Arkadaşlar çatı muayenesinden snra lekelenme veya kanama olabilir ben oğlumdayken bikaç sefer olmuştum ilkinde leke tarzı sonraki muayenelerde kanama tarzı olmuştu, hatta muayene sırasında sessizden ay uy diyince doktor canın yanmıştır belli diyip eldiveni ufaktan göstermişti. Ama siz yinede temkinli olun doktorunuza danışın. buarada benim adet tarzı sancılar iyice sıklaştı baya rahatsız edio minnoşun hareketleride azaldı.bugün sitedeki bi teyze karnın artık baya düşmüş max 10 güne gelir bebişin diyince ister istemez heyecan bastı. evin tem7zliği duruyo bi tarafa. daha bırakın hastane cantamin hazır olmasını eksiklerim bile var haftasonu inş eksiklerimi tamamlayabilirim. kayınvalidede gün bellimi diyip duruyo ama ben net tarihi söylemiyorum erkenden gelmelerine gerek yok kayınpederde yine gelecek 2+1 evde nasıl olacaksa bilemiyorum. hadi ilkinde yukarı katta kalkıp oturdular ama busefer eşim tutturdu inatla yukarda olmaz aşağıda yatsın kalksınlar :/ sen erkeksin herşeye Karışma kimi nerde istersem orda yatırayım önemli olan benim rahatlığım sonuçta baban erkek ve bende lohusa olucam özel bi durum ayıp hem busefer annemde kalacak nasıl olacak diyorum ama resmen çocuk gibi diretti. Her gelişlerindr yukarda yatıp kalkıyolardı şimdi ne değişti akıl erdiremiyorum. Ama bunu kv min düşünmesi lâzım mahrem bi durum aksine o da naz yapıp duracak.bende pes ettim tamam dedim ama busefer 3hafta kalmalarına gerek yok dedim.ilkinde annem yoktu kalamamıştı şimdide onun kalmasını istiyorum bari bunda gece yanımda kalan yardım eden birisi olur zaten sizinkilerde habire hastayız diyip duruyolar 5.gün gönderirim dedim o da tamam dedi inş bundada sonradan bi aksilik cikarmaz yoksa lohusa psikolojisiyle kesin kayışlar kopar bende. Kendi evimde misafir gibi cekinerek dolaşmak istemiyorum bu en doğal hakkım ama erkekler nedense anlayışsız geldi anlayışsız gidio