyorum sadece.
Haklsn cnm dogumu agrisiz gecene inanmam illa oluyordur sonucta bir can cikiyor kolay degil aynen hazirliklarini yap sen nolur nolmaz . Dr peki tarih verdimi

9 kasimda randevum cnm ozaman sorcam dr ole diyince korkrm 6 saat kalkmamak uyusmak kotu olurda iyi degilms yapanlar ole soledi dr dicem sorcam bide burdan soriyim dedim
ben de hic 6 saat kalkamadim diyeni duymadim cnm bu arada.
hatta biraz dinlenince ayaklandirip yurutuyorlarmis bilerek
bazi insanlarimiz abartmayi cok seviyor
insallah bi aksilik yasamayiz da dogumlarimiz kolayca olur

cnm bu penye iplikler eli cok acitiyor ya
ben sepet ordum de 3 4 tane elim acidi bayagi.hele ki bu bayagi buyuk
kullanisli da bulmuyorum ben malesef cunku cok agir oluyorlar.
ama gorunus acisindan cok cok tatli
Evet ben de ördüm biraz yoruyor. Sonra söküp başka bir şekilde değerlendirebilirim. Hoşuma gitti puset taşımaktan daha hafif bence.

Canım doğumdan çıkınca sontalı oluyorsun 5-6 saat sonra yürütüyorlar ondan sonra tuvalete falan gidiyorsun yani bebekle ilk gün annen falan ilgileniyor sen sadece emzirme yaparsın ikinci gün bebeğinede bakarsın
Ben suan izmirdym aileleeimiz istanblda hani ani bir durum olursa diye dyrm doguma yakin gitxemde oraya o yuzdn merk ettim bakamzmymdye

Haklsn cnm dogumu agrisiz gecene inanmam illa oluyordur sonucta bir can cikiyor kolay degil aynen hazirliklarini yap sen nolur nolmaz . Dr peki tarih verdimi
yapicam cnm dolap alamadik daha.onu bekliyordum ama beklemicem artik kasilmalar kasik agrilari artti tirsmaya basladim artik
bavulumuz yok.esime aldirip yikayip utuleyp yerlestircem insallah
aynen cnm sonucta bi insan cikicak bizden agrisiz cok zor.

Ilk refakatcin varsa o degistirir zaten. Ben bi kac saat gectikten sonra degistirmistim. Ama refakatci mutlaka olmali sezeryanda.
Canm izmirdym suan doguma yakin gitcem istanbula olurda ani dogum olursa diye demistim burda bebegi olan arkdsm varda o gelrm dyrda olmadi o bebgn altni degstrr onnda bebegi 3 aylk o yuzdn dusundm ins normal olurum

Eki Görüntüle 2202564
Canım bende bundan ördüm çok güzel oldu bunu netten aldım kendi yaptıgımı çekmek isterdim malesef bazanın altından canım
Ogluşumun odasına paspas :)
Ben papyonda yaptım
Çok güzel olmuş eline sağlık canım. Ben seviyorum el işi ile uğraşmayı. Üretmek çok keyif verici üstelik bebeğim için daha da kıymetli. Dikiş, örgü çok severim.

yapicam cnm dolap alamadik daha.onu bekliyordum ama beklemicem artik kasilmalar kasik agrilari artti tirsmaya basladim artik
bavulumuz yok.esime aldirip yikayip utuleyp yerlestircem insallah
aynen cnm sonucta bi insan cikicak bizden agrisiz cok zor.
Benimde hastane cantam hazir degil hazirlicam ben valiz degil cantann icine koyucam genis cantam var onun icine koyucam tekrrdan valize para vermiyim senn korkun varsa bak kafasi karskogretmnn bianda olmus hazrlikli olmalyz bence

Canm izmirdym suan doguma yakin gitcem istanbula olurda ani dogum olursa diye demistim burda bebegi olan arkdsm varda o gelrm dyrda olmadi o bebgn altni degstrr onnda bebegi 3 aylk o yuzdn dusundm ins normal olurum
Kocan refakatci olsun cnm sezeryan olursan. Yururken olsun ihtiyaclarin olsun birine ihtiyac duyuyorsun illa. Hemende sapasaglam ayaklanmiyorsun.

Bundan bende ormek istiyodum ama ipleri 8 9 lira 5 ip gitse 40 45 bir de zemin icin ahsap taban icine de yatak alayim dersen 100u bulur. İnstagramda hi hi an yapiyor sorfum 150 lira dedi. Agirligi da 4 kilo oluyormuş
4 ip yetiyor canım çok büyük yapmaz isen, tabanı örgü yaparsan ahşap tabana gerek yok. Benim elimde birazı var ipin hem onu değerlendireyim dedim. Altına evden ayarlarım yumuşak bir şey. Arabadan puseti çıkarmak istemiyorum. Bu daha hafif.

Back
X