2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benimde şeker çok yükseldi sabah azıcık yedim yine çok çıktı ünsülin başlanacak ya

İnsülin başlamasını çok önemseme doğumdan sonra şeker geçiyor. Önemli olan bebişin sağlığı. Şimdi insülin kullanmazsan bebişin doğduğunda şekeri düşme ihtimali olur o zaman daha çok üzülürsün. Allah sanada bebişinede sağlıklı ömürler versin kalbini ferah tut her şey çok güzel oluyor o kuzuyu kucağına alınca

aynen canım her bünye farklı bende veya başkasında öyle oldu diye sende de öyle olacak değil. güzel düşün güzel olsun canım =) evet benim doğum yapacağım hastanede erkek refakatçı alıyorlar ve hep özel odaları varmış iki kişilik olsa dahi senin için kapatıyırlarmış bu yüzden bu hastaneyi tercih ettim. kızımda sıkıntı yaşamıştım daha doğrusu şansım vardı. iki kişilik odaya yatırıldım ama biri gelirse eşiniz çıkması lazım dedi bende gidemez koridorda durur bekleme odasında dedim ve gece kimse gelmemişti Allahtan. ertesi gün 10 gibi bir kadın 1cm açılma ile sancı çekiyordu yanımda ve ben hemen çıkış istedim çünkü ben onun 8cm açılmasına kadar dinleyemezdim. işte böyle bir düzensizlik olmaması için çok hastane araştırdım ve ayretten kızımda kalacak mecburen o yüzden tek kişilik özel olda olmasına tercih ettim canım. bende ilk hemşire daha doğrusu ebe değiştirdi altımı bebek bezi istedi sonrasında eşim normal depend teğiştirdi aonraaında zaten ayaklandım şükür =) bence ondan bundan aöylenenlere dinleme herkes özel ve sadece bebeğine odaklan yok ağrıymış felan düşünme bazende psikolojik de oluyor herşey. yok başım belim ağrıyor dersen olur çünkü psikolojik olarak öyle hazırlıyorsun kendini bende malesef normal doğum diye odaklandım ve belimden iğne yapmayın sonrasında çekerim diye kaç kere yalvardım ve öyle de oldu malesef. bu sefer herşeyi oluruna bırakacam relax olacam =)
benim annem kalacak ama tek kisilik mi cift kisilik mi fiyat nasil hic sormadik bakalim.
bebek bezi tekli alinabiliyomuydu cnm paket halindemi almistiniz bende depent kilotlu aldim da olmasa evde kullanirim
cnm ben zaten kendimj hazilardim spinale kacarim yok nasilsa diye.insallah agrimiz sizimiz minimum seviyede olur da bebegimizi rahatca emzirir altini degistirebiliriz.
benim de insallah dogumdan sonra bulantim direk biter reflüden kurtulurum da guzel bi yemek yerim tika basa en cok bunu dusunuyorum :-)

Kizlar doktorla gorustum son bir kez nst istedi. Arada bakiyorum sancim yok diye sevinirken bebegin kalp atislari dusuk cikiyor bu sefer de. Insallah yanlis olcuyordur :KK43:
cnm bebegin kalp atislarinda dusus olsaydi doktor seni hemen doguma alirdi bebegi riske atmazdi.seni beklettigine gore dusus yok demekki insallah da yanlis olcumdur

Ben de bu doğumdan sonra kesinlikle laser e başlayacağım. Gerçekten sürekli bunun sıkıntısını çekmek zor oluyor.
ben ozel bolgeyi eldivenle aliyorum ve eskiye gore aciyo bayagi.cidden hamilelikte hassas oluyo demekki
hem ne alaka hemen dogumu katiyor araya.ben de asilama yaptirirken canim acirdi hemen dogumu nasil yapcan falan
of benim de kuafor zmnim geldi gitmem lazim ama erteleyip duruyorum.

benim annem kalacak ama tek kisilik mi cift kisilik mi fiyat nasil hic sormadik bakalim.
bebek bezi tekli alinabiliyomuydu cnm paket halindemi almistiniz bende depent kilotlu aldim da olmasa evde kullanirim
cnm ben zaten kendimj hazilardim spinale kacarim yok nasilsa diye.insallah agrimiz sizimiz minimum seviyede olur da bebegimizi rahatca emzirir altini degistirebiliriz.
benim de insallah dogumdan sonra bulantim direk biter reflüden kurtulurum da guzel bi yemek yerim tika basa en cok bunu dusunuyorum :-)
canım kıyamam senin hamileliğin de baya zor geçti bu mide probleminden inşaAllah geçer canım ve iştahlı yersin yemekleri ki bol sütün olsun inşaAllah rn önemlisi su olacak zaten.
anladım canım anne tabii daha iyi olur. yok kız bebeğin bezini istemişti hemşire bizden. herkes nasıl rahat ederse onu kullansın ben normal ped olarak mesane pedi diye geçiyor dependin onu kullanmıştım canım. amin inşaAllah güzel atlatırız doğumu =)

İnsülin başlamasını çok önemseme doğumdan sonra şeker geçiyor. Önemli olan bebişin sağlığı. Şimdi insülin kullanmazsan bebişin doğduğunda şekeri düşme ihtimali olur o zaman daha çok üzülürsün. Allah sanada bebişinede sağlıklı ömürler versin kalbini ferah tut her şey çok güzel oluyor o kuzuyu kucağına alınca
amin canım benim çok teşekkür ederim ben oğlumda 3 ay ünsülin oldum maalesef gebelik şekeri bundada çıktı doğurunca geçiyor biliyorum ama zor işte buzamana kadar yediklerime dikkat ederek kaçtım ama artık haftalar ilerledi ünsülin ihtiyacı arttı bakalım hayırlısı

ben ozel bolgeyi eldivenle aliyorum ve eskiye gore aciyo bayagi.cidden hamilelikte hassas oluyo demekki
hem ne alaka hemen dogumu katiyor araya.ben de asilama yaptirirken canim acirdi hemen dogumu nasil yapcan falan
of benim de kuafor zmnim geldi gitmem lazim ama erteleyip duruyorum.
Bu ara gidip kurtul:)
Kuaför çok bekletme hatta her zaman hazırlıklı ol dedi. 34 bitiyor bugün bir de 36 da gideyim diyorum o zamana kadar bir aksilik olmazsa :))

Bende yüz üstü yatmayı öyle özledim ki :)

amin canım benim çok teşekkür ederim ben oğlumda 3 ay ünsülin oldum maalesef gebelik şekeri bundada çıktı doğurunca geçiyor biliyorum ama zor işte buzamana kadar yediklerime dikkat ederek kaçtım ama artık haftalar ilerledi ünsülin ihtiyacı arttı bakalım hayırlısı

Yuksek kandan çıkıyor değil mi? Tekrar yükleme yapmıyorlar.

Kardeşimin eşine 75 lik yükleme yapıldı. Değerleri biraz yüksek cıktı. Doktor insulin başlayalım demiş. O da kabul etmedi şimdi 1 hafta ölçecek aclik tokluk şeklinde ona göre karar verecekler. Sence bu değerler insulin baslanmasini gerektirecek boyutta mi?

0.dakika 87
60. Dakika 234
120. Dakika 217

Kardeşimin eşine 75 lik yükleme yapıldı. Değerleri biraz yüksek cıktı. Doktor insulin başlayalım demiş. O da kabul etmedi şimdi 1 hafta ölçecek aclik tokluk şeklinde ona göre karar verecekler. Sence bu değerler insulin baslanmasini gerektirecek boyutta mi?

0.dakika 87
60. Dakika 234
120. Dakika 217
Burda 0.dakika dediğiniz açlık şekeri mi oluyor?

0.dakika 87
60. Dakika 234
120. Dakika 217
Evet canım ünsülin verilmeli çok yüksek bence ama yediklerine dikkat ederek ayarlayabilirse bir süre idare eder 32. Haftadan sonra diyette yetmiyor maalesef diyet yapsın güzelce ölçsün açken 90 ı yedikten 1 saat sonra 140 2.saat 120 yi geçiyorsa hemen ünsülin başlasın ünsülin hiç zararı Yok bebeğe şekerin zararı var ünsülin zaten bizim içimizde bulunan bir hormon dışardan alıyoruz sadece progesteron gibi yani

Burda 0.dakika dediğiniz açlık şekeri mi oluyor?
Evet açlık şekeri.

Evet canım ünsülin verilmeli çok yüksek bence ama yediklerine dikkat ederek ayarlayabilirse bir süre idare eder 32. Haftadan sonra diyette yetmiyor maalesef diyet yapsın güzelce ölçsün açken 90 ı yedikten 1 saat sonra 140 2.saat 120 yi geçiyorsa hemen ünsülin başlasın ünsülin hiç zararı Yok bebeğe şekerin zararı var ünsülin zaten bizim içimizde bulunan bir hormon dışardan alıyoruz sadece progesteron gibi yani

Tamam canım sağol. Kan sulandırıcı iğne kullanıyor her gün, insulin de olursa iyice zorlanır diye düşünmüştü gerekirse kullnacak tabi yapacak bir şey yok. Senin de böyle miydi?

Kizlar ciktim hastaneden, bir ara bebegin kalp atisi 80lerde gorunuyordu. Benimkiyle karismis neyse ki. Ilaclari verdi eve geldim artik evde devam edicem...
Hadi çok geçmiş olsun kuzum, Allah bir daha yaşatmasın inşallah, zamanında kavuşmayı nasip etsin Rabbim inşallah.

Back
X