• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Dün instagramda dek gelmiştim paylaşıyım diye almıştım arkadaşlar aslında kilosuna hiç takılmamak gerekiyor sonuçta emecekler belki de sütünüz çok çok iyi gelecek ama beslenmeye de dikkat etmek gerek sanırım ben hiç etmedim ama ben meyveyi çok yiyorum özellikle eti çok sevmiyorum. Bide aklıma takıldı ben şeker yüklemesi yaptırmadım acaba kiloda bu etkili olabiliyor mu ki
Meyveyi çok tüketmemeye özen göster canım. Çünkü içinde bol miktarda şeker var. Günde 1 porsiyon yeterli. Ben her gün tek 1 tane muz yiyorum. Buarada eti de tüketmelisin. Kırmızı et yemiyorsan beyaz et ye. Balık ye hindi ye. Tavuk yeme:) ama mutlaka et ye.

Ben de pek abartmadan balonlar aldim. Isminin bas harfi balonu aldim. Netten hoşgeldin bebek yazisi buldum. Onun ciktisini alip
Galactago süt arttırıcı damla kullananlar çok memnun. Bende çarşamba doktoruma sorucam önceden başlasam olur mu diye. Arkadaşımın sütü çok azalmıştı bundan kullandı çok memnun kaldı. Benimde aklımda sizde araştırıp doktorunuza sorup kullanabilirsiniz. Gün-de 3 defa suya damlatilip içiliyor.

Kizlar bu arada hastane odası süslemesi yaptırmak misiniz? Nstagramda bi sayfa var kapi susu anı defteri ve taki yastigi siparişi vereyim diyorum. Anne ve bebek yatağı süslemesi vs istemiyorum. Ikram olarak da hastane serbet veriyor bi de çikolata ve kurabiye yaptırırım bitti gitti. Nette acayip masalar süslemeler vs görüyorum organizasyon firmaları her seyi hallediyor ama fazla sasaali. Annem de bosver hic uğraşma tek tek para verince de aynı kapıya ckcak her seyi onlar halletsin diyor. Siz neler planladiniz?
kestim bictim mandallarla iplere tutturdum. lavanta siseleri hazirladim. Bir de ayna alip susledim. Gelenler icin tabak bardak pecete vs aldim. Kuru pasta alirim ikram icin bir de cupcake yaparim. Son olarak bebek cikolata siparisim kaldi.

@Katrina_ aslinda ben soyle dusunuyorum oda suslemesi konusunda esin dostun coksa hastaneye gelenin fazla olacaksa organizasyon sirketi ile anlasmak mantikli tek tek ugrasmaktansa onlar yapsin. Benim hastaneye gelen olmiycagi icin o kadar susleme para bosa gidecek o yuzden kendimize gore heveslenip balonlar aldim hosgeldin bebegim yazili banner aldim birde taki yastigi kendim yapicam cikolata siparis edicem bu hastane icin degilde ev icin.

Meyveyi çok tüketmemeye özen göster canım. Çünkü içinde bol miktarda şeker var. Günde 1 porsiyon yeterli. Ben her gün tek 1 tane muz yiyorum. Buarada eti de tüketmelisin. Kırmızı et yemiyorsan beyaz et ye. Balık ye hindi ye. Tavuk yeme:) ama mutlaka et ye.

Ay keşke yiyebilsem eti ama sevemiyorum yiyorum ama içim ata ata degil ☺ ama meyveeye hiç dayanamıyorum ne kadsr varsa önümde yerim yani hamile kaldıgımdan beri her türlü meyveyi yedim ☺☺☺

Dün instagramda dek gelmiştim paylaşıyım diye almıştım arkadaşlar aslında kilosuna hiç takılmamak gerekiyor sonuçta emecekler belki de sütünüz çok çok iyi gelecek ama beslenmeye de dikkat etmek gerek sanırım ben hiç etmedim ama ben meyveyi çok yiyorum özellikle eti çok sevmiyorum. Bide aklıma takıldı ben şeker yüklemesi yaptırmadım acaba kiloda bu etkili olabiliyor mu ki
Bebek fazla kiloluysa şekerden şüphelenebiliyorlar canım

ruhum_mavi ruhum_mavi canim isimli cikolatayi internetten mi siparis ettin? Oyleyse hangi siteden ben de yaptircagim da fikir olsun=)
canım evet internetten aldım. Hacışerif çikolataları var meşhur. Tadı, kalitesi iyidir. Fiyatlar da uygundu. Hemen hazırlayıp gönderdiler. Bir bak istersen internet sitesine.

Bende de gecmeyen inatci bir oksuruk vardi.Bir arkadas onerdi 2 inciri kucuk kucuk dograyip 1.5 bardqk sutle cezvede kaynat ilik ilik ic dedi ve 2 gun yaptim 3.gun gercekten oksurugumden eser kalmadi.
Canım gebelik şekerim olduğu için bal pekmez kuru meyve gibi tatlı hiçbirşey yiyemiyorum maalesef

Kızlar zamanında doğan bebek 2500-4000 kg aralığında olmalı genelde 3000-3700 arasında doğuyorlar. Kiloyu çok takmayın doğunca ayda 1 bazen 1.5 kg aldıgı bile oluyor Allah sağlık versin. Stres yapıp son zamanlarınızı böyle geçirmeyin

Kizlar hastane tipi göğüs pompalarını hastaneden kiralayabiliyor muyuz? Gogus pompasi su asamada cok gerekli gelmiyor belki hic ihtiyac olmayacak diyorum. Ucuz da degiller. Gerek olursa sutum gelmezse vs hastanede veriyorlar bunu degil mi?
aynen senin gibi düşünüyorum canım. belki hiç gerek kalmayacak. ihtiyaç halinde alırım hayati bir eşya değil. varsayalım ki hastane de vermiyor. ve hastanede sağman gerekti. illaki gidip alabilcek biri olur. yataktan kalkıp biz alcak halimiz yok.anne baba eş biri e bebekten ya da eczaneden ya da bebek mağazalarından avm den bi yerden bulur alır. artık herşey heryerde var

Bebek fazla kiloluysa şekerden şüphelenebiliyorlar canım

Açlık ve tokluk şekerime bakıldı da normal çıktı kiloyada normal diyor doktorım ama ben haftama göre fazla hissediyorum he. Burda altta yazıuor ya bide telefonumda program var orda da 200 gram falan fazlalık var ☺

Açlık ve tokluk şekerime bakıldı da normal çıktı kiloyada normal diyor doktorım ama ben haftama göre fazla hissediyorum he. Burda altta yazıuor ya bide telefonumda program var orda da 200 gram falan fazlalık var ☺
Bir problem olsa doktor şüphelenirdi bence bir sorun yoktur, altta yazanlar ortalama değerler yani ondan biraz fazla biraz az olabilir.
Aman çıkmasın şeker falan, topludur seninki azıcık tombalak doğacaktır :D

bir anne olarak neler yaşadığını anlamak için yaşamaya gerek Yok canım evlat çok değişik bişey anlatmasanda ben anladım sütünün gitmesi bile çok normal şimdi nasıl annesi kaç yaşında

Allah’ıma sukurler olsun iyiyiz teyzesi anaokuluna gidiyor bu sene rabbim bize bağışladı :dua:

ilk kez duydum cnm.insallah emziririz de yemeyiveririz.zaten bi cok seyi yiyemiyorum 8 aydir :KK43:
Canım bazı yiyecekler de gaz yapıyormuş arkadaşımdan aklımda kalmıştı. Soğan, sarımsak, turşu vb yemiyordu emzirirken ama başka neler vardı bilemiyorum.
Bir arkadaşın bebeğinin de inek sütüne alerjisi çıkmıştı, peynir, yoğurt vb yiyemiyordu sütten geçtiği için.
Sen anlıyormuşsun bebeğinde ne gibi etkileri oluyor

Bende göğüs pompası almadım sütüme göre eşime aldırırım diye düşündüm. Ama hastaneye sormakta aklıma gelmedi hiç kontrolde sorayım en iyisi. O zaman çantaya biberonu koyayım sağmam gerekirse biberondan alacaktır

Bende göğüs pompası almadım sütüme göre eşime aldırırım diye düşündüm. Ama hastaneye sormakta aklıma gelmedi hiç kontrolde sorayım en iyisi. O zaman çantaya biberonu koyayım sağmam gerekirse biberondan alacaktır
Bende almadim o an gerekirse alrm diye dusunyrm zaten duydugum kadaryla hastanede varmis almamiza gerek kalmiyormus ole duymustm ama

• Beğen
Reactions: 114
Back
X