• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızımda gögüslerm berabet olmuştu ben kullandım ama dogumdan sonra kullandım çok iyi bir krem al canım bende yine ondan alıcam
tamam canım çok teşekkür ederim. ben kızımda hiç kullanmadım hep zeytin yağı sürmüştüm ama bunda ne olur olmaz bilemem alayım diyorum. göğüsü yıkamamız gerekiyor mu? burda çok pahalı anneme getirttirecem.

Kan sulandirici kullanan kizlar yeni bir soruyla geldimo_O
Kasim annelerinde okudum kan sulandirici igne kullananlara spinal epidural yapilamaz yazmisti biri. Dogru mu bu? Hic duyan var mi?
Canım spinal epidural kombine olarak yapılmıyor diye duydum bende ikisi beraber yapılmıyor yani sadece spinal olabilirsin ama ben kan sulandırıcı hap kullanıyorum 150 mg spinal olucam ama hem spinal epidural kombine hiç konuşmadm doktorumla

tamam canım çok teşekkür ederim. ben kızımda hiç kullanmadım hep zeytin yağı sürmüştüm ama bunda ne olur olmaz bilemem alayım diyorum. göğüsü yıkamamız gerekiyor mu? burda çok pahalı anneme getirttirecem.
Yıkamak gerekmiyor canım öyle biliyorum ben yıkamadm ama bebegimide emziremedik hep pompayla sagdım netten araştır canım silme diyende var sil diyende eniyisi doktora sormak

Canım spinal epidural kombine olarak yapılmıyor diye duydum bende ikisi beraber yapılmıyor yani sadece spinal olabilirsin ama ben kan sulandırıcı hap kullanıyorum 150 mg spinal olucam ama hem spinal epidural kombine hiç konuşmadm doktorumla

Yıkamak gerekmiyor canım öyle biliyorum ben yıkamadm ama bebegimide emziremedik hep pompayla sagdım netten araştır canım silme diyende var sil diyende eniyisi doktora sormak
tamam canım çok teşekkür ederim :KK68:

Kizlar su hastane listelerimizi bi daha mi paylassak neler koymaliyim hep bi bksik var gibi geliyor
1 tane 10lu hastane cikisi
3 tane 5 hastane cikisi
2 tulum
Bebek bezi
Biberon
Beyaz tulbent sarilik olmasin diye yüzüne ortulecekmis
Corap
Alt acma ortusu
Pisik kremi
3 tane battaniye
Puset
Baska aklima gelmiyor

Benim icin 3 pijama
İc camasiri
Jolly kulot bez
Corap
Terlik
Tacc ayna firca makyaj malzemesi vb
Sut sagma makinesi
Lansinoh krem

Eksikler neler kizlar bi bi yardim edin lutfen
Seviyorum sizi

Ilki epiduralli normaldi. Simdi de sıkıntı olmazsa normal istiyorum. bazen oyle hareket ediyor ki sanki tirnaklari ile rahmimi tirmaliyor. Arada da kasiklarim ile bacagimin birlestigi yere bi sanci giriyor tek tarafli. Bu hafta izne ayrildim artik. Tum gun yatamam herhalde ama yine de ise gidip gelmedigim icin biraz fayda eder herhalde
Maşallah ne güzel epizyotomi varmıydı en korktuğum:) hareketli olması çok iyiymiş

Kizlar su hastane listelerimizi bi daha mi paylassak neler koymaliyim hep bi bksik var gibi geliyor
1 tane 10lu hastane cikisi
3 tane 5 hastane cikisi
2 tulum
Bebek bezi
Biberon
Beyaz tulbent sarilik olmasin diye yüzüne ortulecekmis
Corap
Alt acma ortusu
Pisik kremi
3 tane battaniye
Puset
Baska aklima gelmiyor

Benim icin 3 pijama
İc camasiri
Jolly kulot bez
Corap
Terlik
Tacc ayna firca makyaj malzemesi vb
Sut sagma makinesi
Lansinoh krem

Eksikler neler kizlar bi bi yardim edin lutfen
Seviyorum sizi
bebek için.:
eldiven
çapka
müslin
ıslak mendil

anne için:
tırnak makası
hırka
ek giyisiler hastane çıkış için

ayretten bir kaç poşet kirliler vs için

Kizlar hastane tipi göğüs pompalarını hastaneden kiralayabiliyor muyuz? Gogus pompasi su asamada cok gerekli gelmiyor belki hic ihtiyac olmayacak diyorum. Ucuz da degiller. Gerek olursa sutum gelmezse vs hastanede veriyorlar bunu degil mi?

Ani gelen kasık sancısıyla dün benimde yatışım yapıldı kızlar :KK43: Aslında birkaç gündür kasıklarımda ağrı vardı ama rahatsızlık vermediği için önemsememiştim.Dün aniden sancı başladı ve farklı olarak bende bulantı ve titremede oldu. Soluğu acilde aldık tabi. Nst dede düzenli sancı çıktı ve yatış yapıldı. Ciğer geliştirici iğneyi yaptılar.4 doz olacakmış.
İnşallah zamanını bekler yavrum.
Rabbim hepimize hayırlı , sağlıklı doğumlar versin inşallah

Senin bebiş de aceleci çıktı desene. Insallah zamanında gelir.

2-3gün oynamalar olurmuş
tamam canım acaba döllenme den dolayı mı dicektim de =) kilosu iyi annesi endişelenme içini ferah tut canım =) jer bebekte aynı değil ki kimi minyon kimi iri kimi normal =) benim kızım 35+3 felan doğdu ve 2170gr idi ;) bu bebeğim tombik olacak =) maşaAllah

Kan sulandirici kullanan kizlar yeni bir soruyla geldimo_O
Kasim annelerinde okudum kan sulandirici igne kullananlara spinal epidural yapilamaz yazmisti biri. Dogru mu bu? Hic duyan var mi?
Bende kullanıyorum canım yapabilir.yakin arkadaşım yaptı burda iğne saatin ile sancı saatin çok önemli.igne saatinden 24 saat geçince epidural yapabiliyor doktorlar.sanci iğne saatine yakın çıkarsa önce saatin dolana kadar normal sancini çekiyorsun canım.umarum anlatabilmisimdir.

Canim gaviscon var iciyorum ama bana misin demiyor öyle cok yaniyor ki hersey en sonunda alev olup bogazimi yakarak kasiklarimda felaket sancilar olusturarak kusmama neden oluyor
Ben şöyle bir çözüm buldum akşam kesinlikle baharatlı ve acılı birşey yemiyorum asitli de aynı şekilde resmen coşuyor midem bunları yiyince yoğurtlu şeyler yemeğe çalışıyorum kızartma yemiyorum ve hemen yemekten sonra midem yansın yanmasın rennie içiyorum sen de bu şekilde dene bi miden yanmadan iç ilacı ve o saydığım şeylerden uzak dur daha iyi gelecek tabi tamamen yanma geçmiyor ama en azından kusturacak kadar kötü olmuyor

Back
X