2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar sepet beşik alan var mı? İçindeki sünger bana ince geldi bide alez falan kullanmak istiyorum ama alezler genel de oval değil ve büyük olacak gibi. Birde nevresim de serilir demi bu sepet beşiğe? Aydınlatırsanız sevinirim
ben sepet besik aldim. sunger yeterli olur bence cnm cunku 4 5 ay sonra ayaga kalakcak vaziyete geldiklerinde duserler bu sefer yatak yuksek olursa yataktan cikmaya calisirken.icin rahat etmicekse bi kakin battaniyede ser istersen altina.
bebek nevresimi oluyo cnm evet ama tabiki buyuk geliyo altina atiyorum fazlaligi.
ben bi de refku yatagi aldigim icin onu da koyucam ustune.
alez degil de disarda kullanilan bebek alt acma bezlerini kulllanabilirsin bebek biraz hareketlenene kadar cnm ben oyle yapicam.

ben sepet besik aldim. sunger yeterli olur bence cnm cunku 4 5 ay sonra ayaga kalakcak vaziyete geldiklerinde duserler bu sefer yatak yuksek olursa yataktan cikmaya calisirken.icin rahat etmicekse bi kakin battaniyede ser istersen altina.
bebek nevresimi oluyo cnm evet ama tabiki buyuk geliyo altina atiyorum fazlaligi.
ben bi de refku yatagi aldigim icin onu da koyucam ustune.
alez degil de disarda kullanilan bebek alt acma bezlerini kulllanabilirsin bebek biraz hareketlenene kadar cnm ben oyle yapicam.
Canimm çok sağol. Evet nevresimi öyle kullanırım artık alezide belki sererim yada dediğin gibi alt açma kullanirim.

Canimm çok sağol. Evet nevresimi öyle kullanırım artık alezide belki sererim yada dediğin gibi alt açma kullanirim.
ben de alez alicam da cnm biraz beklicem.bebek cok hareketli olursa alicam.olmazsa almicam 3 ay kadar falan.
bildigim kadariyla bebekler yatarken kendi kendilerine donemiyorlar bi sure.zaten kundak yapicam ben ilk 3 ay sık olmamak kaydiyla o yuzden alt acmayi kullanirim heralde bi sure.
hareketlenmeye baslayinca alez alip sungerim altina geciririm artik mecbur.

insallah benim de anesteziden sonra takarlar ki hissetmem cnm
bende cok kasilirim.
tedavi gordugum zmnlar alttan muayene edildigimde hep kasardim kendimi.
asilamalarimda da kasardim da acirdi.
canim da tatlidir benim malesef.
hatta esimle iliski sirasinda bile agri yasarim ben bazen.
bunun icin zaten psikologa gitmeyi dusunuyorduma ama bebek calismalarindan dolayi gidemiyordum.
hatta bu yuzden cocugum olmuyor diye dusundugum de olmustu vajinismus falan saniyordum kendimi degilmis.ama malesef duzelmedi gidicem bebek toparlaninca.
kasilmamak lazim ama ben hic beceremiyorim.
Aynı durumu bende yaşıyorum canım kasıyorum kendimi o yüzden düşünüyorum çatı muayenesi falan nasıl olucak diye.

Kizlar merhaba.

Açılışı yaptim, dun 35+ 3 te dogum yaptim.

Çarşamba gunu saglik ocaginda tahlil ysptirmistim. Persembe yani dun sonuçları kendi doktoruma gosterdim. İlk defa tsh yuksek çıktı ve idrarda da protein kacagi vardı. Nst ye girdim kalp atislari normaldi, sanci yoktu. Doktor preeklemsiden şüphelendiği icin 24 saatlik idrar tahlili istedi bir de tsh icin yeni bir tahlil istedi. Kan verdim sonucu 2 saat sonra cilacakti ben de hastanrnin yakininda ablam var ona gectim.beklemek icin.

Gittim kahvalti uaptik biraz uzandjm basim donmeye basladi. Soguk soguk terledkm midem bulandi istifra ettim kasiklarima da gaz sancisi gibi bri sanci girdi. Hemen hastaneye döndük doktor tansiyonu olcti 16ya cilmisti ultrasona aldi direk yuzu degisti kalk hemen nstye cikiyoruz dedi, beni aldi cilsrdi nstye kendi bağladi ve direk ameliyathaneyi hszirlayin dedi. Megerse plesenta erken ayrilmis, icerde kanama baslamis bebegin kalp atışları yavaslamisti. Resmen beni bes dk içinde sezeryana aldı. Bi ustumu ciksrdigi hatirliyroum gerisi flu
Bebek icerde oksijensiz kalmis hemen kuvoze almkslar. Simdi hala solunum cihazina bagli. Dune gore daha iyi durumda.
Dualariniza ihtiyacimiz var
Hayırlı olsun bebeğin canım,cok geçmiş olsun ikinizede kucağına alırsın inşallah biran önce yavrunu...

Dogrudur cnm haklsn korkularinda o zaman sen 40beklemden erkendn yaparsn dogumu 38 ins kazasiz belasiz atlatrz spinal yaptgnda 6 saat kalkamiyrmusuz uyustruluyrms galiba sezarynda altmizi basklri temizlyrms arkdsm ole dedi o yuzdn normal istyrm
evet 5 6 saat ayağa kalkamıyorsun. altını da hemşireler değiştiriyor birde refakatçi kim kalıyorsa onu da eşim değiştirdi ve gayet de iyi oldu rahattım yani. zaten o 6 saat çabuk geçiyor meleğini izlerkene emzirmeye çalışırken =) bunda korkulacak birşey yok tinyrose tinyrose sen sadece meleğine odaklan canım :KK200:

SondA varken niye altini baskasi alsin. Bende spinal oldum gayette kendim gittim tuvalete.
@kafasikarisikogretmen canim hayirli olsun bebisin. Merak etme gayet guclu cikacaktir.
Sancilari olan arkadaslarda insallah vakti zamaninda olur dogumlariniz
Benim kontrolde yarin cok merak ediyorum neler olacak nstye gircek miyim. Erken dogumdan da korkuyorum.
altını değiştirne derken bezi hani ilkin çok kan geliyor ya o canım onu da hemşire veya refakatçı yapıyor buda normal yani bence

ben de hic 6 saat kalkamadim diyeni duymadim cnm bu arada.
hatta biraz dinlenince ayaklandirip yurutuyorlarmis bilerek
bazi insanlarimiz abartmayi cok seviyor
insallah bi aksilik yasamayiz da dogumlarimiz kolayca olur
herkeste anestezi farklı oluyor yani herkesin bünyesi aynı değil ya. Ben 5 6 saat kalkamadım uyuşuktu napalım. kızımın altını da değiştirsim onda sıkıntı yok sadece ben kendi bezimi değiştiremedim çünkü ilkin çok kan geliyor onu da hemşire ve eşim halletti sorun yaşamadım. sonra uyuşukluk geçtiğinde hep yürüdüm yürüdüm yürüdüm ki hastaneden biran önce çıkayım diye. kış vaktı daha çok mikroplu olur diye.

altını değiştirne derken bezi hani ilkin çok kan geliyor ya o canım onu da hemşire veya refakatçı yapıyor buda normal yani bence
Canim ama sanki tuvalet olayindan bahsedilmis kanli bez degil sanki eger oyleyse tabi hemsire degistiriyo belkide yanlis anlasilma oldu.

Canim ama sanki tuvalet olayindan bahsedilmis kanli bez degil sanki eger oyleyse tabi hemsire degistiriyo belkide yanlis anlasilma oldu.
bilmiyorum canım wc olayını zaten birşey gelmiyor ki aç karnına =) kalktıktan sonra lavman yaptılar bana gaz çıksın diye ve hemen de wc ye gittim =)

Çok ağır olduğunu kullanışsız olduğunu duymuştum o yüzden yapmayı düşünmüyorum canım çok sağol.ama çok güzel olmuş renkleri ve orulusu
bence de taşıması kolay değildir ağır oluyordur. çok kullanışlı olduğunu düşünmüyorum ama güzel görünüyor heves işte :)

Koalina Koalina canım geçmiş olsun son durumun nedir?
Sagol canim bi degisiklik yok aimdilik. Bugun de cikarmayacaklarmis magnezyum falan eklediler. Ilaclarla 1-2 saat kesiliyor sonra nstye baglininca yine sanci cikiyor.
Doktor ciddi bir durum yok ama bu sanci bebegi asagi iter, suyun gelebilir 35i gorelim en azindan o yuzden takipteyiz dedi.

Back
X