2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ya bu bebekler neden uyumaz. Delirmek üzereyim 1 haftadır gece uykusu yok. Gündüz uyuyo o yüzden diyodum bugun gündüzde hic uyumadı halada uyumuyo saat aksam 8den beridir memede. Gazı var diye gaz damlasi kullandik 2 gündür çok guzel cıkariyo karni yumusacik oldu. Karni tok altı temiz ne istiyo anlamadim uyumuyo. Gündüzde ben uyuyamiyorum zombi gibi dolaaiyorum
Doymuyordur canım..

Günaydın tatlı anneler
Benim kizimda belli aralıklarda uyumuyordi yatağına koysam hemen uyanıyordu Dr kontrolünde konuştuk her akşam duş aldır Los ortamda uyumaya çalış geçerliğini giydir bilinc altına uyku zamanının geldiği yerleşir dedi Los ortamda melanin hormonu salgılanır dedi iyasıl uyutursan uyandığında öyle uykuya dalmak ister dedi ben şimdi her gün duş aldıriyorim hergun sampuanlamiyorum üzerini giydiriyorum akşam olduğunu uyku vaktinin geldiğini ve iyi geceler diyorum ninni açıyorum bazen kucağımda bazen memede uyuya kalıyor uzun süre uyuyor çok şükür bir kaç gündür rahatız umarım sizede faydası olur
Ruya Naz0 Ruya Naz0 bebekler banyo yaparken usudukleri için titremezmis onların reflekleriymis dün dinledim suyun ve odanıne sıcaklığından elinden rahat ol ben banyo yaptırırken klimayida aciyorum

Aaaa öylemi bilmiyordum ilk kez duyuyorum sağol canım uyardığın için

Evet öyle ikinci bebeğimde çalışırken çok sut sagdim ben yokken o sutlerle beslendi o yüzden her ayrıntıyı okumustum dondurucudan indirdikten sonra da o sütün ömrü buzdolabında 3 gün değil 1 gün aklında bulunsun sık sık bu şekilde süt veriyorsan küçük porsiyonlara böl muhakkak

Sürekli kucak istemelerine ne diyorsunuz? Çok yoruldum ya hep böyle mi olacak, gece uyuma gündüz uyuma kucakta gezdir.

Sürekli kucak istemelerine ne diyorsunuz? Çok yoruldum ya hep böyle mi olacak, gece uyuma gündüz uyuma kucakta gezdir.
Zamanla düzelecek bizim kucagimizda güvene sıcakliga ihtiyaçlari var sabir herşey düzene girecek geçen haftalarda sabaha kadar bende ayaktaydun şuan kucağımda uyuyor yatirsam 10 fakiks sonra kalkacak ama geçecek sonra biz istesekte tutamayacagiz kucağımizda biliyorun yorucu ama geçecek sen sakın olursan bebeğinde sakın olur

Zamanla düzelecek bizim kucagimizda güvene sıcakliga ihtiyaçlari var sabir herşey düzene girecek geçen haftalarda sabaha kadar bende ayaktaydun şuan kucağımda uyuyor yatirsam 10 fakiks sonra kalkacak ama geçecek sonra biz istesekte tutamayacagiz kucağımizda biliyorun yorucu ama geçecek sen sakın olursan bebeğinde sakın olur
Peki kaçıncı ayda geçecek. Bizimkide hiç inmiyo. Doğrusu böylr olmasını bn istemiştim ama çok yorulmaya başladım :(

Ben çalışmaya başlayınca nasıl olacak çok merk ediyorum, gece uyuma gündüz çalış eve gel bebek kucakta... Hayırlısı bakalım 2 seneyi gözden çıkardım artık...

Peki kaçıncı ayda geçecek. Bizimkide hiç inmiyo. Doğrusu böylr olmasını bn istemiştim ama çok yorulmaya başladım :KK43:
Annem 40 çıkınca uykusu düzene girer dedi bizim bugün 39 günümüz bir kaç gündür çok rahatız şükür büyüdükçe dünyaya alıştıkça düzelecek çok iyi anlıyorum sabah 5 e kadar uyumadan veya yarım saat uykuyla gece geçirdim artık ayakta dolanacak halim kalmayip düşmekten korkup eşimi kaldırıyordum birazda sen dolaştır diye çok şükür bir kaç gündür iyiyiz inşallah daim olur sizinkiler de düzene girer

Ben çalışmaya başlayınca nasıl olacak çok merk ediyorum, gece uyuma gündüz çalış eve gel bebek kucakta... Hayırlısı bakalım 2 seneyi gözden çıkardım artık...
Rabbim kolaylıgini verir bir bakmışsın düzene girmiş herşey sen bile farkına varmadan çünkü gelisimleri günden güne değişiyor yatırdığı da eğer aglamiyorsa sabırla mizildandiginda kucağına al sakinlestir geri yatır yvet yatır kalk olacak ama öyle öyle alisiyorlar

Ben peteğin üstüne su koyuyorum o ne kadar nem yaparsa. Koymayınca aşırı kuruluk oluyor benim boğazımda da. Bez olarak baştan beri Prima kullanıyorum. Genel olarak memnunum biraz gevşek bağlayınca sızdırma oluyor bende. Kesinlikle nemli olmuyor. Hiç pişik olmadık ama ben kremleri biraz fazla kullandım. Şimdi azalttım üst kısımlara nerdeyse hiç sürmüyorum.
Bu petek uzerine su koyiyorum dediniz ama her odayami

Annem 40 çıkınca uykusu düzene girer dedi bizim bugün 39 günümüz bir kaç gündür çok rahatız şükür büyüdükçe dünyaya alıştıkça düzelecek çok iyi anlıyorum sabah 5 e kadar uyumadan veya yarım saat uykuyla gece geçirdim artık ayakta dolanacak halim kalmayip düşmekten korkup eşimi kaldırıyordum birazda sen dolaştır diye çok şükür bir kaç gündür iyiyiz inşallah daim olur sizinkiler de düzene girer
Ayy aynı bende düşerim diye kaç defa eşimi kaldırdım. Şimdi gece uyku düzenini biraz daha oturttuk ama bu sefer gündüz full ayakta :) oturunca bile mızmızlanıyo. Allahıma şükür hişç öyle bangır bangır ağlamadı şimdiye kadar, ben mızmızlansa bile kıyamayıp kucaklıyorum. Ağlamasına fırsat vermiyorum.öyle olunca da hep kucakta

Benim bebeğimde bir kaç defa oldu burnundan da geldi Dr reflü demişti emzirdikgen sonra dik pozisyonda tut ben emzirdikte sonra hemen kaldırıyorum
Canım bende reflü yatağı aldım. Memeden çekilir çekilmez de hemen kaldırıp 20 dakika hem kucakta tutuyorum hemde gazını çıkarıyorum ama bizimkisi yine kusuyo. Dün yine fışkırarak kustu. Çok emmişti. Sen başka ne yapıyosun ve hala kusuyo mu seninkiside

Back
X