- 12 Ocak 2015
- 1.388
- 3.057
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #43.801
Olabilir artik büyüyolar :)Hepsinin kalıbı ayrı sanırım canım. Mesela Primayı herkes büyük kalıplı diyo. Ben molfix kullanıyorum sanırım 2 ye geçme vakti geldi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir artik büyüyolar :)Hepsinin kalıbı ayrı sanırım canım. Mesela Primayı herkes büyük kalıplı diyo. Ben molfix kullanıyorum sanırım 2 ye geçme vakti geldi.
Hafif koku bizdede oluyo artık sindirim sistemi gelisiyo ama cok koku üşütmekten falan kaynakli olabiliyoKoku
lu olunca ne olurmuş bizimkinin hafif kokmaya başladı
Onun lastikleri digerlerine göre çok sıkı ama baktımda ben biraz esnetiyorum takmadan önce yinede iz yapiyo ama o kadar sıkmaz en azındanMinnies 2 no bizde de bacaklarda iz yaptı, üstelik bebeğim daha 4 kilo, 3 e geçeyim diyorum o da büyük gelir herhalde bel bantlarını sonuna kadar bağlıyorum bol geliyor.
Canım 1 numaramız bi ara bitmişti. O zaman kullandım elimde olan 2 yi. İyiydi birazcık büyüktü. :) 1 numarayı kullansam bile 20 tane kullanırım en fazla sanırım :)Önce dene istersen canım zaten işine yarayacak 2 numara. Yenidoğanlara yazık olur desene :)
Bizim bitti öyle başlamıştık 2 ye ama son 20 kala baya sıkmaya başlamıştı. Elimde kalsaydı reglin ilk günü kullanırdım pedlerden daha sağlıklı olurCanım 1 numaramız bi ara bitmişti. O zaman kullandım elimde olan 2 yi. İyiydi birazcık büyüktü. :) 1 numarayı kullansam bile 20 tane kullanırım en fazla sanırım :)
Sağol canım çok değil hafif bizdede bir aylık oldukHafif koku bizdede oluyo artık sindirim sistemi gelisiyo ama cok koku üşütmekten falan kaynakli olabiliyo
Benim de sampuanim vardi ama konak onleyici aldim biraz bekle istersen belki gerek kalmaz gecmesse alirsinBizim doktor önemseme diyor ama ben bikaç defa söyleyince eşime bunu yazmış. Saçının bi kısmı olmuş napmam lazım şampuanı da eşim yeni almış sebamed :/
Ben ilk baştan beri sleepy aldım göbek düşene kadar hergün üst değiştirdik hep sızdırdı göbekten dolayı iyi bağlayamamışım ama sonrasında sızdırma kesildi her altına yandan baktığımda elime hep ıslaklık geldi çişi iyi emmiyor sanırım popiştede hafif kızarmalar oldu bugün molfixe geçtik bakalım bu nasıl olacak ama ben pek memnun kalamadım yada bizim oğlanın teni hassas ve çoğunlukla 2 saatte bir bezini değiştiriyorumSleepy marka bezden memnun olan varmı yaa?? Valla bir halta yaramıyor bebeğin bezinyle beraber bütün kıyafetlerini değiştirdim hep hediye gelmişti 4 paket birde molfixs bir ondan bir ondan kullandım molfixs süper,l ohusada bende kullandım iki bezide molfixs iyiydi kuruluk hissi veriyordu diğeri ise ıslak gibi
3 numaraya geçtimi ilk doğuranlar acabaaa![]()
Bizim doktor önemseme diyor ama ben bikaç defa söyleyince eşime bunu yazmış. Saçının bi kısmı olmuş napmam lazım şampuanı da eşim yeni almış sebamed :/
Canım Aptamil den Bebelac pepti junior a. Doktor süt alerjisi olabilir dedi . Sümüklü kaka yapıyordu oğlum bir de aşırı beyaz sindirilmeden gelen süt vardı.Hangi mamaya geçtiniz? Bize de sma gaz yaptı.
Sağol canımm takip edeyim geçer inşallahBenim de sampuanim vardi ama konak onleyici aldim biraz bekle istersen belki gerek kalmaz gecmesse alirsin
Bende deneyeyim canım sağol ❤İlk oğlumda Saçtaki konak için banyo öncesi zeytinyağı sürüp yumuşatıp tarıyordum.her banyodan önce yaptım geçmişti zamanla
Hani bende kullandım kendim ıslaklık hissi oluyo bebek huzursuz oluyosa buda neden olabilir, ama yok sızdırma yok huysuzluk yok diyosan bizde ters etki yaptı derimAslında sleepyden bende memnunum.bezlerde sızdırma yapiyo diyenler 5 tane bez denedim hiçbiri sızdırma yapmadı. Nasıl oluyor da sızıyor anlamadım:) ben mi çok kuvvetli bağlıyorum da olmuyor çözemedim.
Canım arkadaşlardan biri antibiyotik var demiş içinde zaten antibiyotik ve ona nie verdiki Dr ilginç?birde zeytinyağı önerilmiş en dogrusu aynen bende öneririm hem e vitamini o ilaçtan daha iyidir die düşünüyorumCanım kafasının bi kısmı olmuş hepsi değil tabi de oraya da mı sürmem gerekiyor
Valla bebeğine acıyan onu kullanmaz sert iç kısmı ince ama baya hissediliyor ama molfixs yumuşacık ve kupkuru kalıyo popoBen ilk baştan beri sleepy aldım göbek düşene kadar hergün üst değiştirdik hep sızdırdı göbekten dolayı iyi bağlayamamışım ama sonrasında sızdırma kesildi her altına yandan baktığımda elime hep ıslaklık geldi çişi iyi emmiyor sanırım popiştede hafif kızarmalar oldu bugün molfixe geçtik bakalım bu nasıl olacak ama ben pek memnun kalamadım yada bizim oğlanın teni hassas ve çoğunlukla 2 saatte bir bezini değiştiriyorum
Kesinlikle haklisin ben de kumas alicam alicam diyorum nasip olmamisti bi turlu.alicam insallah resmen eziyet boylr komtuga bi 2 dk birakmaya gelmyo hemem agkamaya basliyo napim mecbur iskerimi de yaomak zorundayim onu sakinlestirip geri isime donuyorum ama nafile aglamasina da dayanamiyorum.slinngi alinca rahat etcez insallah.Ben garanti olsun diye 6 metre aldım kumaşı ama 5 de yeter fazladan bi tur daha doluyorum çünkü boyle. Kumaş cinslerinden çok anlamıyorum cnm indirimli kumaşlar içinden dokunarak uygun gibi duran bı kumaşı aldım. Kalın hafif esnek bı penye gibi benimki. 5 liraydı metresi. Bence hafif esnek pamuklu her türlü kumaş olur. Bı de dikiş olmadığı için kenarları sağılmayacak bir kumas olmasi lazım.
Kesinlikle gaz sancısına da iyi geliyor. Ben emzirip koyuyorum içine evin içinde sırtını sivazlayarak dolaşıyorum hemen üstten çıkartıyor. İçinde huzurlu ve kasları gevsemis olduğu için alttan da rahat çıkartıyor. Hep sıcacık ve benimle hareket halinde olduğundan da faydası oluyor bence. Hiç kolum belim ağrımadan bütün gün kucağımda taşıyabiliyorum bebeğimi. Yani bence iyi gelmediği şey yok. İlk haftadan beri disari da cikiyorum cok rahat oluyor üstü açıldı üşudu derdi yok. Ellerim serbest olduğu için dışarıda alışveriş yapmak yemek yemek filan çok rahat oluyor. Yikadigim zamanlarda strese giriyorum kuruyana kadar ne yapacagim diye.
Sleepy ben de iyi bi hez saniyodum hem incecik hem de ziet birt ust degistirdim kullandigim gun surekli sizdirdi.ekstra goon marka bezimiz vardi da Allah tan onu kullanmaya devam ettim.hemen biraktim sleppyi ve de bebegime kucucuk geldi kilolu bi bebek olmamasina ragmen cok sıktı.cocuk hasta olacak doye korktum valla surekli sizdirdi.Valla bebeğine acıyan onu kullanmaz sert iç kısmı ince ama baya hissediliyor ama molfixs yumuşacık ve kupkuru kalıyo popo
Ayyyy allah razı olsun cnm ya sıcak su torbası iyi fikir oldu masajı ben tam yapmıyorum asljnda sadece karnına yapıyorum ayaklarda iyi fikir oldu hamağı zaten sen demiştin ben de alacam cnm hafta içi sipariş verecem bu arada sen hangisini aldın ?biogai bizde değişik birşey yapmadı hatta de değişti şurup aldık oda işe yaramadı hatta ıkınması fazlalaştı diye bende kestim şimdi dr yenisini yazdı almadım ama yarın alacam onu da deneyeyim en azından diyorum dün ve önce ki gün karnı kas katı oldu ve kesinlikle istemiyor yüz üstü yatması morarıyor ağlamaktan öyle olunca bende yapamadım ayakta sallamaktan İnan cnm sırtım ve ayaklarım tutuldu dün gece 12 de başladı sabah 6 kadar en son eşim dayanamadı aldı izinli diye tabi yoksa yatar ben uyudum 6 dan sonra 10 kadar bayılmışım resmen ve bir aydır ilk kez bu kadar çok uyudum testisi için de yarın gşdecez Cumartesi gidemedik bakalım inş herkes iyi olur ya tükendim çünkü uykusuzluktan sen de benim gibisin misafir gelmek istiyor ayrı ayrı 4 5 ev gelecek her birine ayrı şeyler hazırlamam lazım halim yok temizlik lazım nasıl yapacam diyorum gücüm yok ertlersem bu kez istemediler derler diye kara kara onu düşünüyorum bakalım olmadı hazır birşeyler alıp çayın yanında veririm evide temizlemeye çalışırım eşim evde olunca çocuk sahibi olmak muhteşem bir duygu rabbim olmayana nasip etsin olanlara da sağlık versinCanım dün ben Facebook ta iki sayfaya perişanlığımı anlattım burayada yazdım artık bebeğin huzursuzluğundan devamlı ağlamaya başladım çok tavsiyeler aldım hem burdan hem faceden herkesten Allah razı olsun ilk defa dün gece uyudum neler yaptığımı sana söyleyim belki sende rahat edersin bebeğin her altını açtığımda karnına zeytin yağı sürdüm ovdum ve bacaklarını devamlı bisiklet çevirme hareketi yaptırdım arada karnına ittim 10 dk kadar bacaklarını yürütme hareketi ovalama Harika geldi bebeğe hatta ben bunları yaparken uyuyor alttan pırt pırt gaz çıkarıyor bebekler devamlı yattığı için hareketsizlik bağırsakta gaz sıkışmasına sebep oluyor bacaklarını bisiklet yaptıkça karnıda oynuyor tüm vücutta kan dolaşımı oluyor ondan sonra küçük bir sıcak su torbası aldık bebeği her yatırdığımızda karnına havlu koyup üstüne sıcak torbayı koydum ayaklarına hep 4 kat battaniye örttüm üst kısmını çok örtmedim çünkü sıcak torba ısıtıyor zaten biogaia damla aldık herkes bu damlayı dedi akşam 5 damla verdik ayaklarının altını acı elma yağı ile ovdum birer damla çoğu zararlıymış...nezaman huzursuzlanmaya başlasa anlıyorum ağlamadan hemen telefondan fön sesi açıp yanına koyup sallıyorum acayip iyiydi gece fön sesi ile uyuduk haftalardır uyku görmemiştik hepimize ilaç oldu ha bide internetten hamak beşik siparişi verdim böyle huzursuz bebekler için birebirmiş şimdi huzursuzluk başlamadan başladım ben mesela 10 dk dır bacak hareketleri yaptırıyorum karnını yağladım damlasını içircem sıcak torba hazır soğuyunca torbayı hemen yeniliyorum hiç almıyorum karnından Allah yardımcımız olsun bakalım bu gece napıcam inşallah iyi olur kollarım bacaklarım tutmuyor artık
Yarın götörecez cnm anlamadım gitti ya ilk doğdu testiste sıvı toplaması oluştu şimdide bu çıktı ağlamaktan mı oldu yoksa başka birşeyden mi bilemedimCanım aynıyız hepimiz inşallah düzelecek birkaç aya. Doktora gösterdiniz mi testisletinde ki şişliği.Dediğin gibi sağlıklı sıhhatli olsunlar da katlanırız artık.
İyi tercih molfixs gerçekten bebekler en iyi molfixsle rahat eder sleepy bir tarafa toplanıyor birde anneller bence bezi kendinde denemeli rahatlığı yumuşaklığı ıslak kalıyomu popo deneyip anlamalılarSleepy ben de iyi bi hez saniyodum hem incecik hem de ziet birt ust degistirdim kullandigim gun surekli sizdirdi.ekstra goon marka bezimiz vardi da Allah tan onu kullanmaya devam ettim.hemen biraktim sleppyi ve de bebegime kucucuk geldi kilolu bi bebek olmamasina ragmen cok sıktı.cocuk hasta olacak doye korktum valla surekli sizdirdi.
Molfixe gectik simdilik cok memnunum ben de.goon da iyiydi ama molfixe gore biraz daha agir bi bez.sleepy de asiri ince.
Hatta sasirdim ben de sleepyden nasil memnun kaliyorlar diye dusundum.berbat resmen.
Simdilik molfixte karar kildik biz de bakalim insallah hep boyle gider.