2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Çok fena grip oldum maske ile emziriyorum. Ihlamur çorba falan içiyorum ama nasıl daha hızlı geçer bilgisi olan var mı? Korkuyorum kızıma geçer diye.
Geçmiş olsun canım eger sütün varda süt veriyosan süt korur onu korkma bende hastalandım geçti çok şükür ama çok kötü olmuştum ateş kırka geldi dra bile gitmedim eşim çok ısrar etmesine rağmen gripin içtim kendimi bildim bileli tek kurtarıcım tekrardan çok çok geçmiş olsun..

Canım batıl ama ben anahtar nazar boncuğu gül yaprakları para koydum suyuna tabi anahtarı ve parayı iyice yıkadım deterjanla. Alyans i unutmuşum, normal banyo yaptırdım en sona doğru önce sag elini sonra solu, sağ ayak sol ayak maşrapanın içine batırıp en son üstüne bi su döktüm
Tamam canım banyosunu bende böyle yaptırim o zaman. Teşekkür ederim

Canım benimki bir kaka yaptı ensesine kadar mecbur yıkadık az önce eşimle. Eşimle yıkarken farkettim ki tek yıkayamıcam bi kez daha anladımm haksızlık olmasın söyleyim dedim :)) yarın akşam yine eşimle yıkıcaz
:) iyiki tek başlamamışız o zaman kuzum :) bende eşimle yıkayayım o zaman :)

Çok fena grip oldum maske ile emziriyorum. Ihlamur çorba falan içiyorum ama nasıl daha hızlı geçer bilgisi olan var mı? Korkuyorum kızıma geçer diye.
Canım ben hep sıcak şeyler içerek, iyice terleyerek atıyorum. Başka türlü olmuyo. Ne zaman çorap giymesem sırtım açılsa daha kötü oluyorum

KıZlar bebeğim 1 aylık olcak 1 gün sonra ancak dün hafif ateşlendi ve burnu akıyordu o yüzden dr a bugün götürdük 1 kilo almış dr çok iyi dedi maşallah ancak hasta olmasına üzüldüm daha minnacıklar sadece sabah akşam calpol ver bi çay kaşığı dedi ve serum fizyolojik dök burnuna sık sık dedi birde emmesinde azalma görürsen haberleşelim dedi ıhlamur rezeneli sordum verebilirsin dedi ki ilk çocuğumda da veriyordum 1 haftadır gazı var o yüzden vicol gaz damlasını verdi ama eşim bulamamış yarın getirecekler kullanan var mı Damla’yı

Bu uykular ne zaman düzene girecek ya. 1 ay oldu şimdiden bıktım aylarca böyle olacak diye çok gözüm korkuyor. Arkadaşın bebeği 1 yaşında, 3 saat kesintisiz uyumadım 1 yıldır diyor :KK43:
Canim bunlar gececek diye umut etme. Tam olarak gece yatip sabah kalkamayacaksin uzun bi süre. Ama zamanla daha iyi olacak ve vucudun alisacak zamanla. Bir de bebegin sana tepki vermeye baslayinca senin sesine gulumseyince anne deyince gor sen
Emin ol evladim anne seni cok seviyom diyo ya (2.5 yasinda) gunlerce uyumasam da olur
Varligi yeter evlat cok ayri bi sey. Sevgisi hic biseye benzemiyor. Zamanla sen de kizlar cok tatli oldu oglum canim benim iyi ki dogurmusum diyeceksin

Teşekkür ettikk☺️ valla kızlardan alıştım ben eşimin sakal makinasıyla kestim zor değil yeterki bebekler dursun birde arkasına banyo yaptırdım yoruldumu ne kalkıp emip uyuyo baya oldu maasallah☺️ben tek yaptım sen eşinle yapabilirsin bıngıldağa bişey olmaz korkma orda kemik yok evet ama kalın bir deri var sonuçta☺️
Oh maşallah uyusunda büyüsün anneside dinlensin

Bende rahatladım canım. Siz kaç günlüksünüz kaç kilo aldınız? Bizimki çookk kusuyo, kilo alamıcak diye korkuyorum.
Canim ilk oglum tam 9 ay kustu. Herkes anasinin oglu diyordu ben de 9 ay hamilelikte kustum. Oglumun hic kilo problemi olmadi her ogunde oluk oluk kusmasina ragmen kilo aldi tipki benim gibi. O yuzden kusuyor kilo alamayacak diye dusunme aliyorlar

Geçmiş olsun canım eger sütün varda süt veriyosan süt korur onu korkma bende hastalandım geçti çok şükür ama çok kötü olmuştum ateş kırka geldi dra bile gitmedim eşim çok ısrar etmesine rağmen gripin içtim kendimi bildim bileli tek kurtarıcım tekrardan çok çok geçmiş olsun..
Gripin emZİrirken icilebiliyor mu

Kizlar benim sutum yetmiyor oglana :/ 4 kilo doğdu zaten. Göğüs uclarim da kucuk. Elektrikli pompa alicam kullanan var mi? Hangisini tavsiye edersiniz? Sutu arttırıyor mu gerçekten sağmak?
Canım bestlak damla vermişti doktorum bana sütü baya arttırıyor tavsiye ederim yarım su bardagı suya 20 damla döküceksin 8 saatte bir içiceksin kullanırsan baya faydasını görürsün

Canim bunlar gececek diye umut etme. Tam olarak gece yatip sabah kalkamayacaksin uzun bi süre. Ama zamanla daha iyi olacak ve vucudun alisacak zamanla. Bir de bebegin sana tepki vermeye baslayinca senin sesine gulumseyince anne deyince gor sen
Emin ol evladim anne seni cok seviyom diyo ya (2.5 yasinda) gunlerce uyumasam da olur
Varligi yeter evlat cok ayri bi sey. Sevgisi hic biseye benzemiyor. Zamanla sen de kizlar cok tatli oldu oglum canim benim iyi ki dogurmusum diyeceksin
Benim de 3.5 yaşında oğlum var kreşe gidiyor onu çok seviyorum ama şuan ki durumdan bişey olduğunda ki çocuklar yapacak bişey kesin buluyorlar çabuk sinirlene biliyorum ve sonra o kadar pişman oluyorum ki diyorum onun suçu ne o da daha çok küçük bazen oturup ağlıyorum ama inş şu lohusalık bitince sabrım da daha artar hatta şimdiden dua ediyorum sabır versin Rabbim bütün annelere çok şükür sağlıklı olsunlarda Rabbim isteyen herkese versin o yüzden 1 ay sonra geçecek falan diye kandırmayalım kendimizi her yaşın farklı bir zorluğu var ama ben kendi oğlumda 21 ay bitti emzirmeyi kestim ancak öyle rahat ettim çünkü beni emzik gibi kullanıyordu 6 7 kez kalkıyordum geceleri çok şükür ama büyüdükçe bence daha rahat oluyorsun bazıları da büyüdükçe daha zor diyorlar herkese göre değişiyor tabi

Back
X