2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende sırt üstü yatıramıyorum çocuğun kafası sivri böyle kalacak diye korkuyorum hep sağına yada soluna yatıyor benimki park beşik yatağına meyil verdim başından beri çok korkuyorum kusmasından ki mutlaka kusuyorlar bence sende tekrar meyil ver yatağa rahat oluyor benimkide pek sevmiyor ama yapacak bişey yok hatta kendini kaydıra kaydıra yatağın kenarına getirmiş battaniyede yüzünü örtmüş bende boğuk ağlamasına bi fırladım yüzü örtülmüş bende çok korkmuştum
Yüreğimiz hep ağzımızda gezicez böyle büyüyene kadar sanırım canim. Yan yatmayı seviyorsa iyi ben dediğim gibi yatıramıyorum. Bir de sinirli ki benimki sorma ağlama çığlık yüz yolma hepsi var sevmediği birşey olunca. Bu gece kaçışı yok ama.

O olmadan da nasıl temizlicez burnu? Büyük insan gibi çıkıyor bazen
Günde 6 kere serum fizyolojik damlatıp, kaldırıyorum biraz bekletiyorum öyle öyle atıyo canım. Aspiratör kızımı daha çok tıkamıştı. Çok doluydu böyle attık biz. Doktor öyle demişti. Bi iki gün sabretmen gerekiyo. Gözükünce falan peçeteyle alıyorum bn

Bizim enfeksiyon tam geçmemiş ama epey düşmüş değeri doktor 2 gün daha kullanın ilaci dedi. Ama ilacimiz bitmek uzere. Geçer herhalde. Su verin diyorlar su ile atarmış ama bilemiyorum. Sizin geçti mi?

Perşembe gunu gidicex. Bakalım inş iyi olurlar

Günde 6 kere serum fizyolojik damlatıp, kaldırıyorum biraz bekletiyorum öyle öyle atıyo canım. Aspiratör kızımı daha çok tıkamıştı. Çok doluydu böyle attık biz. Doktor öyle demişti. Bi iki gün sabretmen gerekiyo. Gözükünce falan peçeteyle alıyorum bn
Serum fizyolojik damlatıp cekiyorum çıkınca kuru kalmasin diye tekrar 1 damla damlatıp kaldırıyorum. Mutlaka zararlıdır ama başka türlü de alamıyoruz. Çıkınca rahatlıyor.

Şimdi iyileşti mi canım. Neden çıkmıştı ateşi
Doğduktan 1 hafta sonra eşimle ben çok kötü hastalandık.grip tarzı. Bizden bebege geçti maalesef. Ateşlendi.burnu tıkandı. Doktora götürdük. Hava falan verildi. Prospan şurup verdi. Birde calpol vermişti. Ateşi düştü ve düzeldi cnm. Şu an iyi çok şükür.

Yok canım aksine sezeryan doğum yaptım ama sanki normal doğum yapmışım gibi çocuğun kafası doktor toplar diyor ama müdahale etmek gerek bence sırt üstü yatırmam lazım ama hala bir formül bulamadım

Bizimkide aynı sürekli yan yatmaktan bence . Hep kafYı yana çeviriyor hıc sırtüstü yatmıyo

Yok canım aksine sezeryan doğum yaptım ama sanki normal doğum yapmışım gibi çocuğun kafası doktor toplar diyor ama müdahale etmek gerek bence sırt üstü yatırmam lazım ama hala bir formül bulamadım
Benimkinin de sivri. Kafa düz durmuyor:) ya sağa ya sola düşüyor:) doktorumuz düzelir sonra dedi

Serum fizyolojik damlatıp cekiyorum çıkınca kuru kalmasin diye tekrar 1 damla damlatıp kaldırıyorum. Mutlaka zararlıdır ama başka türlü de alamıyoruz. Çıkınca rahatlıyor.
Canım doktor en fazla 6 defa birer damlat demişti. Bende çok çektim aspiratörle bi hafta. Sonra baktım daha da rahatsız oluyo sürekli tekrarlıyo. Bu sefer doktorun dediğini yaptım iki güne geçti. Şimdi çok nadir iki günde bi falan gerekli oluyor.

Kizlar bebeginizin nefes alislari nasil? Bizimki bazen biraz hizli nefes alip veriyo gibi geldi. Boyle bi durum yasayan varmi

Biz bir aydır böyleyiz cnm çözüm henüz bulamadım hatta sancıdan emmiyor bizimki ayakta sallıyorum ellerini tutup bazen işe yarıyor bazen de dizime sırt üstü yatırıp hem sallayıp hem masaj yapıyorum oda iyi geliyor dene istersen rabbim yardımcımız olsun
amin canım çok zor internetten hamak siparişi verdik inşallah çare olur

Canım yüzüstü yatırmak işe yatıyor biraz, sallanmayı seviyorsa kendinden sallanan anakucağı deneyebilirsin ben aldım 2. el. Bir de emdikten 15 dakika sonra karnına masaj yapabilirsin, sıcak su torbası da koyabilirsin.
canım benim kızım çok huysuz anlatamam sana altını bile açtırmıyor çişini 7-8 saatte bir alıyorum korkudan altını açınca ciyaklıyor masaja izin vermiyor çıldırcam ya hamak siparişi verdim bakalım kolikli bebelere tek çareymiş

Bizde aynı durumu akşam 6 dan gece 12ye kadar yaşıyoruz. Evde dolaşmak istiyor kucakta. Oturduğun an sensörlü gibi ağlıyor. Ayaklarım ağrıyor yürümekten artık. Dün biraz kırdık bu durumu gibi inşallah atlatırız. En son yine benim kucağımda uyuyakalıyor. Göğsüme yatırıp pışpışlıyorum ovalıyorum tüm sırtını bu esnada yürüyorum. Bir de yüz üstü rahat yatıp uyanmıyor ama ona da ben korkuyorum basında bekliyorum
canım bugün dediğini denedim yüzüstü çıldırdı çocuk çatladı ağlamaktan bende ağladım bugün devamlı ağlıyorum sinirlerim çok bozuk kollarım ağrıyor bebe gezdirmekten gece çok büyük bir tehlike atlattık gezdirirken uyuya kalmışım vestiyere bebeğin kafasını çarpınca uyandım uyku halinde yavaş vurduğum için birşey olmadı ağladı ama iyiki uyuyunca kollarım gevşememiş bebeği düşürmemişim hala şoktayım çok korkunçtu anlayacağın ben iptal

amin canım çok zor internetten hamak siparişi verdik inşallah çare olur

canım benim kızım çok huysuz anlatamam sana altını bile açtırmıyor çişini 7-8 saatte bir alıyorum korkudan altını açınca ciyaklıyor masaja izin vermiyor çıldırcam ya hamak siparişi verdim bakalım kolikli bebelere tek çareymiş

canım bugün dediğini denedim yüzüstü çıldırdı çocuk çatladı ağlamaktan bende ağladım bugün devamlı ağlıyorum sinirlerim çok bozuk kollarım ağrıyor bebe gezdirmekten gece çok büyük bir tehlike atlattık gezdirirken uyuya kalmışım vestiyere bebeğin kafasını çarpınca uyandım uyku halinde yavaş vurduğum için birşey olmadı ağladı ama iyiki uyuyunca kollarım gevşememiş bebeği düşürmemişim hala şoktayım çok korkunçtu anlayacağın ben iptal
Yardımcı olacak kimsen yok mu hiç? Annen kardeşin gibi faln. En azindan biraz uyursun kendine vakit ayırırsın motive olmuş olurdun. Böyle tek uykusuz ugraşmak zor gerçekten.

Yardımcı olacak kimsen yok mu hiç? Annen kardeşin gibi faln. En azindan biraz uyursun kendine vakit ayırırsın motive olmuş olurdun. Böyle tek uykusuz ugraşmak zor gerçekten.
Ben ankaralıyım canım samsuna gelin geldim kimsem yok annem vardı gitti arkasından ağla ağla bittim oğlumu yıkamam lazım banyoya giremiyorum bişey yapmak için eşimi bekliyorum öyle çaresizimki

Ben ankaralıyım canım samsuna gelin geldim kimsem yok annem vardı gitti arkasından ağla ağla bittim oğlumu yıkamam lazım banyoya giremiyorum bişey yapmak için eşimi bekliyorum öyle çaresizimki
Off evet zor gerçekten. Bende sabah olsada annem gelse diye bakıyorum. Evlerimiz yakın. Saolsun geliyor hergün. Eşimde işten gelince yardımcı oluyor. Geceleri bile kalkıyor. Yoksa perişan olurdum bende. Birde ilk cocuk tecrübesizlik de diz boyu zaten.

Back
X