- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #43.481
38,5’ta canmKızlar ateş devam . Kaç derecede kalpol veriyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
38,5’ta canmKızlar ateş devam . Kaç derecede kalpol veriyorsunuz
İnş gerek kalmaz canım zaten 3 yaşından sonra calpol pek etkili olmuyor mecbur dolven veriyorsun çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canim. Kıyamam ya inşallah kolaylıkla atlatırsınız.
Bende tek başıma haledeilirim o halde.
Benim sütüm var canim devamli sagiyirum. Biberona alisirsa hic istemez memeyi. Bir iki hafta daha bekliycem bakalim. Hoplaya ziplaya sallaya geze geze emzirmeye calisiyirum.Canım benim bebeğimde 1 haftada 100 gr almıştı doktor bol bol sağ ve biberon ile ver bir müddet dedi biberona alışmasın diye de medela nin biberonunu aldırdın. Geçen hafta uyguladım 1 haftada 190 gr aldı neredeyse iki katı. Gerçi benim çok sütüm olmadığından 3-5 kere mama verdim. Ama senin sütün varsa kesin bu şekilde yap derim. Meme reddi hiç olmadı Medela ile...
Hemen hemen her bezinde var ama azicik azicikAynıyız canım az önce emerken gaz yüzünden bıraktı uyuttum bağırıp ıkınıp duruyor ememiyor ama nurse harveys içmeye başladıktan sonra daha iyiye gidiyor çok şükür kaka yapıyormu seninki
dün sağlık ocağında ki hemşire 38 olunca bir çay kaşığı calpol ver dediKızlar ateş devam . Kaç derecede kalpol veriyorsunuz
Canim alerji testinde cikmasa da alerjisi olabiliyor. Bebeklerde alerji testi %100dogru sonucu vermeyebiliryorValla sabah kahvaltısına patates ekledim cnm sen de dene haşlanmış doyurucu da oluyor ara öğünlerde de havuç yiyiyorum ceviz de yiyiyorum ama akşam tatlı krizi tutuyor hemen tahin pekmez yiyiyorum bıktım da aynı şeyi yemekten ama napalım elimiz mahkum en kötüsü de dediğin gibi herşeyin için de süt varya ben bir yerde okudum 2 3 aylıkken allerji testi yapılıyor diye onu bir araştıralım ona göre hareket ederiz
Dunyaya alismaya calisiyor canimcim. Onun durumu bizinkinden daha zor sabir etcez düzelecekYa bu bebekler neden uyumaz. Delirmek üzereyim 1 haftadır gece uykusu yok. Gündüz uyuyo o yüzden diyodum bugun gündüzde hic uyumadı halada uyumuyo saat aksam 8den beridir memede. Gazı var diye gaz damlasi kullandik 2 gündür çok guzel cıkariyo karni yumusacik oldu. Karni tok altı temiz ne istiyo anlamadim uyumuyo. Gündüzde ben uyuyamiyorum zombi gibi dolaaiyorum
Canım kafa niye sivri normal doğum yapıp vakumla mı aldılar?Bende sırt üstü yatıramıyorum çocuğun kafası sivri böyle kalacak diye korkuyorum hep sağına yada soluna yatıyor benimki park beşik yatağına meyil verdim başından beri çok korkuyorum kusmasından ki mutlaka kusuyorlar bence sende tekrar meyil ver yatağa rahat oluyor benimkide pek sevmiyor ama yapacak bişey yok hatta kendini kaydıra kaydıra yatağın kenarına getirmiş battaniyede yüzünü örtmüş bende boğuk ağlamasına bi fırladım yüzü örtülmüş bende çok korkmuştum
Biz 38 derece olunca vermiştik calpol.Kızlar ateş devam . Kaç derecede kalpol veriyorsunuz
Ben varim varim canim gazini cikaramiyor diye yuz ustu yatiriyorum ama gece de olsa gunduz de olsa basinda bekliyorum bisey olmasin diyeKızlar bebeğini yüzüstü yatıran var mı? Bir kaç gündür uyuyamıyor bebegim gazdan göğsümde uyuyor sadece yataga yatınca uyanıyor artık uykusuzluktan evde yürümekten perişan olmuşken dün yüzüstü yatırdım uyudu. Başında bekledim tabi korktum bir şey olur diye. Uyutan var mı acaba?
Yok canım aksine sezeryan doğum yaptım ama sanki normal doğum yapmışım gibi çocuğun kafası doktor toplar diyor ama müdahale etmek gerek bence sırt üstü yatırmam lazım ama hala bir formül bulamadımCanım kafa niye sivri normal doğum yapıp vakumla mı aldılar?
Anladım canm. Daha çok küçük oldugu için sırt üstü yatirinca da insan kusar diye korkuyor ya.Yok canım aksine sezeryan doğum yaptım ama sanki normal doğum yapmışım gibi çocuğun kafası doktor toplar diyor ama müdahale etmek gerek bence sırt üstü yatırmam lazım ama hala bir formül bulamadım
Yok canım aksine sezeryan doğum yaptım ama sanki normal doğum yapmışım gibi çocuğun kafası doktor toplar diyor ama müdahale etmek gerek bence sırt üstü yatırmam lazım ama hala bir formül bulamadım
Benimki de öyle zamanla düzelir merak etme.Yok canım aksine sezeryan doğum yaptım ama sanki normal doğum yapmışım gibi çocuğun kafası doktor toplar diyor ama müdahale etmek gerek bence sırt üstü yatırmam lazım ama hala bir formül bulamadım
Kızlar iki gecedir perişanız bebek ciyak ciyak uykuya dalamıyor devamlı ağlıyor gezmek ve sallanmak istiyor komşular geldi sabah hayırdır diye gece 12 den sabah 7 ye kadar aynı hiç durmuyor eşim iki gecedir bana yardım ediyor çünkü battaniyenin içinde sallıyoruz sadece ozaman susuyor kollarımız koptu eşim ikigündür hiç uyumadan işe gidiyor perişanız bittik ya sabah 7 de uyuyor geceye kadar birdaha bu ciyak ciyak ağlaması olmuyor sadece huzursuz oluyor emiyor gezdiriyorum sallıyorum gaz sancısı oluyor falan napcaz ya biz bittik
Şimdi iyileşti mi canım. Neden çıkmıştı ateşiBiz 38 derece olunca vermiştik calpol.