2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
işte ilk doğduğunda kızım çocuk doktoru ve yeni doğan hemşiresi saat kur 2 saatte bir emzir demişlerdi..tabi bunda çocuğun isteği de önemli yani bebek saat başı da emmek isteyebilir o zaman emzirirsin..mesela ben 2 saat ara ile saat kurmuştum ama buna hiç gerek kalmadı maşallah benim kız emmeyi çok seviyordu saat başı uyanıp emiyordu.dediğim gibi en önemlisi bebeğin her istediğinde anne sütü alabilmesi tabiki..sarılık olmasın diye de 2 saatte bir emmeli
Ayy ins benimkide ole olur cnm ya kendlignden kalkar ugrasmam cnm ya ne guzel senn kizin uyanyrmus benimkide sennkine cekti galiba gec gelck anladgm kadaryla:D

Canim ben ilk gün arandikca verdim hiç saat hesabi yapmadik kimildadikca memeye dayadik kimi saatte bi kimi yarim saatte bi cunku ilk gun zaten süt ya olmuyo ya da çok az oluyo. Bebegin emme refleksi gelissin diye. 2. Gün hemen göğsüm doldu zaten ilk gün öyle yapinca bebekte alisti. Simdi gündüz aciktigi zaman kendi 2 saate yakin durup istiyor gecede uyanmazsa 3 saatte bi emziriyorum. Ama her bebek bir dfgil en iyi sen düzenlersin onu merak etme
Bende ole yapiym ya bak konsyrdk benden sonraydin benden once dogurdun:)) suyun nasl geldi anladn bende beklyrm bir isaret ne sanci vsr ne nisan bakalm :)

Çok canım sıkıldı sarılık değerimiz 15.5 çıktı yatış yaptılar mavi ışık veriliyor şu an :( Çok şükür ki yanımda makinesi aynı odada ne kadar az çıkartırsanız o kadar çabuk iyileşir dediler

Çok canım sıkıldı sarılık değerimiz 15.5 çıktı yatış yaptılar mavi ışık veriliyor şu an :KK43: Çok şükür ki yanımda makinesi aynı odada ne kadar az çıkartırsanız o kadar çabuk iyileşir dediler
Cnm uzulme kasm annelerndede olmustu ertrsi gne dusmustu sennkide ole olur cnm. Moralini iyi tutmaya cals cnm

Günaydın kızlar.Dün bizimde prensesimiz geldi spinal sezeryanla. Ancak yazabiliyorum buraya.Biraz emzirme sorunu yaşıyoruz.Onun dışında çok şükür ikimizde iyiyiz.Çok korkuyordum ama korkulacak birşey yokmuş.Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin. Sağ salim alın inşallah kucağınıza.Herkes için dua ediyorum.Bu arada depend almayan varsa mutlaka alın ben çok memnun kaldım büyük kolaylık sağlıyor.
Bunlarda resimlerimiz:)Eki Görüntüle 2212995 Eki Görüntüle 2212994
Bol sütlü sağlıklı günler dilerim canım odanız da çok güzel olmuş. Sormuştum kızlara hastane odanızı nasıl süslediniz diye ama kimseden ses çıkmamıştı:))

Biz bugün kontrol olduk sarilik degerimiz 16 cıktı. Doktor 1 haftalik bebekte korkulacak bir deger değil dedi. Bol bol emzirmemi kaka ile atacagini söyledi. Kızım iki gündür az kaka yapıyor. Rezene içmemi bebege de bir miktar verebileceğimi söyledi. Isitme testimiz ilk gün sağ kulak problemli çıkmıştı bugun tekrar yapıldı normal cıktı şükür. Meme ucu yaralarim için kendi doktorum 3 değişik krem verdi karıştırıp süreceğim mantar oluşmaması için sezeryan dikiş yerime de sürmemi söyledi.

Çok canım sıkıldı sarılık değerimiz 15.5 çıktı yatış yaptılar mavi ışık veriliyor şu an :KK43: Çok şükür ki yanımda makinesi aynı odada ne kadar az çıkartırsanız o kadar çabuk iyileşir dediler
geçmiş olsun canım inşaAllah çabuk çıkar

Bende bunalimdaim emziremiorm surekki sagip vermekten sikildim yoruldum artk hic keyfi. Yok esimle aram kotu igrenc bi lohusalik geciriorm.
Allah yardimcin olsun canım zor cidden eşin de umarım aranız düzelir sana gerektiği gibi davranır. Erkekler bu süreçte bizden daha hassas oluyor sanırım :/

Biz bugün kontrol olduk sarilik degerimiz 16 cıktı. Doktor 1 haftalik bebekte korkulacak bir deger değil dedi. Bol bol emzirmemi kaka ile atacagini söyledi. Kızım iki gündür az kaka yapıyor. Rezene içmemi bebege de bir miktar verebileceğimi söyledi. Isitme testimiz ilk gün sağ kulak problemli çıkmıştı bugun tekrar yapıldı normal cıktı şükür. Meme ucu yaralarim için kendi doktorum 3 değişik krem verdi karıştırıp süreceğim mantar oluşmaması için sezeryan dikiş yerime de sürmemi söyledi.
geçmiş olsun canım inşaAllah en kısa zamanda geçer sarılığı. sana verdiği kremlerin isimlerini bizede paylaşır mısın canım? contractubex çok öneriliyor sezeryan dikişleri için onu almıştım ben :/

bilmem ki canım kendini iyi takip et ama.bebeğin hareketlerini falan iyi takip et suyu biter haberin olmaz Allah korusun

işte ilk doğduğunda kızım çocuk doktoru ve yeni doğan hemşiresi saat kur 2 saatte bir emzir demişlerdi..tabi bunda çocuğun isteği de önemli yani bebek saat başı da emmek isteyebilir o zaman emzirirsin..mesela ben 2 saat ara ile saat kurmuştum ama buna hiç gerek kalmadı maşallah benim kız emmeyi çok seviyordu saat başı uyanıp emiyordu.dediğim gibi en önemlisi bebeğin her istediğinde anne sütü alabilmesi tabiki..sarılık olmasın diye de 2 saatte bir emmeli
Allah korusun canım inşallah farkederim . Sürekli kendimi dinliyorum . Korkmuyorum desem yalan olur :110: hayırlısı bakalım saol canım

Back
X