2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Göz kanallarına masaj yap canım, serçe parmağınla. Biz hem damla kullandık hemde masaj yaptık. Hangisi iyi geldi bilmiyorum. Doktor damla ve masajla 5 güne geçmezse göz doktoruna göndericem dedi. Kanallar tıkalı olabilirmiş ama şükür geçti
Evet masajı birkç kere okumuştum burda. Başladım yapmaya inşallah iyi gelir. 22 sinde randevumuz var o güne kadar beklemeyip doktora gitmeli mi acaba

Evet masajı birkç kere okumuştum burda. Başladım yapmaya inşallah iyi gelir. 22 sinde randevumuz var o güne kadar beklemeyip doktora gitmeli mi acaba
Biz beklemiştik canım. Tabi o zamanlar ben serum fizyolojilkle temizlemiştim ama faydası olmamıştı. Açılmıcak düzeye gelmişti.

Canim kaynamış su ılık olunca pamukla siliyorum ben. Bir de gündüz uyuyacaksan eşine mesaj yazabilirsin , ben öyle yapıyorum telefonu da sessiz e alıyorum ki uykum bölünmesin :))
Benim telefonum hep sessizde zaten:) 10 da yazdım ben yatıyorum diye 1 e kadar uyuduk 1 de uyandı emzirdim ama baygın halde. O haldeyken de yazmayı düşünemedim hiç :) sonra bi daha yattık 4 e kadar . O ara baya aramış ama ben görmedim gelince bi suratı vardı ödüm koptu :)

Humana iyi geceler cayi yada benzer birşey bebegine kullanan var mi? Kızım 3 gün öncesine kadar kucakta uyuyordu beşiğe koyunca uyanıyordu. Ama Son 3 gündür kucaktada uyumuyor. Akşam 6-7 'den sabah 6ya kadar bi bebek uyumaz mi? Nasıl dayanıyor anlamıyorum. Gazı olunca hareketlerinden anlıyorum masaj yapıyoruz çıkıyor. Gaz ilacı var zaten. Ac olunca emziriyorum yetmezse mama veriyorum ama yok uyumuyor. Büyük insan gibi suratına bakıp duruyor. Sürekli konuş onunla istiyor .

Humana iyi geceler cayi yada benzer birşey bebegine kullanan var mi? Kızım 3 gün öncesine kadar kucakta uyuyordu beşiğe koyunca uyanıyordu. Ama Son 3 gündür kucaktada uyumuyor. Akşam 6-7 'den sabah 6ya kadar bi bebek uyumaz mi? Nasıl dayanıyor anlamıyorum. Gazı olunca hareketlerinden anlıyorum masaj yapıyoruz çıkıyor. Gaz ilacı var zaten. Ac olunca emziriyorum yetmezse mama veriyorum ama yok uyumuyor. Büyük insan gibi suratına bakıp duruyor. Sürekli konuş onunla istiyor .
Uyumuyolar benimkide esnemekten ağzı yırtilcak nerdeyse hala gözler kapanmiyo maalesef bunlar farkli cins. :)

Kızlar gözü çapaklandı kızımın baya bi. Büyükler süt damlat dedi damlattım daha da kötü oldu sanki damlatınca. Bi kaç kere de gözünün ucuna birikenleri serçe parmağımla alıverdim acaba mikrop mu kaptırdım çocuğa siz ne yapıyorsunuz Çapak için. İltihap oldu resmen gözü
Kalan cayla temizle canim . Bize doktirumuz bir damla verdu cok iyi geldi ama kullnmayinca arada yune oluyir

Ben yan yatırıyorum karta odaklandırıp diğer tarafa dönmesini sağlıyoru. Sonra o kartla ilgili şarkı açıp bende söylüyorum çok hoşuna gidiyor. Baslangiçta dikkatleri hemen dağılıyor bıkıyor hemen ama gün geçtikçe daha fazla kart gösteriyorum.
Hangi marka cnm seninki icinde kac kart var

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 37
Valla cnm sanırım bir çok dr mustelayı öneriyor nedeni de sanırım allerjik ciltlere iyi geldiğini görmeleridir ve kimyasal olmaması olabilir bizim gittiğimiz 2 ildeki dr mustela dedi çünkü ben zaten almıştım kullanıyordum ama süt ürünlerini kesince gerçekten azaldığını gördüm onun dışında sordum ne süreyim diye kantaron yağı sürüyorum ve bebe yağı dedim oda devam et dedi bebe yağıda mustala kullanıyorum cnm ve her gün yüzünü pamukla silip sonra yağı sürüyorum sen de böyle yap çok iyi geliyor
Canım kafasına yani saçlı deriye de sürüyor musun

Benim telefonum hep sessizde zaten:) 10 da yazdım ben yatıyorum diye 1 e kadar uyuduk 1 de uyandı emzirdim ama baygın halde. O haldeyken de yazmayı düşünemedim hiç :) sonra bi daha yattık 4 e kadar . O ara baya aramış ama ben görmedim gelince bi suratı vardı ödüm koptu :)
:)) Akılları kalıyor onların da işte neyse biraz düzene girersek daha iyi oluruz inşallah

Miden bulunmaz inşallah görki böyle ileri derecede enfeksiyon olup bu ilaçla iylestiğini bil die gösteriyorum ☺️ Ozgebalaban11 Ozgebalaban11 canım bu resmide dra göstermek için çektim çünkü daha önce gittik normal geçer demişti ama geçmedi kendi kendine bize en etkili ilacı ver dedim boybö görmeye dayanamıyorum dedim netira die bir ilaç verdi çok iyi geldi çok şükür.E ger normal bir kanal tıkanıklığı ise masjla yada sıcak su bezle silinebilir belki faydası olur ama enfeksiyon ise ilaç şart sizede geçmiş olsun canım biran önce iyileşir inşallah..

Eklentiler

• IMG_20181220_075649.webp
    IMG_20181220_075649.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar bişi sorcam. Bebeğimin kakası normalde sulu gibi. Doktorumuz böyle olur zaten demişti. Bugün kaka kokusu vardı. Hiç katı gibi kaka yapmadı. Eşimi de kv aramış. Suluysa hep zehirli ishaldir götürün doktora allah korusun falan demiş.( zehirli ishalde neysee) eşime norrmal diyorum ama kafama takıldı. Bezini değiştiriken sabah, hapşurdu kızım üç kere. Üçüncüsünde de kakası geldi benim üzerime kadar. Böyle olması normal geliyordu bana. Sizinkisinde de kaka kokusu yok mu? Veya kötü müdür bu? Gitmeli miyiz?

Kızlar bişi sorcam. Bebeğimin kakası normalde sulu gibi. Doktorumuz böyle olur zaten demişti. Bugün kaka kokusu vardı. Hiç katı gibi kaka yapmadı. Eşimi de kv aramış. Suluysa hep zehirli ishaldir götürün doktora allah korusun falan demiş.( zehirli ishalde neysee) eşime norrmal diyorum ama kafama takıldı. Bezini değiştiriken sabah, hapşurdu kızım üç kere. Üçüncüsünde de kakası geldi benim üzerime kadar. Böyle olması normal geliyordu bana. Sizinkisinde de kaka kokusu yok mu? Veya kötü müdür bu? Gitmeli miyiz?
Valla koku falan bilmem de bizimki de hep sulu gibi kakası. Doktor böyle olur dedi bizede. Bana da hep ishal gibi geliyor.

Back
X