olmaz mi cnm heyecanim cok var.ama dogum yaklastikca akil verenler de cogalmaya basladi.insanlardan uzak duruyorum yoksa hepsi dogum hikayesini anlatacak.beni goren basliyo uzun uzun bu iyi gunlerin uykusuz kalcaksin falan

yahu zaten uyuyamiyorumki en azndan agrim sizim olmaz reflum olmaz oyle uykusuz kalirim daha iyi

sanki 24 saat uykusuz kalcaz.hic mi uyumicak bu bebek cnm.
hem biz bilmiyoz sanki uykusuz gecelerin bizi bekledigini.her firsatta hatirlatmanin ne alemi var.
abartisiz beni her goren oyle diyo
ben de aman aman 9 ay kusmaktan bikmisim uyuyamiyorum zaten sorun degil diyorum.hala ben de oyle diyodum gorursun bu gunlerini aricaksin diyolar.
aramicam inat degil mi aramicam

cnm benim bebis biraz zayif gidiyodu cnm beslenememekten sütü arttirdim muz yedim.ama muz kabizligimi arttirdi biraktim.safra kesemdem dolayi yumurta yiyemiyordum artik yiyorum takmiyorum sonlara geldigimiz icin.ama tabi her gun yemiyorum korkuyorum.süt bayaginise yaradi sanirim .cunku bi haftada 115 grm almisti cok az aliyodu.tabinson aylarda kilo alimi artiyomus.ama cidden ben beslenemiyordum.sutu arttirinca biraz daha artti bence.gunde 3 4 bardak süt iciyorum
ben de ac karnina ilac alirken cok zorlaniyorum.reflu ilacimla bulanti ilacimi ac karnina aliyorum.ardindan kan ilaci alamiyorum ackarnina midem bulaniyo zatem su icince.zaten su icmemde sıkı tı var.bi saat arayla bu haplari alinca kan ilacina firsat gelmiyo bi kac kez aldim sadece.insalah bi zarari olmaz.
zatem doktorum istemedi ama ben bu hafta saglik ocaginda kan aldircam idrar tahlili yaptircam doktor istedi diyerek.
bebegin suyu iyi dedi doktor ama ya emfeksiyon ciktiysa yine diye dusunuyorum.su icemedim icin.
ve kana da kan ilacini alalmiyorum.demir ve magnezyum aliyorum.onlar da tok karnina oldugu icin alabiliyorum.
bazem tabi aksatiyorum hap yutmak zorluyo bazen.bıktım da
progestani gec aldigim zmn ciddi anlamda kasilmam oluyo yerimden kalkamiyorum.ama alinca rahatliyorum islerimi halledebiliyorum en azindan.
bana neden oyle dedi hic bilmiyorum sormadim da cnm
benim de sancjm kasilmam cikiyor ama az cikiyormus onemli degil doktor bende onemsemiyorum o yuzden.
ben her hafta cagircak saniyodum gecen oyle yapmisti.bugun 2 hafta sonra gel dedi bakalim