cnm o zmn dezenfektan al minik cantaya atmaliklardan.klozetin ustune koy.her girdiginde oturma yerine peceteye sık sil oyle otur.
ben de disarisi icin minik dezenfektan alicam
onlarin buyuk boylari da satiliyo eczanede bittikce minik dezenfektan kutusuna koyarsin
ya aslinda daha demin burda bende fikir amacli sordum buharli temizleyici makinalar var sen kullaniyomusun bilmiyorum cnm ama bence bebekli bi ev ici sadece suyla buharla cok kolay pratik gibi geliyo bana istersen sen de bi arastir netten.ben hangisini alicam bilemedim.pencere camlar pimapenler hali yerler fayans banyo heryer temizleniyo bi suyla buharla.ne zmndir aklimda da hangisini alsam bilemedim.
seni kv nleri de o paklar cnm sanki

ama tabi nasil kullanisli mi hic bilmiyorum.bazilari elim ayagim oldu diyo.bazilari da ayda yilda bir killaniyorum diyo.
eger havalandiramazsan cnm kotu koku olusuyosa ter falan english home un ev kokulari cok guzel hafif kokulu olanlar var gunluk sık bayagi da kalici oluyo.
ya da kendinden fısfısli oda kokulari var onlardan al bi tane ama onlr bana sahsen biraz agir geliyo.
tabi bebekli odada koku ne kadar dogru bilemiyorum ama ter kokusundan iyidir yani hic yoktan bence.
ya da icine koku sinmezse gunduz kp in kv nin olmadigi odalari 1 saar havalandir mutlaka.onlar yatmaya gidince de oturulan odayi havalandir nasilsa bebektem hep uyanicaksin 1 2 saat sonra kapatirsin.
sabah da zaten baktin bebek uyuyo uyu sen de ama baktin bebek uyumuyo uayniyo sem de kahvaltilarini hazirla oeynir zeytin domates ne varsa koy yesinler sen odana git dinlen.kv n kaldirsin sofrayi.ekstra seyler yapma klasik kahvaltiliklar koy.