2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Yok canım göbek sarkık oluyor ya o kısım havasiz kaliyor biraz mantar olmasın diye. Ilk sezeryan da bana da verilmemisti ondan mi bilmem dikis yerim zaman zaman kaşınırdı.
hımm hiç duymamistim ama öyle bir problem yaşamamıştım çok şükür
Bir yandansa guzel cnm ne guzel red yasamamssn kendi istemis :) 18 ayliga kadr emdi he masallah ya bakalm benimki nasl olck:)
çok şükür canı...versem şimdi bile emecek 5 yasinda o kadar ki çok seviyor gidip gelip elini sokar koklar:confused:
40+ 1 im canim bugün doktora gittim pazartesiye kadar bekleyelim dedi normal dener olmazsa sezeryan dedi bakalim hayirlisi artik:))
canım bebeği. durumu iyiyse bekleyebilirsin aslında kendi sancını aceleci davranma derim

Allah kolaylık versin sana o halde ne diyeyim seninki anacı o zaman neyse sen çocuğuna bak artık onun sevgisi senin ona sevgin iyi eder işallah sizi. Öyle yapacam zaten canım madem kim kıymetli o gelsin yanlarına ya da onlar gitsin kiymetlilerinin yanına:))
Aynen öyle artık bu zaman öyle kim kime kötülük ederse ondan iyisi yok zamanı yapacak birşey yok

geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsınız
sezaryen yerine de ilaç sürülüyormuş benim ilk sezaryende hicbir şey kullanmamıştım.iz kalmasın diye mi kullanılıyor
banada ilkin de birşey vermemişlerdi ve dikişlerim berbat bunda hem düzeltme yapacaklar hem bende kremler sürecem

Sagol canım insallah. Furacin, madecassol, travacort bu üçünü karıştırıp sürüyorum.

Rezeneyi az miktarda mi hazirlayip veriyorsunuz. Milupa rezene de 100 ml e 1 tatli kaşığı şeklinde tarif var. Az miktarda hazırlayıp hemen mu vermek gerekiyor gün içinde rezene oda sıcaklığında bekleyebiliyor mu?
teşekkür ederim canım bakalım hangisi işe yarayacak.

Kızlar gece 2 de sancım başladı. 10 dk da bir belimden kasıklarıma. Sabah doktora gittik. 1 cm açıklık şiddetli sancı görüldü. 24 saat içinde doğum başlar dedi ama doktorum izinli olcağından başka bir hastaneye yönlendirdi. Nst sonucunu gösterdiğinizde kesinlikle yatışa alırlar dedi. Diğer hastaneye gittiğimizde sancın az. Kanaman suyun gelmeden yatıramayız dedi... hala 10 dk bir sancım var. Açılmam 1 cm. Akıl verin...başıma ne işler gelicek. Korkuyorum.

Kızlar gece 2 de sancım başladı. 10 dk da bir belimden kasıklarıma. Sabah doktora gittik. 1 cm açıklık şiddetli sancı görüldü. 24 saat içinde doğum başlar dedi ama doktorum izinli olcağından başka bir hastaneye yönlendirdi. Nst sonucunu gösterdiğinizde kesinlikle yatışa alırlar dedi. Diğer hastaneye gittiğimizde sancın az. Kanaman suyun gelmeden yatıramayız dedi... hala 10 dk bir sancım var. Açılmam 1 cm. Akıl verin...başıma ne işler gelicek. Korkuyorum.
10 dkkada birse dogumla ilgli zaten nstde sanci ckms nasl seni almazlar ilginv b3nimde sancm olmamasina ragmen 1 cm acklgm var eger dayanmyrsn baska hastaneye git cnm nst sonucnda ssnci varsa muhtemeln yatrrlar snei

Az kisi kaldk zaten bekleyen keske suni almadan gelse cokcdua edyrm ama buyuk ihtimsl bende suni sanci alcam galiba:KK43: keske kendlgnden sancmz gelse
Sorma ya bende normal normal sancım gelse de pazartesiye kadar hiç gerek kalmasa diyorum ilki gibi normal olsa diye de çok dua ediyorum bakalım artık pazartesiye kadar stresten doğurucam bu gidişle :deli:

Back
X