2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bizim kız da çok kusuyor kızlar. Dolu dolu değil ama ağzının kenarından akıyor. Reflü yatağıyla çok rahat ettik. Hep sırtına desteğini koyup yan yatırıyoruz. Kussa bile sıkıntı olmuyor.

Kızlar bugün çocuk doktoruna gittim rota aşısını yaptırmamızı söyledi ben yaptırcam. Hatta şanslısınız fiyatı düştü dedi

Canım benim bebeğimde 1 haftada 100 gr almıştı doktor bol bol sağ ve biberon ile ver bir müddet dedi biberona alışmasın diye de medela nin biberonunu aldırdın. Geçen hafta uyguladım 1 haftada 190 gr aldı neredeyse iki katı. Gerçi benim çok sütüm olmadığından 3-5 kere mama verdim. Ama senin sütün varsa kesin bu şekilde yap derim. Meme reddi hiç olmadı Medela ile...
Benim sütüm var canim devamli sagiyirum. Biberona alisirsa hic istemez memeyi. Bir iki hafta daha bekliycem bakalim. Hoplaya ziplaya sallaya geze geze emzirmeye calisiyirum.

Kızlar gnlük bi defa sağım yapıyordum. Emzirdiğim memeden 200-250 cc arası çıkıyordu. 3-4 gündür 70-100 cc çıkıyor :( bebeğim emerken fışkırıyo ama. Sizce niye böyle olmuştur :(

Valla sabah kahvaltısına patates ekledim cnm sen de dene haşlanmış doyurucu da oluyor ara öğünlerde de havuç yiyiyorum ceviz de yiyiyorum ama akşam tatlı krizi tutuyor hemen tahin pekmez yiyiyorum bıktım da aynı şeyi yemekten ama napalım elimiz mahkum en kötüsü de dediğin gibi herşeyin için de süt var :KK43: ya ben bir yerde okudum 2 3 aylıkken allerji testi yapılıyor diye onu bir araştıralım ona göre hareket ederiz
Canim alerji testinde cikmasa da alerjisi olabiliyor. Bebeklerde alerji testi %100dogru sonucu vermeyebiliryor

Ya bu bebekler neden uyumaz. Delirmek üzereyim 1 haftadır gece uykusu yok. Gündüz uyuyo o yüzden diyodum bugun gündüzde hic uyumadı halada uyumuyo saat aksam 8den beridir memede. Gazı var diye gaz damlasi kullandik 2 gündür çok guzel cıkariyo karni yumusacik oldu. Karni tok altı temiz ne istiyo anlamadim uyumuyo. Gündüzde ben uyuyamiyorum zombi gibi dolaaiyorum
Dunyaya alismaya calisiyor canimcim. Onun durumu bizinkinden daha zor sabir etcez düzelecek

Bende sırt üstü yatıramıyorum çocuğun kafası sivri böyle kalacak diye korkuyorum hep sağına yada soluna yatıyor benimki park beşik yatağına meyil verdim başından beri çok korkuyorum kusmasından ki mutlaka kusuyorlar bence sende tekrar meyil ver yatağa rahat oluyor benimkide pek sevmiyor ama yapacak bişey yok hatta kendini kaydıra kaydıra yatağın kenarına getirmiş battaniyede yüzünü örtmüş bende boğuk ağlamasına bi fırladım yüzü örtülmüş bende çok korkmuştum
Canım kafa niye sivri normal doğum yapıp vakumla mı aldılar?

Kızlar bebeğini yüzüstü yatıran var mı? Bir kaç gündür uyuyamıyor bebegim gazdan göğsümde uyuyor sadece yataga yatınca uyanıyor artık uykusuzluktan evde yürümekten perişan olmuşken dün yüzüstü yatırdım uyudu. Başında bekledim tabi korktum bir şey olur diye. Uyutan var mı acaba?
Ben varim varim canim gazini cikaramiyor diye yuz ustu yatiriyorum ama gece de olsa gunduz de olsa basinda bekliyorum bisey olmasin diye

Canım kafa niye sivri normal doğum yapıp vakumla mı aldılar?
Yok canım aksine sezeryan doğum yaptım ama sanki normal doğum yapmışım gibi çocuğun kafası doktor toplar diyor ama müdahale etmek gerek bence sırt üstü yatırmam lazım ama hala bir formül bulamadım

Yok canım aksine sezeryan doğum yaptım ama sanki normal doğum yapmışım gibi çocuğun kafası doktor toplar diyor ama müdahale etmek gerek bence sırt üstü yatırmam lazım ama hala bir formül bulamadım
Anladım canm. Daha çok küçük oldugu için sırt üstü yatirinca da insan kusar diye korkuyor ya.

Bizimki de hep yan yatıyor, kafamız arkaya doğru biraz sivri. Oğlumda da öyle olmustu düzeldi büyüdükçe.

Kızlar iki gecedir perişanız bebek ciyak ciyak uykuya dalamıyor devamlı ağlıyor gezmek ve sallanmak istiyor komşular geldi sabah hayırdır diye gece 12 den sabah 7 ye kadar aynı hiç durmuyor eşim iki gecedir bana yardım ediyor çünkü battaniyenin içinde sallıyoruz sadece ozaman susuyor kollarımız koptu eşim ikigündür hiç uyumadan işe gidiyor perişanız bittik ya sabah 7 de uyuyor geceye kadar birdaha bu ciyak ciyak ağlaması olmuyor sadece huzursuz oluyor emiyor gezdiriyorum sallıyorum gaz sancısı oluyor falan napcaz ya biz bittik

Benim kızımda akşam 6 dan gece 2 lere 3 lere kadar durmuyor canım. Uykulari da cok hafif hemen uyaniyor bugun hastanede bile dolaşa dolaşa uyuttum. Hep uyandi. Sese de cok duyarli. Doktora söyledim infantum good night diye bir şurup yazdi. Gaz ve uyku içinmiş. Eczanelerde bulamadık internetten sipariş verdim. Ama sürekli kullanmayi düşünmüyorum. Böyle de nasıl dayanicaz bilmiyorum depresyona girmeme ramak kaldi. Senin bir küçük çocuğun daha var değil mi? Daha da zor oluyordur. Oglum 12 yaşında hic ilgilenemiyorum bebekten. O da isyan ediyor arada kendini iyice pc ye kaptırdı. :KK43:

Back
X