2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bana ebe etkileniyor dokunmak ve ben yanında değilken pozisyon degisyirme demişti
Öncekilerde pozisyon değiştirme yapmıştım etkilenmemişti. Bugün aleti tuttum sancı çıktı. Nst odasındaki bayana söyledim tuttuğumu bişey olmaz dedi. Doktor belki olabilir dedi. Bence nst yi çeken daha iyi bilir etkilenseydi baştan tekrar çekerdi. Bir tane 100 e kadar çıktı. 40-50 vardı iki tane de. Ben pek hissetmedim. Doktor da 5 dk da bir geldiği zaman şiddetli hissedersin bir tane olunca hissetmemişsindir dedi. Burda yüksek sancısı çıkıp hissetmeyenler vardı. Ben de onlardan biri olurum İnşaAllah :)

Belden baslamyr kasklarmda var agri o zaman olmuyr mu cnm
Arkadaşım da belden hiç ağrı vurmadı direkt kaşıklardan başlamıştı. İlla ki bel e vuracak diye bişey yok canım sen temkinli ol düzenli olup olmadığını takip et

Cnm o dediğin şeyi kullanmıştım onu alırım da oturma yerine ne yapmayım asıl ordan tiksiniyorum ben biri oturunca oturamıyorum alaturka wc de var ama ameliyatlı olduğum için orayada gidemiyorum benim oturma yerini temizlemek için bir ürüne ihtiyacım var
Cnm anlamıyorlar asla bırakmazlar üşüyoruz filan diyip hemen kapatıyorlar ne yapayım ki yatak odasına gitsem ordan çıkmadı der ki zaten ben ona kp yanında emziremem dediğimde bana akıl veriyor iki saatte bir gidip odada emzirirsin diyo kadına bak ben o yaralı halde her iki saatte bir bebeği alıp odaya gidip emzirip geri gelecem nasıl bir beyne sahipse anlamış değilim bu kadar düşüncesiz işte İnan istemesem de strese giriyorum gelecekler diye daha önce geldiklerinde bu kadar stres olmamıştım tabi torunları gelip görsünler ona birşey demem ama bari anlayışlı olun az kalın benden hizmet bekleyecek çünkü Kızları hemen ayaklanmışmışşşş:) yani sen de ayaklan der gibi sordum bi akrabalarına yok cnm dediler kızları yerlerinden kalmıyor ona yaptırıyordu herşeyi dediler ama bana öyle demiyor akıllı birde odaya pat diye girmesi var asla müsait mi diye sormaz dalar ve sabahın körün de uyanır valla diyecem eşime erken kalkıp yapsınlar kahvaltı ben zaten uykusuz oluyorum ne zaman kalkarsam ozaman yaparım işin kötü yanı eşimde çekiniyor annnesinden geçen gün tam emin oldum bilmyorum napacam bunlarla ben ya birde inat edecek gitmeyecek sırf ben söyledim diye daha fazla kalacak biliyor oğlu gidin demez bende diyemem oda istediğini yaptırmış olacak ve yıllarca ben ona baktım diyecek eşimde aynısını diyecek annem sana baktı sende bakacaksın olacak halbuki kadın kendine baktıracak bebeği alacak oturacak bütün iş bana kalacak adı bana baktı olacak en çokta buna sinir oluyorum :KK43:
cnm o zmn dezenfektan al minik cantaya atmaliklardan.klozetin ustune koy.her girdiginde oturma yerine peceteye sık sil oyle otur.
ben de disarisi icin minik dezenfektan alicam
onlarin buyuk boylari da satiliyo eczanede bittikce minik dezenfektan kutusuna koyarsin
ya aslinda daha demin burda bende fikir amacli sordum buharli temizleyici makinalar var sen kullaniyomusun bilmiyorum cnm ama bence bebekli bi ev ici sadece suyla buharla cok kolay pratik gibi geliyo bana istersen sen de bi arastir netten.ben hangisini alicam bilemedim.pencere camlar pimapenler hali yerler fayans banyo heryer temizleniyo bi suyla buharla.ne zmndir aklimda da hangisini alsam bilemedim.
seni kv nleri de o paklar cnm sanki :-)
ama tabi nasil kullanisli mi hic bilmiyorum.bazilari elim ayagim oldu diyo.bazilari da ayda yilda bir killaniyorum diyo.
eger havalandiramazsan cnm kotu koku olusuyosa ter falan english home un ev kokulari cok guzel hafif kokulu olanlar var gunluk sık bayagi da kalici oluyo.
ya da kendinden fısfısli oda kokulari var onlardan al bi tane ama onlr bana sahsen biraz agir geliyo.
tabi bebekli odada koku ne kadar dogru bilemiyorum ama ter kokusundan iyidir yani hic yoktan bence.
ya da icine koku sinmezse gunduz kp in kv nin olmadigi odalari 1 saar havalandir mutlaka.onlar yatmaya gidince de oturulan odayi havalandir nasilsa bebektem hep uyanicaksin 1 2 saat sonra kapatirsin.
sabah da zaten baktin bebek uyuyo uyu sen de ama baktin bebek uyumuyo uayniyo sem de kahvaltilarini hazirla oeynir zeytin domates ne varsa koy yesinler sen odana git dinlen.kv n kaldirsin sofrayi.ekstra seyler yapma klasik kahvaltiliklar koy.

Öncekilerde pozisyon değiştirme yapmıştım etkilenmemişti. Bugün aleti tuttum sancı çıktı. Nst odasındaki bayana söyledim tuttuğumu bişey olmaz dedi. Doktor belki olabilir dedi. Bence nst yi çeken daha iyi bilir etkilenseydi baştan tekrar çekerdi. Bir tane 100 e kadar çıktı. 40-50 vardı iki tane de. Ben pek hissetmedim. Doktor da 5 dk da bir geldiği zaman şiddetli hissedersin bir tane olunca hissetmemişsindir dedi. Burda yüksek sancısı çıkıp hissetmeyenler vardı. Ben de onlardan biri olurum İnşaAllah :)

Arkadaşım da belden hiç ağrı vurmadı direkt kaşıklardan başlamıştı. İlla ki bel e vuracak diye bişey yok canım sen temkinli ol düzenli olup olmadığını takip et
Anladım canım herkes farklı birşey söylüyor her zamanki gibi:) şuan zaten nst de sancı çıkmasınd normal senin insallah dediğin gibi yoğun bir şekilde hissetmeden sağlıcakla kavuşursunuz yavrularimizi:)

En cok da ondan kızıyorum eşime kendisi birsey demiyor bana yapma etme diyor huyumu bile bile.Sen ara annene söyle veya beni bıraktığında tembihle annenj, yok canım yok kıymetimiz valla başıma kalkarsa bir daha ne ararım ne de evine adım atarım. O konuda bende çok tersimdir. Es bile karşımda dursa ona bile aldırış etmem. Allah sabır versin bana su bebeyi doğurana kadar diyorum artık.
aynen cnm bizim de bi sabrimiz var netice de bazi seylerine göz yumuyoruz ama herseylerine de he hoş diyemeyiz.
eşler zaten bizi bu duruma sokuyo cnm.eslerimiz sahiplenici olsa kv lerin gozunde en iyi gelin biz oluruz bize laflari gecemez

Güzel düşünmüşsün bence canım teyzem kullanıyor çok memnun ve cidden hijyenik. Ama maalesef markasını bilmiyorum. Sadece sarı siyah bir aletti onu hatırlıyorum
cnm bende uygun fiyatli bisey ariyorum ama tek cekincem buharli oldugu icin cok ıslak birakiyor mu ve agir mi hic bilmiyorum etrafimda kullanan kimse de yok.
hic olmadi artik beyaz esya magazalarindan deneyerek alicam
aslinda silva mop varya instada bayagi meshur cok da memnunlar onu alicaktim ama buharli makinalar daha bi mantikli hem de cok islevsel gibi geldi bana.o silva moplar da cok pahalilasmis gecen sene 90 di bu seme 160 olmus.ona vercem oarayi buharli makinaya veririm diyorum.200 300 e kadar verip alabilirim cok pahali bisey istemiyorum sahsen bozulursa falan.bi de ilk kez kullanicam cekiniyorum

• Beğen
Reactions: 114
cnm o zmn dezenfektan al minik cantaya atmaliklardan.klozetin ustune koy.her girdiginde oturma yerine peceteye sık sil oyle otur.
ben de disarisi icin minik dezenfektan alicam
onlarin buyuk boylari da satiliyo eczanede bittikce minik dezenfektan kutusuna koyarsin
ya aslinda daha demin burda bende fikir amacli sordum buharli temizleyici makinalar var sen kullaniyomusun bilmiyorum cnm ama bence bebekli bi ev ici sadece suyla buharla cok kolay pratik gibi geliyo bana istersen sen de bi arastir netten.ben hangisini alicam bilemedim.pencere camlar pimapenler hali yerler fayans banyo heryer temizleniyo bi suyla buharla.ne zmndir aklimda da hangisini alsam bilemedim.
seni kv nleri de o paklar cnm sanki :-)
ama tabi nasil kullanisli mi hic bilmiyorum.bazilari elim ayagim oldu diyo.bazilari da ayda yilda bir killaniyorum diyo.
eger havalandiramazsan cnm kotu koku olusuyosa ter falan english home un ev kokulari cok guzel hafif kokulu olanlar var gunluk sık bayagi da kalici oluyo.
ya da kendinden fısfısli oda kokulari var onlardan al bi tane ama onlr bana sahsen biraz agir geliyo.
tabi bebekli odada koku ne kadar dogru bilemiyorum ama ter kokusundan iyidir yani hic yoktan bence.
ya da icine koku sinmezse gunduz kp in kv nin olmadigi odalari 1 saar havalandir mutlaka.onlar yatmaya gidince de oturulan odayi havalandir nasilsa bebektem hep uyanicaksin 1 2 saat sonra kapatirsin.
sabah da zaten baktin bebek uyuyo uyu sen de ama baktin bebek uyumuyo uayniyo sem de kahvaltilarini hazirla oeynir zeytin domates ne varsa koy yesinler sen odana git dinlen.kv n kaldirsin sofrayi.ekstra seyler yapma klasik kahvaltiliklar koy.
Dezenfektan iyi fikir onu alayım temizlenir en azından cnm ben yazdım sana annem çeyizime almıştı fakir buharlı ama hiç kullanmadım hatta kilere koydum işime yaramıyor evde yer kaplamasın diye kullansam mı ben de fiyatını bilmyorım kullanan akrabalar memnun diye annem almıştı bana zor gelmişti diye açmadım bile aslında iyi fikir açıp kullanmalıyım bebek için de iyi olur sen bi bak bakalım uygun bulursan alırsın
Cnm benim hiç özelim kalmıyor onlar gelince her yere istedikleri gibi girip çıkıyorlar gayet rahat kv p konuda ve hep derki ben hiç sıkılmıyorum bir başkasının evinde kalınca hayatımda ilk kez böyle bir kadın gördüm ben şuan annemin evinde bile rahat değilim evimi özlerim kadın kalırım sıkılmam diyo :)

Dezenfektan iyi fikir onu alayım temizlenir en azından cnm ben yazdım sana annem çeyizime almıştı fakir buharlı ama hiç kullanmadım hatta kilere koydum işime yaramıyor evde yer kaplamasın diye kullansam mı ben de fiyatını bilmyorım kullanan akrabalar memnun diye annem almıştı bana zor gelmişti diye açmadım bile aslında iyi fikir açıp kullanmalıyım bebek için de iyi olur sen bi bak bakalım uygun bulursan alırsın
Cnm benim hiç özelim kalmıyor onlar gelince her yere istedikleri gibi girip çıkıyorlar gayet rahat kv p konuda ve hep derki ben hiç sıkılmıyorum bir başkasının evinde kalınca hayatımda ilk kez böyle bir kadın gördüm ben şuan annemin evinde bile rahat değilim evimi özlerim kadın kalırım sıkılmam diyo :)
ay kv n de de ne rahat.sinir bozucu bi rahatlik.
cnm kp kv n aksam tv izlerken havalandir diger odalari.kv kp inin en fazla zmn gecirdigi odaya da koku sık.
dezenfektan cok pratik oluyo cnm cidden.
hatta kullan at temizlik mendilleri de var onlardan da alabilirsin onlar da cok pratik oluyor.islak mendil gibi ama degil sanirim.benim aklimda almak var ilerde cocuk olunca insan pratik seyler ariyo cidden.onunla toz falan aliyorlar ama klozette silinir heralde.rosmann da gormustum.hem kozmetik hem temizlik urunleri satilan bi yer.
kaynananin sıkılmasi lazim ki.gitsin cnm.
senin yapabilceklerin cok hürmetli olma.klasik yemekler yap.sonra bebegine hic dur sus deme yanlarinda uyarma birak simarsin deli olsunlar.ben oyle yapicam bakalim.yoksa torunum var diye dahs cok gelirler seninkiler.benimkiler de bekler her hafta torunumu ozledim gelin der.bebek aglayinca yanlarindan kalkip gitme mesela birak onlar da ceksin bebegin sesini.madem torunlari onlar da yasasin zorluklarini.
yani cekinme derim cnm ebde sen nasilsan kv kp yaninda da oyle ol kasma kendinj.bi emzirme konusunda mecbur ya yatak odana gider emzirir gelirsin.kp olmasa neyse de kp varken zor olur yanlarinda emzirmek.
cnm bildirim gelmemis sanirim baktim da goremedim bazen tutuluyo zaten kk bende telden giriyorim.
cnm bence hazir annen almisken ac kullan derim.baktim agir cok kullancan bisey degil ayda bir kullanirsin.camlar pimapenler koltuklar hali banyo dusakabin cok guzel temizleniyo buharla.bi gun her yeri temizlersin kaldirirsin ayda bir acarsin.
fakirin hangisi cnm makina ? kulkanirsan bana yorum yazarmisin
bende hangi markayi almak gerek bilmiyorum alirim elimde patlar yazik olur.bebek bi dogsun bi kendimize gelelim de bakicam artik.

aralikta en erken kim doguruyor
ben 10 aralik insallah :-)
Ben talipliyim mümkünse :D

Ben bu hafta doğuracakmışım doktorun verdiği tarihe göre ama hala bir belirtim yok , napsam bilmiyorum. Normal doğum inşallah. Ne belimde ağrı var ne de nişan... uf..
Bir gün var aramızda canım ben de henüz açılma yok ama baskı çok iyi dedi doktor. Bebeğin toplandığı yerlerde sertlik hissederdim hep bugün tüm göbeğim sertleşiyor. Kasılma bu oluyor sanırım.

Ben bu hafta doğuracakmışım doktorun verdiği tarihe göre ama hala bir belirtim yok , napsam bilmiyorum. Normal doğum inşallah. Ne belimde ağrı var ne de nişan... uf..
gonlunce olsun insallah cnm.
plates ve merdiven inip cikmak iyi geliyor diye biliyorum cnm.bol bol da temizlik yap cnm sen bu ara :-)

Ben talipliyim mümkünse :KK70:

Bir gün var aramızda canım ben de henüz açılma yok ama baskı çok iyi dedi doktor. Bebeğin toplandığı yerlerde sertlik hissederdim hep bugün tüm göbeğim sertleşiyor. Kasılma bu oluyor sanırım.
gonlunce olsun cnm insallah
ya o kasilmayi ben her gun yasiyorum saatlerce cnm.ama sanci falan cikmiyo
zaten benim bebis ters

Back
X