- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #43.441
İYa bu bebekler neden uyumaz. Delirmek üzereyim 1 haftadır gece uykusu yok. Gündüz uyuyo o yüzden diyodum bugun gündüzde hic uyumadı halada uyumuyo saat aksam 8den beridir memede. Gazı var diye gaz damlasi kullandik 2 gündür çok guzel cıkariyo karni yumusacik oldu. Karni tok altı temiz ne istiyo anlamadim uyumuyo. Gündüzde ben uyuyamiyorum zombi gibi dolaaiyorum
Aynen öyle canım. Bizden başka kimse bilemez. Dinleme onları, he de geç. Ben öyle yapıyorum.Aynen öyle bi daha mı asla. Benimkinin ateşi vardı kuzum ya. Ben herkesin vücut sıcaklığı farklı olur yarın öbür gün ateşi çıktığında bileyim normal ısısı kaç diye 3-4 gün üst üste ölçmüştüm ateşini 36.5 larda normalde benim kuzunun vücut sıcaklığı. Zaten ateşini koluma bi yatırdım kafasından kolum yandı o an anladım ateşi var bi baktım 37.6 . Ya her bebek farklı başka bi bebeği getir bizim evlerimizde isilik olur belki ama benim çocuğum doğduğu günden beri böyle alıştı ve vücut ısısını ona göre dengeliyo. Bi başka çocuk 23 derecede yaşamıştır doğduğu günden beri onu bu eve getir isilik de olur terler de. Bi daha hiç kimseyi dinlemicem. İsterse 10 çocuk doğursun .çok çocuk doğurmuş bakmış olmak benim çocuğumun herşeyini benden daha iyi bileceği anlamına gelmiyor. Her çocuk farklı benden iyi bilemez kimse Benim çocuğumu