- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #38.461
Yok ya ben de doğuramayacağım sanırım.. buraları da okudukça beni de afakanlar basıyor.. sancı mancı yok hiç.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağlamakta neymiş kendine cesaret ver hiçkimseye güvenip çocuk yapılmaz sen anne oluyorsun hayat bu başımıza binbir olay gelebilir sen hepsinin üstesinden gelmek zorundasın çünkü annesin inşallah anneciğin iyileşir ama tek başına hiç. Bilmesende bakabilirsin rabbim kolaylığını verir onun kendine bu son günlerini zehir etmeÇok korkuyorum, sabahtan beri ağlayıp duruyorum. Doğumdan sonra annem yanımda kalacaktı 1-2 ay kadar. Ama 2 gün önce belimi incitti ve çok kötü durumda yatiyor. Kimseye caktirmamaya çalışıyorum ama iyilesmezse ne yaparım bilmiyorum. Doguma 6 gün kaldı. Ben bebek bakmaktan anlamam hayatımda hic kucagima bile almadım ufak bebek. Allahım sen akıl fikir sabır ver bana yoksa kafayı yicem korkudan. İnşallah annem iyileşir biran önce toparlar.![]()
36+5 oldu bugün. Ultrasondan sonra hersey normal bi sıkıntı YÖK artık Doğumda görüşelim seni bi daha yormayalim dedi. Nst icin cok iyi sadece Bebeğin hareketlerinde azalma farkedersen gel bekleme dedi. Başka bisey demedi canim. Ama seni tanıyorum istersen haftaya yine gelebilrisin icin rahat etmezse dediherşey yolundaysa gerek görmemiştir canım bende aynı durumdayım =) ne kadar oldu bebişin? nst de sancın çıktı mı? suyun nasıl?
kiloya takılma canım =) ben 36+4 de gittiğimde 3075 gr idi 37+4 de 3014gr çıktı =) bu ölçümler son haftalarda doğru olmayabiliyor. doktorum kiloya takılma dedi =)
bu bebeğim de bana tombik geliyor ilk kızım 2170gr doğmuştu =)
sağlıklı olsunlar canım
Jesinlkle katlyrm arrk annenn evide olsa senn evn olmyr brde hele kaynanayla kaldgini dusun hic duramzmssn cnm o zaman sen napalm beklyrzValla evini ayırdıktan sonra annende olsa kayınvalidende olsa senin düzenin gibi olmuyo evime dönmeye can atıyorum aslında zorlanıcam evimde de biliyorum ama hiç olmazsa kendi evim diye düşünüyorum![]()
Sakin ol öncelikle.. haklısın zor ama annelik içgüdüsel birşey bence.. su akıp yolunu bulacak.. kimler anne olmuyor ki.. biz ne kadar özeniyoruz.. bebeğimize de en çok bilenden bile güzel bakarız.. senin şuan yapabileceğin en iyi şey stresten uzaklaşmak.. ben mesela annemden çok uzaklardayım. Şuan yanımda sadece eşim ve kv olacak ve ikisi de çocuk yetiştirmekten çok uzaklar.. kv mesela ben bilmem deyip duruyor.. ben bir tek kendime güveniyorum.. bol bol yeni doğan videosu izliyorum.. sen de öyle yapmaya çalış.. Allah yoluna koyar..Çok korkuyorum, sabahtan beri ağlayıp duruyorum. Doğumdan sonra annem yanımda kalacaktı 1-2 ay kadar. Ama 2 gün önce belimi incitti ve çok kötü durumda yatiyor. Kimseye caktirmamaya çalışıyorum ama iyilesmezse ne yaparım bilmiyorum. Doguma 6 gün kaldı. Ben bebek bakmaktan anlamam hayatımda hic kucagima bile almadım ufak bebek. Allahım sen akıl fikir sabır ver bana yoksa kafayı yicem korkudan. İnşallah annem iyileşir biran önce toparlar.![]()
Canm ins hayrlisiyla bir avazda kurtlrsn kucagna alrsn ne guzel kendlgnden gelmesi40+5te kuzum kendiliğinden geliyor çok şükür. Su an hastanedeyim. Dua beklerim
ay canım sen bir de taa nerelerdesin daha zor sana. inşallah sağlıkla bir an önce gelirYok ya ben de doğuramayacağım sanırım.. buraları da okudukça beni de afakanlar basıyor.. sancı mancı yok hiç.
canım hiç kendini boş yere strese sokup da üzülme.annelik Allah tarafından kadınlara verilmiş içgüdüsel bir şey.doğup da kucağına aldığında ne yapacağını bileceksin hiç endişen olmasın. kendine sen bile inanamayacaksın. Aranızda öyle bir bağ olacak ki nesi olduğunu anlayacaksın .içini ferah tut.Hele bir doğsun gözlerinin içine bir baksın tüm endişelerinden kurtulacaksın. tecrübeyle sabit ben ilk bebeğimde düşünüyordum iyi bir anne olacak miyim,bakabilecek miyim, sevebilecek miyim diye ama boşuna düşünmüşüm bunları.tek başına baktım büyüttüm,yanında kimse yoktu annem gelemedi doğumuma .sağolsun halam gelmisti o da 1 hafta kalıp gitmişti. ama onlar gidince ben daha rahat baktım bebegime.hiç korkma sen de en iyi şekilde bakacaksınÇok korkuyorum, sabahtan beri ağlayıp duruyorum. Doğumdan sonra annem yanımda kalacaktı 1-2 ay kadar. Ama 2 gün önce belimi incitti ve çok kötü durumda yatiyor. Kimseye caktirmamaya çalışıyorum ama iyilesmezse ne yaparım bilmiyorum. Doguma 6 gün kaldı. Ben bebek bakmaktan anlamam hayatımda hic kucagima bile almadım ufak bebek. Allahım sen akıl fikir sabır ver bana yoksa kafayı yicem korkudan. İnşallah annem iyileşir biran önce toparlar.![]()
hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsünBebeğim dünyaya geldi kızlar. Takvimim bitmişti malum benim, bugünkü kontrolde gün belirleyecektik artık zira 40+5 olmuştuk. Bir kez daha ne zaman geleceğime sen karar veremezsin, ben veririm diyen bir oğlum oldu:) daha günü dolmayan arkadaşlar, hiç acele etmeyin, bebeğinize bırakın kararı. Onlar ne yapacaklarını gayet iyi biliyorlar.
ne güzel işte =) hafi hayırlısı36+5 oldu bugün. Ultrasondan sonra hersey normal bi sıkıntı YÖK artık Doğumda görüşelim seni bi daha yormayalim dedi. Nst icin cok iyi sadece Bebeğin hareketlerinde azalma farkedersen gel bekleme dedi. Başka bisey demedi canim. Ama seni tanıyorum istersen haftaya yine gelebilrisin icin rahat etmezse dedi![]()
aynen canım sağlıktan öte birşey yok. Rabbim hakkımızda hayırlısı nasip etsin inşaAllah canımKesinlikle canim artık takılmıyorum. Tabi insan istiyor söyle ele avuca gelsin bakımı kolay olur diye ama önce sağlıklı olsun nasıl olsa kilo alır bebisler ins. Oğlumda cok zorlandım cok küçüktü avuç içinde kalıyordu nerdeyse. Zaten uzun sure kuvözde kaldı çıktığında ancak 2 kiloydu. Ama cok şükür yaşıtlarını yakaladı rabbim sağlık versin yeter ki hersey daha kolay oluyor o zaman.
hadi gözün aydın olsun canım =) Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşaAllah canımBebeğim dünyaya geldi kızlar. Takvimim bitmişti malum benim, bugünkü kontrolde gün belirleyecektik artık zira 40+5 olmuştuk. Bir kez daha ne zaman geleceğime sen karar veremezsin, ben veririm diyen bir oğlum oldu:) daha günü dolmayan arkadaşlar, hiç acele etmeyin, bebeğinize bırakın kararı. Onlar ne yapacaklarını gayet iyi biliyorlar.
Çok canım sıkıldı sarılık değerimiz 15.5 çıktı yatış yaptılar mavi ışık veriliyor şu anÇok şükür ki yanımda makinesi aynı odada ne kadar az çıkartırsanız o kadar çabuk iyileşir dediler
Hayrli olsn cnm :) bende artk ona bıraktm baksana napsamda gelmyr zamani vsr demekki :))Bebeğim dünyaya geldi kızlar. Takvimim bitmişti malum benim, bugünkü kontrolde gün belirleyecektik artık zira 40+5 olmuştuk. Bir kez daha ne zaman geleceğime sen karar veremezsin, ben veririm diyen bir oğlum oldu:) daha günü dolmayan arkadaşlar, hiç acele etmeyin, bebeğinize bırakın kararı. Onlar ne yapacaklarını gayet iyi biliyorlar.
kahve içme canım o da kabız yapar .dut hoşafı kayısı hoşafı iç bol bol kendilerini de ye.baktım geçmiyor ve çok rahatsız ediyorsa lavman kullanabilirsin.malesef doğum sonrası en çok karşılaşılan problem bu.geçmiş olsunBiz de dün dünyaya geldik çok şükür ama ben denayım.dünden beri tuvalete çıkamadım,doktor da katı yeme diyor perşembe akşamından beri sıvı besleniyorum sadece o da su,rezene çayı arada da kahve.göğüs uçlarım yara oldu resmen işkence çekiyorum emzirirken.
Cnm benim 4 gün gelmedi hiç endişe etme ve kendini üzme gelecek sen memeyi vermeye devam et ben tahin pekmez ve humana çayı içtim o gün geldi sütüm ben de mama veriyordum 3 gün oldu keseli mamayı dr bakacak sütüm yetiyorsa mamayı artık hiç verme ya da ver diyecek Pazartesi gidecez bebeğim bu arada kiloda kaybetti ben inatla meme vermek istediğim için ama sen de pes etme mamayı kaşıkla ver asla biberon verme inş gelecek sütünTek tek alıntı yapamadım.Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.Bugun 2. günümüz ama hala sütüm gelmediBebek emmeyi kavradı ama süt gelmiyor.Bugun çok ağlayınca mecburen mama verdik.Ne yapmalıyım biran önce gelmesi için
Canim ben de tecrubesizdim ama o kadar cabuk alisiyorsun ki, hatta herseyini kendin yapmak istiyorsun mumkunse kimse dokunmasin istiyorsun cok garip bir icgudu, sanki on cocuk annesi gibi oluyor insan. Hic korkma. İnsallah annen iyilesir tabi cok geçmiş olsun, insana cocuk bakacak degil evde yemek temizlik yapacak birisi lazim oluyor daha cok, onlar da elbet hallolur sen saglikla kucaginabir al yavrunu insallah da.Çok korkuyorum, sabahtan beri ağlayıp duruyorum. Doğumdan sonra annem yanımda kalacaktı 1-2 ay kadar. Ama 2 gün önce belimi incitti ve çok kötü durumda yatiyor. Kimseye caktirmamaya çalışıyorum ama iyilesmezse ne yaparım bilmiyorum. Doguma 6 gün kaldı. Ben bebek bakmaktan anlamam hayatımda hic kucagima bile almadım ufak bebek. Allahım sen akıl fikir sabır ver bana yoksa kafayı yicem korkudan. İnşallah annem iyileşir biran önce toparlar.![]()