2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Maalesef beni istemeye geldiklerinde kendi dedi benim eşim yok ben yapiyim aksam yemeklerini beraber yiyelim benim tek istegim o dedi. Bende calısınca mantikli geldi kabul ettim. Ama evlendik 4 ay falan yapti. Yemegi onda yiyoduk bemde her gün ayıp olmasin diye kek pogaca falan yapip misafirleri ben agirliyodum. Ya da haftasonlari kahvaltiyi bende yapiyoduk. Sonra bi ramazan günü ben oruçluydum. Kendi tutmuyo yemegi yapcak nasil olsa diye bende yattim cok basim agriyodu. Sadece tam 3 kaselik corba yapmiş. Ben artik yemek yapmicam hep ben yapiyorum arada sen yap dedi. O arada hergüne dönüştü. Bazen görümcem kiziyo annesine sen yap kiz hamile falan diye o zaman yapiyo ondada yaptigi sadece makarna. Ya da benim gebelik şekerim çikmisti o zaman tatlilar yapmis beni cagiriyo. Tansiyonum cikti dr kontrol et dedi. Bende yiyin çorba yaptim dedi içine basmiş tuzu. Sırf istemeyelim ondan diye
Iste sen iyi niyetnle kabl rtmissin asl sana hamileyken yapmasi lazmdi tansiyonn varms bosver dogmdwn snra den yaparsn daha onla yemezsn mesafeni koyarsn yaptgna bak gorumcn iyims cnm senn

Yok canim maalesef zaten onu kullanıyo. Bi yere götürmeyelim hemen kocam olsaydi o götürürdü. O yapardı falan eşimde kıyamıyor. Ilk evlendigimiz sene eşimle başbasa hiç bi yere gidemiyoduk her yere 3 kisi gidiyoduk. Bide cimri bi kerede bi çay parasini sen ode dimi yok onuda yapmiyodu. Bide eve gelince ondan memnun kalmadim bu böyle falan memnuniyetsizlikler. En son eşim dayanamadı artik hiç bi yere cagırmıyo. Arada ben çagiriyorum iyi oluyo kendi düzenimiz oluştu.
Benimki de öyle canım biz KV ye kira oduyoruz sen düşün ilk evlendigimizde ayıptır söylemesi birlikte oluyoruz defalarca esimi ariyo o acmiyo beni arıyordu sonra ara diyordum eşime belki birşey olmuştur napiyosunuz diyordu kafayı yemede ne yap Allah akil fikir vicdan versin bunlara

Iste sen iyi niyetnle kabl rtmissin asl sana hamileyken yapmasi lazmdi tansiyonn varms bosver dogmdwn snra den yaparsn daha onla yemezsn mesafeni koyarsn yaptgna bak gorumcn iyims cnm senn
Görümcem sagolsun o çok yardimci oluyo arada geliyo temizligime bile yardim ediyo. Abla kardeş gibiyiz onla annesine falan kiziyo beni koruyo ama bunsefer kv onada küsüyo

Görümcem sagolsun o çok yardimci oluyo arada geliyo temizligime bile yardim ediyo. Abla kardeş gibiyiz onla annesine falan kiziyo beni koruyo ama bunsefer kv onada küsüyo
Seninkiskanyrdur araniz iyidir ya allahm sabir versin bize ya yrminle kaynana olsam gelinim ne istyosa onu yapsn hatta rshst brakrm ya ben gelinme ole olmcm

Benimki de öyle canım biz KV ye kira oduyoruz sen düşün ilk evlendigimizde ayıptır söylemesi birlikte oluyoruz defalarca esimi ariyo o acmiyo beni arıyordu sonra ara diyordum eşime belki birşey olmuştur napiyosunuz diyordu kafayı yemede ne yap Allah akil fikir vicdan versin bunlara
Hahaha bizimde saat 1e kadar oturuyodu bizimle sonra esime diyoduki oglum sabah erken kalkcan sen uyu diyodu. Bu arada beni sallayan yok ben hep 7de kalkiyodum ama ben tabiki onemsizim :) Oturursak ses duysun hemen ariyodu kiziyodu esime neden uyumadin diye. Bu boyle 1 sene devam etti. Hepte torun istiyo bide en son esim dediki anne torun yapcak fırsat versen yapcaz dedi o günden sonra en fazla 10 a kadar oturuyo gecede aramiyo :KK48::KK48:

Hahaha bizimde saat 1e kadar oturuyodu bizimle sonra esime diyoduki oglum sabah erken kalkcan sen uyu diyodu. Bu arada beni sallayan yok ben hep 7de kalkiyodum ama ben tabiki onemsizim :) Oturursak ses duysun hemen ariyodu kiziyodu esime neden uyumadin diye. Bu boyle 1 sene devam etti. Hepte torun istiyo bide en son esim dediki anne torun yapcak fırsat versen yapcaz dedi o günden sonra en fazla 10 a kadar oturuyo gecede aramiyo :KK48::KK48:
Hepsi ayni bunların :D :D benim eşim utanır birşey demez ben arsizim su faturası çok gelmiş size dedi her gün yıkanma diyor bende oğluna söyle anne pesimi bıraksın dedim kizardi bozardi aramayı kesti:D

Kilo kaybi oluyo normaldede bide esim tartirlirken gormus 2900 du dedi kagitta 3.100gr yaziyo bugunde 2.700 cikti cok fark var arada surekli emziriyorum gece uyumadim yarim saatte bir saatte emzirdim nasil bu kadar kilo kaybi oldu anlamadim
cnm normal demekki cok da kilo kaybi yok bence.ama doktorunu dinleyip emziriyosun besliyosun zaten baska turlusu elinden gelmez insallah tez zmnda kilo alir merak etme.

Bastirinca falan etkileniyomuymus ben devamli oynadim o aletle ya acaba benimde ondan mi cikti senin aciklik falan var mi cnm alttan muayne etti mi
Nst odasındaki bayan bişey demedi tutuyorum bunu deyince ama doktor etkilenmiş olabilir dedi bilemedim yani. Hafif ağrım da var deyince alttan baktı. Açılma yok ama baskı çok iyi dedi. Pazartesi başlar açılmaya dedi. Senin nasıldı canım

Aynı benim kaynanayı anlaşmışınız. Aynısı yani kızı gelir akşama kadar yatar yatagına kadar ben topladım adamlar bana kalkmış haklarını ödeyemez mişim falan filan Hamileligim boyınca küstüler dogurunca evimden çıkmadı niye millete gmsterecek ya aman şu işini yaptım aman bu işini yaptım diye millete anlata anlata bitiremedi. Valla ne git ne gelsin sezeryan oldum ben kendi kendimi idare ettim hem çocıguma hem evime baktım 22 gün oldu dogum yapalı hiç yatmadım. Şimdi mevlüt planı yapıyordu ben mevlüd yapmıcam dedim çekildim kendi evinde yapacakmış altın borcu olanlar kayınvalideme borçlarını getirecekmiş milleten borcunu toplamak için benim çocugumu kullanacaktı
daha gecenlerde esime dedim bebek olunca oyle gecekere kadar annenkerde oturamayiz diyemkaynanam da gelmis kalirsin diyo.oldu ben ugrasiyim uykusuyla gaziyla zirt birt yeri degiscek cocugun alisamaz ben zorlanirim sonra cocugun da duzeni kalmaz.
kaynanamla aramiz kotu degildi.bazi seylerini duymazdan geliyordum.o da pek gelmezdi.hep bizim gitmemizi ister.her hafta bi kere gideriz gecelere kadar oturutuz.ben de artik oyle istemiyorum bebek olcak kafama gore heryere gidip gecelere kadar oturmicam zaten sadece kaymamamda degil hic bi evde oturmicam eskisi gibi rahat gece 12 lere kadar.
bana da geldiginizde kalirsiniz diyo.yok kalamayiz dicem yoksa ipin ucu kaçar valla.
eskiden de her gittigimizde kalin derdi yok derdim.yine oyle dicem.torun olunca cok zitlascaz gibi geliyo bana hadi hayirlisi.
ben kaynanamdan cekinmiyorum da esimle aram bozulmasa bari.esim cok anaci napcm bilmiyorum arada kaliyorum.bu kv ler de zatem ogullarina guvenip boyle konusuyo.
mahsus hasta derim doktor disari cikartmayin kisin dedi derim.uyku duzeni bozuluyo derim.ya gidip oturmaya bisey demiyorum ama kalmak cok sacma.evler yakin ne gerek var.isi gucu reklam ya.
zaten kizim aglasin zirlasin kaynanamda hic dur sus demicem biktirsin gozumun icine baksin gitsinler diye.mahsus hic uyarida bulunmicam kirsin doksun babaannesinin evini.zirt birt kal demek neymis gorsun.
zaten emin ol bize hic de merakli degiller dedigin gibi isleri gucleri reklam.yoksa biz cok da umurlarinda degiliz.

Bastirinca falan etkileniyomuymus ben devamli oynadim o aletle ya acaba benimde ondan mi cikti senin aciklik falan var mi cnm alttan muayne etti mi

Nst odasındaki bayan bişey demedi tutuyorum bunu deyince ama doktor etkilenmiş olabilir dedi bilemedim yani. Hafif ağrım da var deyince alttan baktı. Açılma yok ama baskı çok iyi dedi. Pazartesi başlar açılmaya dedi. Senin nasıldı canım
Bana ebe etkileniyor dokunmak ve ben yanında değilken pozisyon degisyirme demişti

Benim asil kendi doktoruma kontrolum pazartesi ama ben bugun devlete gittim bi bakiyim sanci falan durumlarina diye. Devlette durumlar malum zaten ne acikliga bakti ne bisey dedi doktoruna soyle arada sanci cikmis dedi. Ben zaten sanci hissetmiyodum onemsemedim ama rahime baski ve batma cok oluyo ona normal diyolar.

Benim kaynanada bebde kalyr yemekleri o yapyr mutfagi toplyr yani kalysn bi zahmet yap agrm oluyr b3nde yardm edyrm ama genllkle ona yaptryrm zaten evmi istedgi gbi dosedi sagolsn istemdgm seyleri yapti yne susuyrm evnde duzenn var ne alaka gitc3ksn aman bos ver gitme evnde kal butun esyalarn orda konssn anca kayananan
aynen oyle zatem dedim ben kalmam sen kalirsin dedim benim kv laftan anlamiyo kalirsin kalirsin diyo.boyle zorlamanin ne alemi var anlamiyorum.ogluna guveniyo baska bisey degil.ogluna ajitasyon yapar.oglu da gelir kadinin gonlu olsun der.gonlu olsun doye ben bebekle sefil olamam giysileri şusu busu.bastan ipleri saglamma almam lazim yoksa kv zirt birt kalin dicek bana.
napcam bilmiyorum ya bebek hasta bebegin esyasini getirmedim cok huysuz hava soguk falan der gitmem napim.
hatta kisin ben cikamam bi yere siz gelirsiniz artik dicem bi daha geldiginde.e ben her hafta kv gitmem eskisi gibi beklemesin.onun yuzunden bebegim hasta olursa cok kotu tartisirim esimle.

Back
X