2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende şimdi bunu yazacaktım. Sol göğsümde cıktı. Süt kanali tikanmasiymis galiba, sicak havlu koyuyorum ve ara ara sagiyorum. Çözümü var mıdır acaba?
Yani Benim müdahale edebileceğim bişeymiş gibi durmuyo bu ama bilemiyorum. Peki doktora gitsek bunun için hangi doktora gidilir ki

Kızlar bebeğimin yüzünde ki isilijker için ne kullanabilirim. Bişey kullanan varsa bana önerebilir mi

Hasta oldum, kızımı da hasta ettim yaa :( ateşlenecek diye ödüm kopuyor. Ne zaman geçecek bu hastalık havası yaa :( yüreğim ağzımda hep, nolacak böyle :(

Hasta oldum, kızımı da hasta ettim yaa :KK43: ateşlenecek diye ödüm kopuyor. Ne zaman geçecek bu hastalık havası yaa :KK43: yüreğim ağzımda hep, nolacak böyle :KK43:
Geçmiş olsun canım ya 1 Aralık'ta Doğum yaptım toplasan 6-7 kez anca dışarı çıkmışımdır dışarı bağışıklık iptal Benim hamileyken çok hasta oldum emzirme dönemi de bağışıklık çok düşükmüş oğlum çok hasta aklım çıkıyor bebeğe bişey olacak Diye hiç huzurum yok Allah a emanetler

Kızlar dün gece denedim slingi ama benimki durmadı ben de beceremedim. Şimdi göz ve kalça için geldik, öğleden sonra tekrar deniycem. Yenidoğanı tutmanşekli farklıymış aama yapamadım sarktı kumaş.
Çok gereksiz bir şeymiş metrelerce kumaş yani sadece belde bir kemeri var o da olmasa da olur gidince ayrıntılı atıcam :)

Lalekiran Lalekiran canım bende senin gibiyim oyüzden eve hapis yaşıyorum ve misafir asla kabul etmiyorum yaza kadar böyle oğlum çok hasta aklım çıkıyor bebeğede bulaşacak diye annelik içgüdüsü canım yinede şunu unutmamak lazım olacağı varsa olur önüne geçemezsin ama biz elimizden geleni yapalım gerisini Allah bilir

Uyku tulumu kullanan var mı acaba, yoksa bizimkiler küçük mü uyku tulumu için. Az evvel tüm üstünü açmış oğlum :KK43:
Nette biraz baktım hep elyaftan pamuklu olanı var mıdır
Canım kundak var woombienin, ben almayı düşündüm ama çok pahalı geldi. İstersen ondan kolları çıkartıp uyku tulumu olarak da kullanabiliyorsun.
Cartersda da vardı tulumlar.

Geçmiş olsun canım ya 1 Aralık'ta Doğum yaptım toplasan 6-7 kez anca dışarı çıkmışımdır dışarı bağışıklık iptal Benim hamileyken çok hasta oldum emzirme dönemi de bağışıklık çok düşükmüş oğlum çok hasta aklım çıkıyor bebeğe bişey olacak Diye hiç huzurum yok Allah a emanetler
Canım adam akıllı bişey yiyemiyoruz ki bağışıklığımız iyi olsun :KK43: tam vurdu bu sefer yaa :KK43: nasıl atlatılacak bilmiyorum :KK43: ne kadar uğraşsak da hemen alıyolar hastalığı. Hele annede olunca, emzirirken alıveriyolar. Allahım yardımcımız olsun :KK43: bi an önce kışı çıkarsak, hastalık havaları geçse iyiydi. Tam da kötü bi zamanda doğum yaptık valla :KK43:

İyi akşamlar aralık annelerı:KK49:yıllar sonra bu foruma gelmek bı garip hıssettırsede, özlediğimi farkettım :KK200: 2009 agustos anasıydım ve buralardan ayrılmazdık :dondurma: 9 yıl sonra ikinci kuzuma kavuştum ve aralık annesi oldum.kızımdan fırsat buldukça uğrayacağım inşallah :KK55: malum bu aralar hiçç uyumuyoruz da
Hos geldin canim ben de 2009 aralik annesiydim simdide yine aralik annelerindeyim ben hic kk den kopmadim bana cok sey katti

Uyku tulumu kullanan var mı acaba, yoksa bizimkiler küçük mü uyku tulumu için. Az evvel tüm üstünü açmış oğlum :KK43:
Nette biraz baktım hep elyaftan pamuklu olanı var mıdır
ben 2-3 haftalıkkene kullanmaya başladım canım. bizimki pamuklu ama burdan alınmadı. lcw veya h&m de var. carters'e bak istersen geçen biri yazmıştı indirim var diye. panço mothercare joker e-bebek buralara da bakabilirsin canım. c&a hiç giren oldu mu? oranın malları da güzel

Kızlar bebeğimin yüzünde ki isilijker için ne kullanabilirim. Bişey kullanan varsa bana önerebilir mi

Bizim de yanaklarda var emerken memeye temas ettigi için daha cok kızarıyor. Heidi gibi oldu cocuk, yanaklar kırmızı :27:

Yani Benim müdahale edebileceğim bişeymiş gibi durmuyo bu ama bilemiyorum. Peki doktora gitsek bunun için hangi doktora gidilir ki

Benim gecti gibi epey sönmüş, kızım emince patladı demek ki. Cerrahi işlem gerekir diye çok korktum. Süt kabarcığı deniyormus ona. Emzirirken bebegin alt çenesi oraya gelecek şekilde emzirecekmişiz.

Kızlar bizdede geçmeyen pişik var bezi degistirdim ıslak mendil yerine su ve pamuk kullaniyorum yada yikiyorum sudocrem bepantol travazol zeytinyağı vs hepsini denedim yinede geçmiyo altınıda saat başı degistiriyorum

Benim kzıımında yanaklar fena kızarık artı kuru v pütürlü.atopık dermatıt diyecek kesin doktor.inşallah sürekliliği olan bir durum olmaz.bır çeşit egzama çünkü atopık dermatıt.

Evet cok mantikli ben mama termosu almistim ona socak suyu koyarim biberona sutu hazirlarim icecegi zmn sicak suya koyarim.
Napalim cnm boyle boyle ogreniyoruz herkes dogustan anneligi ogrenmiyo ben de acemiyim.ama buna ragmen bazi 3 4 cocuklu annelerden daha bilgiliyiz bence merak etme cnm.
Bu aralar sagmaya cok useniuorum ya keske 5 dkda sagolsa bitse 1 saat ugrasiyorum dinlene dinlene.hep boyle sagcakmiyiz öf

Sizinki de memeyi almayanlardan mı?Ben de doğduğu günden beri sağıp biberonla verdim .25 günlük olduk şimdi anca alışıyor memeye

Back
X