2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hic sorma arrk herkes dyr gelmsz bu cock sorlardanda skldm kizimnda gelmeye niyeti yok zaten:)
canım soranlara bakma senin dagum zamanın daha yeni geldi..soranlara da daha günü var erken doğum mu yapayım zorla de geç.takma milleti ..ben soranlara hep öyle derim kimse de bir şey demiyor o yüzden.. daha bundan sonra bekle doğumu sen stres yapma.herkese kulağını kapat sadece bebisini dinle

canım soranlara bakma senin dagum zamanın daha yeni geldi..soranlara da daha günü var erken doğum mu yapayım zorla de geç.takma milleti ..ben soranlara hep öyle derim kimse de bir şey demiyor o yüzden.. daha bundan sonra bekle doğumu sen stres yapma.herkese kulağını kapat sadece bebisini dinle
Direk soranlara diyrm 13 gun sonra susuyorlar aman artk takmyrm ama heyecn basti cnm az kaldi 13 gun nasl gelck blmyrm heyecn var :)

Direk soranlara diyrm 13 gun sonra susuyorlar aman artk takmyrm ama heyecn basti cnm az kaldi 13 gun nasl gelck blmyrm heyecn var :)
inşallah çok beklemez canım..benim kız 41haftayı doldurmuştu ama hiç gelmeye niyeti yoktu sipanin sancım falan hiç yoktu.inşallah seninki öyle olmaz..

inşallah çok beklemez canım..benim kız 41haftayı doldurmuştu ama hiç gelmeye niyeti yoktu sipanin sancım falan hiç yoktu.inşallah seninki öyle olmaz..
Ins cnm normal istedgmden dyrm kendlgnden agrisi olsun sancm olsun dedm gunu doldgnda genellikle sezaryn oluyr ya o yuzdn bu saatten snra bebegmi beklyrm

Herkes bebislerini bekliyor çok heyecanlisiniz anlıyorum ama hayırlısını dilemekte fayda var erkenden suyun gelmesini istemek vs çok akıllıca bir iş değil , zaten doğumlar ortalama 39-40 hafta arası olur yani aslında bebekler gecikmiyor vaktinde geliyorlar ama biz sabırsızlıktan geç kaldılar zannediyoruz.
İmza:yarın 40 haftası dolmasına karşın henüz tık olmayan ve bir önceki gebeliğinde de 41. Haftayı bitirmiş anne adayı:)

Hepsine baktılar suya baktı yok, sancı yok, açılma hiç yok. Akıntıymış demek ki ama hiç de öyle bir akıntım olmamıştı şaşırdım kaldım. Eltime gösterdim benim böyle geldi doğumum oldu diyor.

Canim böyle birşey olursa hemen acild3n giriş yap dedi bba dün doktorum. Fatta sanci bende de yoktu nst ye girmek ist3medim. Ama girince benim hissetmedigim sancilarim cikti. Inşallah sende saglicakla alırsın kucağına. Guz4l haberlerini bekliyoruz
Doktorla telefonda konuştum hastaneye gitmene gerek yok sancın düzenli gelirse ya da bebek hareket etmezse o zaman bana haber ber ve hemen hastaneye git dedi. Benimde ne düzenli sancım ne de çok şükür ki bebeişimde bir hareketsizlik yok. Hala bekliyorum offf bugünde doğuramadım içimde kaldı bebişim. Eğer bu hafta kendisi gelmezse suni sancı ile c.tesi doğuma giricem dua edin bana kendi gelsin bebişim:dua::dua:

Senin nasıldı canım nişanın rengi kıvamı vs. Benim şu an hafif ağrım var ama sabahları genelde hep olur. Biraz vakit geçsin baktım artıyor giderim hastaneye. Doktorum suyun nişanın sancın gelirse gel ebeler kontrol etsin bana da haber ver demişti. Netten baktım da nişan için gidenlere açılması varsa suni sancı takıp doğumu hızlandırmışlar. Doktora haber verip vermeme konusunda kararsız kaldım şimdi

Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun İnşaAllah. Arkadaşımın da kakasını yemişti bebek. Beş gün antibiyotik tedavisi yaptılar yoğunbakımda şimdi MaşaAllah ı var dört aylık oldu bile :) hiç stres yapma sen Allah muhafaza sütünü etkiler
Bende nişan konusunda anlatmıyız falan diyordum koyu kıvamlı rengi koyu ve benim içi kanlı şerit şeklinde geldi canım görünce hemen anlıyorsun farklı bir şey çünkü. Doktor gelmene gerek yok dedi. Bende evde bekliyorum düzenli sancı gelmesini ama gelmiyor. Birde bende açılma var zaten ama kaldı öyle:işsiz:

Back
X