- 8 Kasım 2018
- 1.348
- 935
- 53
- 37
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #43.881
Yok cnm biraz önce muayene oldu Hidrosel vardı zaten bu başka bir şişlik dr var dedi usg istedi bekliyoruz işteCanim hidrosel olabilir. İns sorun yoktur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm biraz önce muayene oldu Hidrosel vardı zaten bu başka bir şişlik dr var dedi usg istedi bekliyoruz işteCanim hidrosel olabilir. İns sorun yoktur
Benim bebeğim de öyleydi canım altını bile alamıyordum ağlamasından bırak masajı yani ben şimdi şöyle bir formül buldum fisher price uyku oyuncağı var önce onun sesini açıyorum bebeğin ağlamadığı bir vakitte müzik eşliğinde altını açıp karnını ovuyorum ayşe Öner'i izle çok güzel gaz masajları var videolu onun dediklerini yapıyorum aşağıdan pırt pırt atıyor ayaklarının altına günde birkez birer damla acı elma yağı döküp masaj yapıyorum diğer altını açtığımda kantoron yağı kullanıp masaj yapıyorum karnına zeytin yağı sürüyorum masajı sert yapıyorum acımasın diye yaklaşık 10 dk sürüyor bide bunları yaparken küçük elektrikli sobanın karşısında yapıyorum hasta olmasın diye ellerimi de hep orda ısıtıp ısıtıp karnını ovuyorum kaynar kaynar iyi oluyor sana tavsiyem alt değiştirmek için bir odana yada yaptıysan bebeğin odasına yada benim gibi oturduğun odanın masasına alt açma yeri yap benim masamın üstünde bezim zeytin yağım diğer yağlar sobam fisher price uyku oyuncağım hep hazır kriz anında kolaylık oluyor bak böyle benim yerim bebeğe odayı seneye yapıcam şuan bizimle uyuyorNe güzel yaZmışsın bende uygulamak istiyorum ama bebeğim kucağımdan bıraktığım an ağlıyo masaj falan yapamıyorum durmadan ağlıyo sadece kucakta duruyo.Altını değiştirirken arada masaj yapmaya çalışıyorum hemen yine başlıyo ağlamaya.Benimki gibi kucağa yapışık olan varmı? 1,5 aylık olmak üzere
Çok teşekkür ederim canım benim çoookk sağol. Niyetlendim artık bugün yıkıcam. Kimseye muhtaç olmamış olurum. Hem ben hem bebeğim rahatlar. Dediklerini yapcam tekrar teşekkür ederim çok sağolHiç bişey olmaz fileye merak etme minnacık bebişler ben kovaya ılık su dolduruyorum tasa da az su ve içine şampuandan sıkıyorum köpükle önce vücudu yıkayıp sonra durulayıp az sacınıda yıkayıp en son tekrar duruluyorum ama çok kısa sürede bitirtiyorum öyle çok uğraşmıyorum önce herşeyi hazırla sonra bebeği soy birde çok aç olmasın bebiş yoksa çok ağlayabilir kolay gelsin tekrar bence bugün yıka da rahatlasın bebiş inş güzel de bir uyku uyur oh mis
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim canım benim çoookk sağol. Niyetlendim artık bugün yıkıcam. Kimseye muhtaç olmamış olurum. Hem ben hem bebeğim rahatlar. Dediklerini yapcam tekrar teşekkür ederim çok sağol![]()
Tek farkım kilomEki Görüntüle 2225133 Kızlar tanışalımmı bu benim işte aynı ben hiç abartı Yok pijamaları eksik sadece
Canım biz eşimle yıkıyoruz normalde eşim çok panik oluyor diye bebeğimi de strese koyuyor. Bende banyoya girip kendim yıkamadım. Önce ben duş aldım sonra bebeği istedim eşimden. Oturdum kucağımda yavaş yavaş su döktüm her yerini masaj yapar gibi yıkadım korkmadı öncekiler gibi hiç ağlamadı şarkı da söyledim :) çok güzel deneyimdiKızlar bebeğinizin banyosunu ne zaman yaptırdınız? Ben bu konuda çok dertliyim. Belki yargılıcaksınız ama elimde değil bu durum. Kızım 26 günlük. Göbeği 14. Gün falan düştü. Kökü kaldı. İki doktor da gördü yaktı, banyo yaptırmayın tam iyileşinceye kadar dedi. Geçen hafta biraz daha iyileşti. Doğumdan sonra kv sadece bi hafta kaldı yanımda. Annem hiç kalmadı. Tek bakıyorum kızıma. Herşeyi araştırıyorum ilk bebeğim tecrübesizim. Buna rağmen iyi bakıyorum allahıma şükür. Annem yarım saat uzakta oturuyo bize. İki haftada bi falan anca geliyo. Geçen haftadan beri arayıp gel yıkayalım diyorum ama gelen giden yok. Bu bahane diyebilirsiniz ama tek başıma korkuyorum. Eşime diyorum ben korkarım diyo. Ben yıkıcam sen su döküvereceksin diyorum yanaşmıyo. Ona da hak veriyorum. Kızımı kucaklamaya korkardı, yeni alıştı. Kimseden yardım isteyemeyen biriyim normalde. Annemden bile bişey isteyemem. Ona rağmen arayıp yardım istedim ama yok.ne yapacağımı şaşırdım. Meleğim kirli falan değil allahıma şükür. Hiç koku, kir falan yok. Bana akıl verin ne olur
kendim yıkayabilir miyim
O da çok güzelmişş :) ama bn düşürürüm korkusuyla yapamam sanırım.Canım biz eşimle yıkıyoruz normalde eşim çok panik oluyor diye bebeğimi de strese koyuyor. Bende banyoya girip kendim yıkamadım. Önce ben duş aldım sonra bebeği istedim eşimden. Oturdum kucağımda yavaş yavaş su döktüm her yerini masaj yapar gibi yıkadım korkmadı öncekiler gibi hiç ağlamadı şarkı da söyledim :) çok güzel deneyimdi
Biz de ilk küvetinde yıkadık, sonra eşimle. Şimdi ben yıkayabiliyorum duşa girip daha rahat oluyo ve emmeye çalışıyo çok komikO da çok güzelmişş :) ama bn düşürürüm korkusuyla yapamam sanırım.
Kucağında olduğu için elde yıkamaktan daha güvenli canım :)O da çok güzelmişş :) ama bn düşürürüm korkusuyla yapamam sanırım.
Ben kullanıyorum çok memnunum. Günde 1 kez sabahları sürüyorum sadece hiç pişik olmadik şükür.Bübchen pişik kremi kullanan var mı çok iyi diyorlar?
Ayy ne güzeell. Bunu deniceemmBiz de ilk küvetinde yıkadık, sonra eşimle. Şimdi ben yıkayabiliyorum duşa girip daha rahat oluyo ve emmeye çalışıyo çok komik![]()
Canım biz goon kullanıyoruz çok memnunuz. Hiç sıkıntı yaşamadım bu zamana kadar. Geceleri bezi dolduruyor hiç taşma problemi yaşamadık. Malesef ona da zam geldi ama primaya göre çok daha uygun tabikide.Bende butün bezlerden en ufak paketlerinden alıp deniyorum prima premium care yenidogsugunda kullandim memnundum ama bizimki masallah gunde 15 bez degistirince bide pahali o yuzden digerlerini deniyorum prima pampers olandan hediye geldi pişik yapti o minnies lastik izi yapti sleepy buyük almistim daha denemedim. Deneme urunu 1 tane molfix geldi güzel duruyo ama aklım goonda onuda cok övüyorlar genelde
İlkinden sonra onu denicem canım :) kafaya koydumKucağında olduğu için elde yıkamaktan daha güvenli canım :)
Ama oyleyken 1 dk duruto birakiyoo israr editorum sinirleniyo ben de anlamadimki cnm.sagma makinasi kiralamadan anlayamicam galiba sutumun yetip yetmedigini.bi de basta cok kilo kaybi yasadik bi daha aynisi olsun istemiyorim korkuyorumAma gerçekten süt oluyo yavrum içinde ya. Öyle olduğunda ben sıkıyorum baya baya 3-4 delikten çıkıyo süt
Cnm seninle birebir ayniyiz.benim de bebegim ayni ben de dinkenemiyoeum beslenememiyorum.kilo kaybi yasaistik atem doktor mama ver demisti.Canım öyle diyosun ama bunu da yaşayan bilir. Çocuk gerçekten karnı doyduğunda melek gibi uyuyo gaz sorunumuz da yok şükür. Karnı doyduysa 3 saat uyuyo hiç mıkırdanmadan. Gün içinde sadece bir kez 3 saat kesintisiz uyuyorum uyandığımda göğsüm dolu oluyo. Ve o dolulukta emzirdiğimde verimli bi şekilde aralıksız iştahli emiyo uyuyakalıyo ama bir daha asla göğsüm o kadar dolmuyo ve vıcık vıcık lastik gibi oluyo. Çocuk memeyi ağzına aldığı an iki çekiyo bırakıyo ağlaya ağlaya emiyo sonra yorulup uyuyakalıyo. 10 dk sonra açlıktan uyanıyo ağlıyo. Bu kısır döngü tüm gün bu şekilde ilerliyor dolayısıyla ben hiç dinlenemşyorum beslenemiyorum bir sonraki gün 3 saat uyuyana kadar o açlıktan ben uykusuzluktan bitap düşüyoruz. Sütün neye göre kişiden kişiye değiştiğini anlayabilmiş değilim ama değişiyo kesinlikle. Herşeyi de psikolojiye bağlamak doğru değil.
Cnm bugün gittik hidrosel ve fıtık oluşmuş şuan kontrol edelim 4 ay sonra bir daha usg çekelim bakalım büyümezse şimdilik ameliyat olmaz dedi ama ıkınmaya devam ederse büyüyebilirmiş üzüldüm ama yinede allah beterinden korusun diyorum hepimizin yavrularınıGittinmi canım doktora nasıl bebeğin
Çok geçmiş olsun inşallah bişey yoktur kuzunun rabbime emanet testisinde nasıl bir şişlik tespit ettiniz bende sanki bugün benim oğlanın sol testisi sağına göre biraz daha büyük şişmiş gibi geldi ama emin olamadım bezini biraz daha gevşek bağladım acaba bezmi sıktı diye bana bi tarif edebilirmisin şişlik nasıl oluyor bende panik oldum tam anlayamadım daYok cnm biraz önce muayene oldu Hidrosel vardı zaten bu başka bir şişlik dr var dedi usg istedi bekliyoruz işte