2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım benimkide bugün öyle yaptı. Su gibi birikmiş hatta. Açınca akıverdi alt açmaya, kıyafetlerine. Normal miymiş peki bilgin var mı
Benimki de ishal su gibi çıkarıyor her şeye kafam takılıyor :KK43:
Benim hep öyle yapıyor rengi hardal rengi ve kokusuzsa problem yokmus ben dogdugundan beri harcadigim bezle 3 çocuk buyuturdum gunde 10- 15 bez gidiyo

Kızlar. Bezin lastikli kısımları sizde de kızarıklık ve iz ypıyo mu? 2 numara zamanı mı geldi acaba? Önce kızarmıyo iz yapmıyodu
Olabilir bende minnies denedim 2 numarasini aldim benimde aynı hep bacaklari iz oluyo bide sleepy aliyim deniyim dedim onun 3ünu almistim oda azcik buyük geliyo gece prima takiyorum onun 2si tam oluyo bez numaraları kafa karıştırıcı

Minnies 2 no bizde de bacaklarda iz yaptı, üstelik bebeğim daha 4 kilo, 3 e geçeyim diyorum o da büyük gelir herhalde bel bantlarını sonuna kadar bağlıyorum bol geliyor.

Kizlar kan ilaci kullaniyirmusunz sezeryan sonrasi bugun 17.gun kabizliktan ölüyorum kan ilacini da içmiyorum
Bu gebeliğim üçüncü ve istisnasız hepsinde bu sorunu yaşadım. Çatlak dahi oldu, ağrı, kanama vs wcden çıkınca saatlerce ağrı çektiğimi bilirim. Allah düşmanımin başına vermesin çok kötü bir şey. Güya tedbirli olacaktim bunda, bol bol sıvı tükettim, kuru meyve falan yedim ama yine oldu. Çatlak olacak diye aklım çıkıyor çünkü kroniklesirse sonu ameliyat. Eğer çok sorun oluyorsa doktora danışarak dışkıyı yumuşatıcı bazı ilaçlar kullanmakta fayda var. Ben bir de bazen bepanten tarzı bir krem kullanıyorum en azından makatta yırtık olmasını önlemek için. Bebiş 35 günlük oldu benim bağırsaklarım yeni yeni eski düzenine döndü. Zorda kalırsanız mutlaka doktora gidin çok geç olmadan

Sivilce bizdede çıktı doktor çok öpmeyin dedi babasının sakalları değmiş meğer kendi kendine geçti pullanma falan yoksa bişey olmaz başka kızarıklık falan yok sen yine göster tabi doktora yada ebelere benim dediğim alerji bunlat değil hani ilaçlara antibiyotiğe gıdalara falan olan alerjiler bi çocuğa antibiyotik vermişler alerjisi varmış meğer bebek vefat etmiş annesi sütüm akıyor diye ağladıkça benide ağlattı içim koptu allahım düşmanıma bile yaşatmasın bu imtihanı oyüzden sordum arkadaşlara ama bilen yok sanırım bebeklere antibiyotik verilmeden önce test yapmıyorlarmış demekki
Aa olemi bende uzuldum yq korktm da bende eger verrse kesinlkle solerm dr alerji testi yaptirim cnm ya sen diyince korktm zaten suphelenyrm alerjisimi var goz kqpagi kizark o kuck sivlce gbi seyleride sorcm yok pullanma gbi deglde korktm zaten 3 gun kaldi dr gtmemize sorcm o zaman

Aa olemi bende uzuldum yq korktm da bende eger verrse kesinlkle solerm dr alerji testi yaptirim cnm ya sen diyince korktm zaten suphelenyrm alerjisimi var goz kqpagi kizark o kuck sivlce gbi seyleride sorcm yok pullanma gbi deglde korktm zaten 3 gun kaldi dr gtmemize sorcm o zaman
Sor bakalım canım banada haber et bizim randevu yeni gittik 1 ay sonraya bebeklere alerji testi yapılıp yapılmadığını

Olabilir bende minnies denedim 2 numarasini aldim benimde aynı hep bacaklari iz oluyo bide sleepy aliyim deniyim dedim onun 3ünu almistim oda azcik buyük geliyo gece prima takiyorum onun 2si tam oluyo bez numaraları kafa karıştırıcı
Hepsinin kalıbı ayrı sanırım canım. Mesela Primayı herkes büyük kalıplı diyo. Ben molfix kullanıyorum sanırım 2 ye geçme vakti geldi.

Slm..kızlarr..40 mız doldu bugün☺️ kendimi gezmelerden alıkoydum bu 40 gün boyunca iyice bunaldım cidden şimdi bi özgürlük geldi engeller kalktı sanki ayrı bir mutluluk var gibi gibi☺️ birde havuç yiyen ve bebeği bebeği alerji olan varmı? Havucu hem çok seviyorum hem sütü çok tatlı yapıyor ama gelin görünki bebeğim benek benek kırmızı oluyo, soğanı çok severim yeşilini üstelik sütte arttırıyor ama sütü acı yapıyor bebeğin somuruşundan belli bu nasıl süt der gibi ama aç olduğu için mecburen etmiyor!?☺️ İki aylık olunca kalça usgsi cekilcekmiş giren oldumu iki aylık olanımız varmıki???
Bizim 45 günlükken çekildi canım doktorumuz o zaman gelin dedi

_20190113_203645.webp
Kızlar bebişimin kaşı böyle olmuştu elini sürekli sürüyordu doktor fucidin krem yazdı iki günde çok iyileştirdi . Varsa bu durumu yaşayan öneririm :)

Eki Görüntüle 2224953
Kızlar bebişimin kaşı böyle olmuştu elini sürekli sürüyordu doktor fucidin krem yazdı iki günde çok iyileştirdi . Varsa bu durumu yaşayan öneririm :)
Geçmiş olsun canım bebe termiyesi deniyo halk dilinde saçta Kasta çıkıyor genellikle umursanasaydın saçıda olurdu ve kıl kökünü kurutuyor Allah korusun bebeğini çok geçmiş olsun tekrardan..

Back
X