2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hareketli bebeklerde var tabi ama 6 Aydan sonra zaten sadece uyutmak için kullanılabilir yoksa düşeler ben sipariş verdim çünkü bebeğim ağlama krizine girmeye başladı battaniyeyle sallarken sakinliyor azda olsa inş işe yarar
İnşallah canım ya. Aslında ben de hamak alacaktım . Acaba müzikli titreşimli bir anakucağı alsak daha mı iyi olurdu diye düşündüm sonradan.

İnşallah canım ya. Aslında ben de hamak alacaktım . Acaba müzikli titreşimli bir anakucağı alsak daha mı iyi olurdu diye düşündüm sonradan.
Onlar çok pahallı ben de düşündüm vazgeçtim hamağa alışan bebek başka yerde yatmaz dediler ama bebeğim iki gündür sürekli ağlar oldu ve hiç bir şekilde durmuyor mecbur kaldım artık gelsin kuralım da uyusun inş için de ama sen almak istersen bak cnm

Biz başka bir konuda whatsap gurubu yaptık ovulasyon testi kullananlar olarak ama burası daha kolay herkes yazıyor yazıyor kimin sana ne yazdığını bulman için 500-600 mesaj okuyorsun sen birine bişey yazıyorsun diğer mesajlar içinde kaynayıp gidiyor kopukluk çok oluyor
Ha evet ya doğru. Burda kim kime ne yazdıysa gözüküyor doğru söylüyorsun canım

Bu kartlar nasil kullaniliyor. Yenidoğmuş bebek için bilmiyordum merak ettim.
Ben yan yatırıyorum karta odaklandırıp diğer tarafa dönmesini sağlıyoru. Sonra o kartla ilgili şarkı açıp bende söylüyorum çok hoşuna gidiyor. Baslangiçta dikkatleri hemen dağılıyor bıkıyor hemen ama gün geçtikçe daha fazla kart gösteriyorum.

Yemin ediyorum beni tarif etmişsin bende aynıyım eşim diyor ki az bakıyım sen uyu kesinlikle uyuyamıyorum ama uykusuzluktan ölüyorum nasıl oluyor anlamadım
Canım bugün eşim beni aramış aramış defalarca tabi ben sabaha kadar uyumadığım için kızım hazır uyumuşken ben de uyudum saat 17:00 falan. Ulaşamayınca ödü kopmuş işten İzin almış erken çıkmış eve geldi beni öyle baygın uyuyo görünce bu böyle olmaz ödüm kopuyo ben sana ulaşamayınca uyutmucam bugün bebeği bak gece nasıl uyucak dedi. Kayınvalidemle kayınpederim geldi onlar bütün gece oynadılar konuştular uyutmadılar ve gerçekten de bu gece mışıl mışıl uyuyo nazar değmesin. Şimdi emmeye uyandı memede uyudu azıcık daha dalsın yatırcam. Kesinlikle deneyin tavsiye ediyorum. Bir akşam 6-7 den itibaren hiç uyutmayın gece kendiliğinden bayılıyo :) bakalım uyku düzeni oluşturabilecek miyiz. Bıktım yaraşa gibi sabaha kadar otur akşama kadar uyu. Psikolojim bozuldu gün kavramım kalmadı bu yüzden. İnşallah gece uyuyup sabah uyanmaya alışır

Ben de öyle oldum cnm bebek uyusun uyumasın saat 4 kadar uyuyamıyorum 4 ten sonrada uykum tam geliyor bebek uyanıyor sonra sinir krizi geçiyorum:) ama dün gece okadar ağladı ki üzüntümden uykum kaçtı nefes zor alıyordu tıkanmış gibiydi sabahta başladı öksürük hapşırdık:KK43:
Canım ben hamile kalmadan önce çoook faaldik sürekli gezerdik hiç plan program yoktur hayatımızda hiç bişey yokken gecenin bi körü hadi kalk şuraya gidelim hadi şunu yiyelim derdik saatin zamanın bü önemi yoktu. Hamile kalınca üstüme bi rehavet çöktü hep uyku hali. E şimdi de eve kapandım gecem gündüzüm belli değil gün ışığını özledim gün içinde evde iş yapmayı özledim bulaşık makinemi kendim boşaltmak istiyorum diye ağlamaya başladım bi De saat beş e kadar işteyken beni aramış aramış sürekli ben uyuyorum eşim de korkmuş işten erken çıkıp bana bakmaya gelmiş iyi miyim diye beni uyuyo görünce bi kızdı :) kendi kendinin psikolojini bozdun bi daha oturmucaksın gece yarılarına kadar bu gece çoçuğun uyumasına izin vermicem tüm gün ben başlıcam dedi bak gece nasıl uyuyo dedi. Gerçekten de saat beşten gece 12 ye kadar çocuk bayılıyor uykusuzluktan ama İzin vermedik uyumasına o uyudukça altını açtık kucağımıza alıp konuştuk falan şimdi mışıl mışıl uyuyo ben de eşimden korkuma yattım 12.30 da :) dualar okudum okurken uyuyakalmışım şimdi uyandık

Canım çok sıkkın kızlar kızım 6 Gündür kaka yapmamıştı gece sabaha kadar uyumadık eşimle battaniyenin içinde salladık çocuk feryad figan ağladı Eminim komşular uyumamıştır hiç susmadı bizde hep eeeeee eeee piş piş evde bağırışıp durduk neyse sabah oldu fitil attık bebeğe yavrum bir kaka yaptı iki bez doldurdu napcaz böyle çocuk nerdeyse çatlıcakmış içi dolmuş kaçyere sordum oğlumun doktoruna sordum anne sütü alınca normal 10 gün bekle diyorlar bebek çatlıcaktı yavrum kaka yaptığından bunyana deliksiz uyuyor ben şimdi napıyım bu ikinci fitille yaptığı
Poposuna enjektör ile çok az zeytinyağı sıkanlar var. Ne kadar doğru bilmiyorum bunu danışsan doktoruna. Ağrısı varken normal deyip beklemek çok zor

Kızlar gözü çapaklandı kızımın baya bi. Büyükler süt damlat dedi damlattım daha da kötü oldu sanki damlatınca. Bi kaç kere de gözünün ucuna birikenleri serçe parmağımla alıverdim acaba mikrop mu kaptırdım çocuğa siz ne yapıyorsunuz Çapak için. İltihap oldu resmen gözü

Kızlar gözü çapaklandı kızımın baya bi. Büyükler süt damlat dedi damlattım daha da kötü oldu sanki damlatınca. Bi kaç kere de gözünün ucuna birikenleri serçe parmağımla alıverdim acaba mikrop mu kaptırdım çocuğa siz ne yapıyorsunuz Çapak için. İltihap oldu resmen gözü
Her sabah izotonigi pamuga dokup siliyorum ben dogdugundan beri tertemiz gozleri.Hemsire onermisti ise yariyor

Göz kanallarına masaj yap canım, serçe parmağınla. Biz hem damla kullandık hemde masaj yaptık. Hangisi iyi geldi bilmiyorum. Doktor damla ve masajla 5 güne geçmezse göz doktoruna göndericem dedi. Kanallar tıkalı olabilirmiş ama şükür geçti

Canim kaynamış su ılık olunca pamukla siliyorum ben. Bir de gündüz uyuyacaksan eşine mesaj yazabilirsin , ben öyle yapıyorum telefonu da sessiz e alıyorum ki uykum bölünmesin :))

Canım bende tulumba ve lokmaya takığım hamilelikten beri. Vücutta şeker mi eksik anlaamadım çok istiyorum çok yiyorum. Yine de şekerim alt sınırda çıkıyo
Benim şekerim düşük mü yüksek mi bilmiyorum da sadece canım istiyo sürekli tatlı bişeyler yemek istiyorum

Back
X