2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar karnında sertleşme olup sancı çıkanlara bir sorum olacak. Sertleşme karnınınızın tümünde mi oluyor belli bir kısmında mı? Bende mesela şuan sertleşme var ama sadece sol tarafta ve dokununca bebeğin poposu ve ayakları olduğunu anlayabiliyorum. 2-3 dk sonra da geçiyor bu sertleşme.

Kızlar karnında sertleşme olup sancı çıkanlara bir sorum olacak. Sertleşme karnınınızın tümünde mi oluyor belli bir kısmında mı? Bende mesela şuan sertleşme var ama sadece sol tarafta ve dokununca bebeğin poposu ve ayakları olduğunu anlayabiliyorum. 2-3 dk sonra da geçiyor bu sertleşme.
O bende de oluyor cnm da bence o sanci degil dogal olarak bebegin bi yerlerini hissediyoruz oynadikca. Tabi bunu yasayanlar daha iyi aciklarda karinda yer kalmiyor ya bide buyuduler bi taraflari hep karnimizi itebiliyo.

Benim tamaminda oluyor canim 30 saniye civari suruyor sonra kendiliginden geciyor. O an kalp atisin hafifhizlaniyor gibi hatta nefes alamiyor gibi oluyorsun, bi gerginlik hissi oluyor.

O bende de oluyor cnm da bence o sanci degil dogal olarak bebegin bi yerlerini hissediyoruz oynadikca. Tabi bunu yasayanlar daha iyi aciklarda karinda yer kalmiyor ya bide buyuduler bi taraflari hep karnimizi itebiliyo.

Benim tamaminda oluyor canim 30 saniye civari suruyor sonra kendiliginden geciyor. O an kalp atisin hafifhizlaniyor gibi hatta nefes alamiyor gibi oluyorsun, bi gerginlik hissi oluyor.
Valla psikolojim bozuldu kızlar sürekli kendimi dinliyorum sancım var mı diye:) ben her kontrolde nstye giriyorum sancı çıkmıyor ama bu sertleşme olayı sürekli oluyor. Belli bir bölgesinde oluyor karnımın. Ve düzenli aralıkla olmuyor. Sizin tarifinize göre sancı değil sanırım. Allah sonumuzu hayır etsin hepimizin:)

Valla psikolojim bozuldu kızlar sürekli kendimi dinliyorum sancım var mı diye:) ben her kontrolde nstye giriyorum sancı çıkmıyor ama bu sertleşme olayı sürekli oluyor. Belli bir bölgesinde oluyor karnımın. Ve düzenli aralıkla olmuyor. Sizin tarifinize göre sancı değil sanırım. Allah sonumuzu hayır etsin hepimizin:)
Aynen bende oyleyim bide dogum 2 saat uzakta olcak nasil korkuyorum

Bende tıpkı senin anlattığın gibi oluyor. Bazen sağ bazen sol bazen ortada

Bebekleri hastaneden cikarirken ne giydireceksiniz arkadaslar:bicak: hastane cantami hazirliyorum da eve gelirken ne giydireyim bilemedim. Penye tulum onun ustune battaniyeye sarmak yeterli mi? Yoksa polar tulum koysam mi şu ayicikli falan olanlardan hani kozmonot gibio_O

cnm bende sanci cikmadi ama ben de her ikisi de oluyor
yani ya bi tarafa toplanip sertlesiyor ya da tumden sertlesiyor
ve aksamlari oluyor her gun sıklasti benim.sabah aksam progestan verdi bana.
ve uzun sureki bi kasilma yasiyorim ben.

Kizlar bugun kontrolde olcumler bunlar. 34+1 haftasi. 2188 gr. 46 cm.Kilosu 1 hafta geriymis.ama sorun degil doktor bakalim.

Eklentiler

• 20181103_232939.webp
    20181103_232939.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 62
cnm bende sanci cikmadi ama ben de her ikisi de oluyor
yani ya bi tarafa toplanip sertlesiyor ya da tumden sertlesiyor
ve aksamlari oluyor her gun sıklasti benim.sabah aksam progestan verdi bana.
ve uzun sureki bi kasilma yasiyorim ben.
Canm ben hamileliğimin başından beri progestan fitil kullanıyorum zaten. Sancı da çıkmayınca ekstra birşey vermiyor doktor. Hayırlısı bakalım inşallah sağlıkla tamamlarız.

Bebekleri hastaneden cikarirken ne giydireceksiniz arkadaslar:bicak: hastane cantami hazirliyorum da eve gelirken ne giydireyim bilemedim. Penye tulum onun ustune battaniyeye sarmak yeterli mi? Yoksa polar tulum koysam mi şu ayicikli falan olanlardan hani kozmonot gibio_O
Ben penye tulum üzerine polar fermuarlı kapşonlu hırka giydireceğim. Onun üzerine triko ve peluş battaniye kundak yapıp pusetine koymayı planlıyorum canm. Kozmonotumuz büyük gelir ilk doğduğunda :KK37:

Mormeneksem Mormeneksem ben takiminin uzerine kapitone bir hirka almistim onu giydirir ve pelus battaniyeye bu yanlari falan fermuarli olan korunakli battaniyeler var ona koyarim zaten hastaneden cikip arabaya binmek 1 dk bile olmiycak. Arabada da klima acik olur sicak olur .

Ben kadife tulum koydum baddaniyeyede sarılıcak illaki zaten arabaya binicez yeterli diye düşünüyorum

Pusetin içine extra bir şey kullanacak mısınız peki?
Puset çok rahatsız gibi geliyor bana ya bu ana kucağı denilen bebek arabalarının üstüne takılandan bahsediyorsak yani. Kuzenimden düz bir anakucağı gibi bişey buldum onu aldım. Sanki düz yatsa bebek daha rahat olucak.

Puset çok rahatsız gibi geliyor bana ya bu ana kucağı denilen bebek arabalarının üstüne takılandan bahsediyorsak yani. Kuzenimden düz bir anakucağı gibi bişey buldum onu aldım. Sanki düz yatsa bebek daha rahat olucak.
Bana da öyle geliyor inanın o yüzden acaba içine bir şey koymak gerekecek mi diye sormak istedim.:bicak:Daha karar veremedim:110:

IMG_8834.webp
Benim oğlumdan kalma buna benzer taşıma çantam var oğlumda çok rahat ettim 2 ay doktor kontrolünde aşılarda sağlık ocaklarında bunu kullandım üstünde hangi kıyafet varsa yetiyor sadece kalın battaniyeye sarıp içine koyuyorum yüzünün açıkta kalan kısmına örtü kapatıyoruz hastaneden falan mikrop almasın diye çok kullanışlı tavsiye ederim 2 aydan sonra normal oto koltuğu gibi olan ana kucağını kullanıyoruz iki büklüm pek sevmiyorum ama buna sığamıyor

• Beğen
Reactions: 114
Eki Görüntüle 2202880
Benim oğlumdan kalma buna benzer taşıma çantam var oğlumda çok rahat ettim 2 ay doktor kontrolünde aşılarda sağlık ocaklarında bunu kullandım üstünde hangi kıyafet varsa yetiyor sadece kalın battaniyeye sarıp içine koyuyorum yüzünün açıkta kalan kısmına örtü kapatıyoruz hastaneden falan mikrop almasın diye çok kullanışlı tavsiye ederim 2 aydan sonra normal oto koltuğu gibi olan ana kucağını kullanıyoruz iki büklüm pek sevmiyorum ama buna sığamıyor
Çok iyimiş bu. Gerçekten iki büklüm oluyorlar ya

Back
X