- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #36.961
Iste sen iyi niyetnle kabl rtmissin asl sana hamileyken yapmasi lazmdi tansiyonn varms bosver dogmdwn snra den yaparsn daha onla yemezsn mesafeni koyarsn yaptgna bak gorumcn iyims cnm sennMaalesef beni istemeye geldiklerinde kendi dedi benim eşim yok ben yapiyim aksam yemeklerini beraber yiyelim benim tek istegim o dedi. Bende calısınca mantikli geldi kabul ettim. Ama evlendik 4 ay falan yapti. Yemegi onda yiyoduk bemde her gün ayıp olmasin diye kek pogaca falan yapip misafirleri ben agirliyodum. Ya da haftasonlari kahvaltiyi bende yapiyoduk. Sonra bi ramazan günü ben oruçluydum. Kendi tutmuyo yemegi yapcak nasil olsa diye bende yattim cok basim agriyodu. Sadece tam 3 kaselik corba yapmiş. Ben artik yemek yapmicam hep ben yapiyorum arada sen yap dedi. O arada hergüne dönüştü. Bazen görümcem kiziyo annesine sen yap kiz hamile falan diye o zaman yapiyo ondada yaptigi sadece makarna. Ya da benim gebelik şekerim çikmisti o zaman tatlilar yapmis beni cagiriyo. Tansiyonum cikti dr kontrol et dedi. Bende yiyin çorba yaptim dedi içine basmiş tuzu. Sırf istemeyelim ondan diye