2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
geçmiş olsun canım Allah tekrarını yaşatmasın. kaç kilo ve boyu kaç? benim kız 35 haftalık doğmuştu 2170gr 46 cm ve 1 ay boyunca 50cm giydi ben hiç prematüre almamıştım ve ilk başlarda içinde yüzüyordu yavrum. 1 numara bez de çok büyük geliyordu 0numara da sadece primanın vardı oda heryerde yoktu. hep kakası taşmıştı yavrumun. almakta fayda var bence ki senin öyle bir riskin var ise yani doktor dediyse erken doğma riski var diye.
Sagol canim 32+0da 2000 gram ve 46 cm gorunuyordu. 3 gun gecti daha.
Doktor 35e kadar tutmaya caliscaz dedi ama acilma veya su azalmasi yok simdilik. Tek problem kasilma ve rahim agzinin kisalmaya baslamasi, kafasi da bayagi asagi inmis bu kasilmalar asagi iter dedi. Yenidogan cok problem olursa esimi gonderir aldiririm o zaman. Bezi de duruma gore alayim bakalim hayirlisi neler olacak.

Doktor 35e kadar tutmaya caliscaz dedi ama acilma veya su azalmasi yok simdilik. Tek problem kasilma ve rahim agzinin kisalmaya baslamasi, kafasi da bayagi asagi inmis bu kasilmalar asagi iter dedi. Yenidogan cok problem olursa esimi gonderir aldiririm o zaman. Bezi de duruma gore alayim bakalim hayirlisi neler olacak.
Maşallah canım sakın korkma kilosu boyu çok iyi benim dün 33+0 dı 43 cm 2.200 dü

Bu ara gidip kurtul:)
Kuaför çok bekletme hatta her zaman hazırlıklı ol dedi. 34 bitiyor bugün bir de 36 da gideyim diyorum o zamana kadar bir aksilik olmazsa :))
cnm 2 haftada bir mi gidiyosun hep.ben ayda bir gidiyorum.azcik cikmasini bekliyorum yoksa yarim yamalak oluyor tam alamiyorlar agdaya gelmiyo cnm
ozel bolgeye hic gitmiyorum eldivenle aliyorum

Kızlar daha önce özel hastanede dogum yapan bit tanıdıgımla konuştum bebegi hastane yıkıyormuş dogru mu ben siliyorlar diye biliyodum özel hastanede dogum yapmış arkadaşlar aydınlata bilirmi

o zaman alma canım maşaAllah bebişin iyi canım =) ilaçlar ile durur daha bebişin inşaAllah aynen eşim halleder öyle bir durumda. sen yat dinlen canım Alşah yardımcın olsun

Koalina Koalina
cnm bugun biz de 33 haftalik 2 kilo olduk.
doktor 2 hafta daha gecsin korkma dedi bana sen de korkma cnm
insallah zmninda gelirler ama aceleci olurlarsa da korkma artik krtik zmnlar geciyo cnm

Kızlar daha önce özel hastanede dogum yapan bit tanıdıgımla konuştum bebegi hastane yıkıyormuş dogru mu ben siliyorlar diye biliyodum özel hastanede dogum yapmış arkadaşlar aydınlata bilirmi
Benim hastanem yıkamıyor. Ben de yıkamalarını istemiyorum zaten. Yıkadıklarında enfeksiyona açık oluyorlar.

Belli olmaz canim ya eksik de olcuyo olabilir bi dogar 1700-1800yani cok guvenemiyorum o yuzden. Haftasi da cok kucuk hayirlisi ama
Canım benden sana tavsiye azıcık naz yap artık kimse bişey beklemesin senden şuan senin tek yapacağın yatmak yaşadıklarını sen biliyorsun sakın kalkma eşin falan ilgilensin senle bişey yaparsın bişey olur çok vicdan azabı çekersin

cnm 2 haftada bir mi gidiyosun hep.ben ayda bir gidiyorum.azcik cikmasini bekliyorum yoksa yarim yamalak oluyor tam alamiyorlar agdaya gelmiyo cnm
ozel bolgeye hic gitmiyorum eldivenle aliyorum
Kuzum ayda 1di normalde ama 29 dan sonra ilk kez gittim ama 5 hafta oldu. Şimdi 38 de doğum falan olur diye 36 da gideyim dedim aldığı kadarını alır ya. Ama benim kuaförde kullandığı ağda güzel alıyor hafif küçük tüyleri .

Kızlar sizde de ödem şişlik var mı? Doğumdan sonra geçer demi ya:KK43:
doğumdan sonra geçiyor canım korkma bir kaç gün içinde geçer
Annem de oyle dedi valla.
Bir de burda kimsem yok, kaynananlar hazirlasin cok istiyolarsa,kendi taraflari gelecek nasil olsa sen yat dedi.
annen hakkı canım yat dinlen şimdi doğarsa Allah korusun gözün süs mu görür..bebeğin büyük ihtimal kuvozde kalır o yüzden yat dinlen durabildiği kadar dursun
cnm ama doktorlar gobek bagi dusene kadar neden yikamayin diyorlar ki o zmn
ben yikamiyolar sanydum
canım göbeği düşmeden de yıkayabiliyor biz yıkamıştık kızımı günlük hem de

Back
X