Cnm annem gelecek babam gelmiycek rahat etmez diye annem 40 çıkana kadar kal dedim ondan sonra kaynana gelsin dedim yani geldiğinde 40 çıkmış olacak nasip olursa ondan dolayı yemek hizmet bekleyecekler iyileştin artık diyecekler birde kaynatam akşama kadar yatıyor bir koltuk tamamen ona kalıyor misafir gelse yatak odama gidiyor orda yatıyor ben istemiyorum yatacak başka da yer yok ve lafını asla etmem yesin afiyeti olsun ama aşırı iştahlı kaynatam ve günde 4 öğün yemek istiyor yapıyorum bir oturuşta iki öğün yetecek yemek bitiyor bir daha yapmak zorunda kalıyorum kaynanamın yemekleri çok kötü oluyor beceremiyor mecburen kalkıp yapmam gerekecek ki zaten kaynanam ben yemek pek bilmiyorum diyip çekiliyor şimdi gelirse bebeği bana ver sen yemek yap der kaynatam kaç kez banyonun içine idrarını yaptı yaşlı tamam ama haram ya yere yaptın temizleyemedin madem çağır karın temizlesin çok pisler ya anlatsam destan olur asla sana sormadan gelirler istiyor musun istemiyor musun umurlarında değil hiç birşeyden memnun kalmaz kaynana sürekli laf sokar erkenden kalkarlar kahvaltı beklerler gelip odadan çağırır ben ne yapacam gelirlerse diye kara kara düşünüyorum

sen de sana ikinciyi yap diyene siz yapın bana verin de ben öyle diyorum kimse kusura bakmasın bu bizim kararımız bunu sağlıkla doğmak için neler çektik çekiyoruz kimine tek çocukta oluyor iki çocukta allah neyi nasip ederse cvplarını ver sussarlar
cnm sen o zmn yemegini yaptin cok ahims ahim hizmet etme ki gitsinler hemen.kaynatan da mubarek bi evde 2 kere yemek mi pisermis.ne yerseniz onu yicek mecbur.ekstra bisey yapma.yemegini fazla yapar kenara koyarsin.
bebegin uykudayken hemdn git yemegini yap.uyanikken bebeginle ilgilen cnm.
mahsus kaynanangile bebegimin alerjisi cikti o yuzden surekli benim ilgilenmem gerekiyomus enfeksiyon kapmamasi icin falan diye uydur ki sen ilgilen.
tmm torunu hic mi kucagina almicak alicak elbet sevicek falan ama en cok sen ilgilen.kaynanana birakip bi yere gitme yemegini uyuyunca yap.mesela bi pilav bi corba bi salata yap 1 saatte pilavini corbani hazir et.sonra bebeginle ilgilen.kaynanada da deki" anne benim bebegi emzirmem lazim saatimiz gekdi saat basi emzirmemiz lazim yeni dogan bebegi bizim doktorumuz oyle dedi sen de bi salatayi yapiver yemek hazir zaten "de.
hani cesitin az yemegin bol olsun ki kaynatana yemek yetismiyo dedigin icin.yoksa her gun 2 kere yemek yapilmaz cnm.
bi gun makarna tavuk salata yap.bi gun pioav nohut yap.e sen yeni annesin yaoabilecegin yemekler basit olcak mecbur zirt birt bebegi emzircez agladikca.uykusuz kalcaz.eski hizmeti bizden kimde beklemesin.basta mirin kirin ederler sonra alisirlar en sonda da giderker cnm.
bak kaynanan ne guzel ben yemek bilmiyorum deyip kenara cekiliyomus.sen de oyle kolay yemekler yap bari cokca.
o degil de doguma yardima gelmiyo 3 4 ay gelip napacak ben anlamiyorum ya.
esin senin yanindami anneci mi cnm.benim esim malesef anneci.
aman cnm kim ne derse desin 2.cocuk isterim istemesine de hamilekigi ayri zor bakimi ayri zor hersey pahali zaten.ay sonunu simdiden zor getiriyoruz.cocuk yap demesi kolay tabi
kaynatanin banyoya tuvaletini yapmasi saglik sorunudur bisey diyemem ama kaynananin temizlemesi lazim kocasi degil mi.sen desene kaynanana "anne bi gelirmisin ben bebegi emzircem sen de burayi siliver guzelce camasir suyuyla " de.
napcan cnm yapmayan kaynanaya sen is buyurcan mecbur.
benim de gorumcem oyle cok tembel oturur durur ben is buyururum.ben su yemegi yapiyim sen de salata yap derim mesela.
sen de 3 4 ay bi de kalcaklar diyosun.
basta utanir demezsen sonradan sonu gelnez.bebegine stresini yansitirsin hem bebeginle ilgilenenmezsin.bi de uykusuzluk hali daha zor olur.
uyku konusunda zatem erkenden kalkcaz bebeklerden dolayi kahvaktikarini hazirlarsin peynir zeytin donates salatalik
kahvaltiliklari koyarsin "anne siz kahvalti yapin bebek uyandi" de git dinken uzat ayaklarini bebegini rahztca emzir.yasli basli insnalar cesit cesit kahvaltilik hazirlmaya gerek yok klasik kahvaltiliklari koyuver.
bi gun de mahsus " anne sen şu yemegi guzel yaoiyodun bi yap da yiyelim" de azcik yer birakirsin