2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Doğum yapanlar hayırlı olsun sağlıkla büyüsün miniklerimiz :)
Bizde durumlar uykusuz geceler :) sarılığı atsın diye sürekli emziriyorum göğüs yaralarım da hafifledi bu sayede. Günde iki kere de mama veriyorum mecburen küvözde alıştı hemde yemeyince durmuyor. Çok şükür emiyorda fazlasıyla.
Herkese bol sütlü günler , doğum yapmayanlara da kolay doğumlar dilerimm :)) doğum yapmayanlara şuan tavsiyem ağrılar yüzünden zor olsada uyuyunnnnnn

Kızlar baska dr gittim keske basta gitseydim dedim memnun kaldm alttan muayene ettiler kastım agridi ama korkulcak birsey degilmis 1cm mis acklk normal yapablrmsm haftaya cunartesi gunum doluyor dr dedi suni veririz baslatrz dedi cati muayenesi oldum ya belki suyum kendlgnden gelr ins banada dua edin kizlar :))

Kızlar spinal sezeryanla aldim kucagima oglumu. Darisi tüm bekleyenlerin basına en çok Sezerbusra21 Sezerbusra21 sana duam bir an önce kavus :) kesinlikle tavsiye ederim. Esimle girdik gülerek muhabbetle ne oldugunu anlamadan bitti. Suyum gelmişti zaten dogum kanalina girmedi simdi daha hala uyusuk vücudum o yuzden agri konusunda bisey diyemem. Sütüm geldi emiyor insallah böyle devam eder:)
Canm cok sevindim ya bak gordun mu benden once dogurdun ahh bi benim gelemedi su:D
Gozun aydin cnm rabbim sanada bebegine saglik sifa versin ❤ ins bol sutlu gunlerin olur

ayy bende 23 kilo aldım canım ya arkadaşlarım sürekli dalga geçiyo teyzeme benzedin şişko diye :) nasıl vercez bu kiloları?
ben hamile kalmadan önce 58 kiloydum şimdi 81 allahtan boyum 1.78 bakalım doğuma kadar kaç olucaz
Ben emzrmeye guvenyrm cnm emzirrken veririz ins kilo:D yoksa yandk

Ayy napalim bu haftalara kadar geldik çok sukur doğumu da atlatalım hayirlisiyla da illa vardır bir çözümü. Senin durumların zaten sikintili bir de çatlağı düşünme cnm. Basında bir çatlak var nasılsa dimi?
Benim basen ve popmda hamile kalmadan önce de vardı zaten. Ama diğer yerlerimi göremiyorum kii. Doğum sonrası bakicaz artık.
Aynen cnm suan onu bile takmyrm normal dogmu dusunyrm korkyrm biraz az kaldi bi atlatsak rahatlasam ins

Eşine düşüyo iş. Anne kız bebeğiyle uğraşıyor hastaysan bakamıcaksan gelme Hatice ayaklansın öyle gelirsin şu an evde hizmet edecek birine ihtiyacımız var dicek. Sen söylesen kızar mı
Cnm ben eşime açıkça söyle ozman gelmesin ben birini bulurum gelip bir hafta kalacak diye dedim aradı ama diyemedi Hatice hala iş yapamıyor ona bakacak biri lazım diye direkt eee rahatsızmışsın merak ettim aradım gelecek misin dedi oda havalardaki dolayı böyle oldum demiş hiç demiyor ben iş yapamam dedim diye sonra eşim kapattı gelecek işte ne abartıyorsun diyo gelde sinir krizi geçirme ben mi abartıyorum allah aşkına kadın iş yapamam rahatsızım valla diyo ben madem rahatsız ozmaan bana nasıl bakacak dediğim için abartıyor oldum ne şanslı kadın yemin ederim kadın karın ölsün dese eşim amin der o kadar düşkün bıktım ben bunlardan zaten lohusalık beni bunaltıyor sürekli evhamlı oldum üstüne bu kadının bunları söylemesi ve gelince de susmayacak biliyorum hatta gitmek istemeyecek göndersek kovdu gelin diyecek ben de şaşırdım ne yapacağımı şuan bebeğimi alıp annemin evine gidip bu adamı boşamak istiyorum okadar sinir oluyorum bunlara

Kizlar yanımıza mama almalı miyiz? Ya 3mmezse ya sütüm gelmezse diye kaygiliyim. Hiç de anlamıyorum mama olaylarını henüz. Ne iyidir hangisi uygundur? Hastane mi verecek ilk başta gerekirse? Siz hangi markalardan memnunsunuz neyi kullanıyorsunuz?
Cnm bence alma ben bu konuda çok çektik istersen yazılarımı bi oku bize hastane verdi vermez olsaydı bebeğim onların yüzünden memeyi reddetti ben 6 gün mücadele ettim aptamil aldım hastane çakışı çünkü emmediği için sütüm de gelmedi ama yanında bulunsun diyorsan aptamil alabilirsin dr onu önerdi

Cnm ben eşime açıkça söyle ozman gelmesin ben birini bulurum gelip bir hafta kalacak diye dedim aradı ama diyemedi Hatice hala iş yapamıyor ona bakacak biri lazım diye direkt eee rahatsızmışsın merak ettim aradım gelecek misin dedi oda havalardaki dolayı böyle oldum demiş hiç demiyor ben iş yapamam dedim diye sonra eşim kapattı gelecek işte ne abartıyorsun diyo gelde sinir krizi geçirme ben mi abartıyorum allah aşkına kadın iş yapamam rahatsızım valla diyo ben madem rahatsız ozmaan bana nasıl bakacak dediğim için abartıyor oldum ne şanslı kadın yemin ederim kadın karın ölsün dese eşim amin der o kadar düşkün bıktım ben bunlardan zaten lohusalık beni bunaltıyor sürekli evhamlı oldum üstüne bu kadının bunları söylemesi ve gelince de susmayacak biliyorum hatta gitmek istemeyecek göndersek kovdu gelin diyecek ben de şaşırdım ne yapacağımı şuan bebeğimi alıp annemin evine gidip bu adamı boşamak istiyorum okadar sinir oluyorum bunlara
Ay allah ne zor bi durum aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. Gelse senin sinirini bozcak arayıp gelme desen olay çıkcak yine sinirlerini bozacak. Ne diyim canım allah yardımcın olsun ama geldiğinde en ufak bir işe elini sürersen sana kızarım. Kocan akşam eve geldiğinde bakıcak yemek yok işler duruyo o zaman anlıcak annesi yan gelip yatmış o zaman görcek. Kayınvalidelerimiz gelinin evini gelip temizlemek zorunda değil tabiki ama şu an lohusasın hizmet etmeyecek olan ne diye geliyo evine

Cnm hastalık ve yoğunluk la gecti son zamanlar iki çocuğum daha var temizlik bebek hazırlığı diğer çocukların dersi derken Doğuma hasta girdim ağır grip Boğaz agrisi son iki hafta :KK43: çok şükür rabbime bir haftalık olduk teyzesi :)
Gecmis olsun cnm olsun sonu guzel olmus masallah dogduklarindada zaman su gbi akip gecyr ya :)

kızlar doktordan geldim herşey normal 3015gr kızım. nst de sancı çıkmadı. 14 aralıkda görüşürüz dedi sabah 8 gibi gel dedi öğlen sezeryan. ondan önce birdaha muayene etmesi gerekmez mi?? şaşırdım biraz

kızlar doktordan geldim herşey normal 3015gr kızım. nst de sancı çıkmadı. 14 aralıkda görüşürüz dedi sabah 8 gibi gel dedi öğlen sezeryan. ondan önce birdaha muayene etmesi gerekmez mi?? şaşırdım biraz
Canm benimde 15 inde bityr dogum o zaman suniyle normal yaptrck dr ole dedi beni carsmbaya cagrdi son kez muayeneye belkide gerek duymamstr cnm ondndr

Canm benimde 15 inde bityr dogum o zaman suniyle normal yaptrck dr ole dedi beni carsmbaya cagrdi son kez muayeneye belkide gerek duymamstr cnm ondndr
bende bilemedim canım ya. kadın çok rahat ama =) pek de inandırıcı gibi değil şaka gibi 10 gün sonra inşaAllah miniğim kucağımda

bu ara boynunda ki kordonun birini atmış yani bir tane var sadece =) ve geçen haftanın kilosu aynı doktor kiloya takılma dedi çok rahat kadın sağsağlım kucağımıza alalım inşaAllah

Gir yatağına is buyur madem bakmaya geliyor baksın. Hic deme hasta diye sen mecbur musun ona is yapmaya lohusa halinle bebeğinle ilgilen birsey derse canını sıkacak susma içine atma söyle en azından birazda onlar üzülsün esinede pes yani. Onada naz yap ağrım var sızım var de. Gecede kötüyüm de emzir çocuğu ver baksın merhamet kalmamis insanlarda

Eğer zahmet olmazsa bana görsel resim yollarmısın canım internetten eşim ve anneme sipariş vericem emzirme atletini bilemezler şimdi
Canm penti mamma emzirme atleti diye geçiyor

Eklentiler

• 07A176C1-A1F1-4BDA-8B01-AE129D63393A.webp
    07A176C1-A1F1-4BDA-8B01-AE129D63393A.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 36
  • 47A3210E-A202-4962-A955-C75634220F4E.webp
    47A3210E-A202-4962-A955-C75634220F4E.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 37
kızlar mama veya sütü sağıp biberonla vermek zorunda kalanlar MEDELA biberon anne memesine en yakını imiş. çektikçe geliyor süt veya mama.
Lansinoh biberonu aldı benimki. Aventi almadı. Onun için de anne memesine en yakın demişlerdi. Medelayı denemedik. Bebek hangisini alıyor diye denemek lazım:)

Back
X