- 16 Aralık 2016
- 3.191
- 3.169
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #45.601
Bende molfix kullanmaya başladım sleepyden geçtim sleepy ve ıslak mendil pişik yaptı bez hep ıslaktı 2 saatte bir değiştiriyorum bende şimdi molfix daha iyi geldi temizleme pamuğu kullanıyorum
Oo siz benden daha fazla kullanmışsınız :) bende slepyy denemek istiyorum ıslak mendilde uni baby kullanıyorum şimdilikCanım gün içinde nasıl uyutmayalım ki emerken uyuyor hemen biraz daha büyük olsa oyuncak falan oyalanıriz yada gezmeye götürürüm dışarı falan ama. Bizim ki pusete koyar koymaz uyuyor. Gündüz koltukta beşikte pusete heryerde uyuyan bebek gece hiç bir yerde uyumuyor.
Canım sen mamayı yapıp onu mu termosa koyuyorsun? Ben mama beklemez diye suyu koyuyorum sadece. Mamayı küçük bir kavanoz aldım ebebekten içine kuru mama ve ölçü kaşığı koyuyorum lazım olunca hazırlıyorum. Mama 3-4 saat bekleyince bayatlamaz mi? Bu konuyu bir bilen varsa yazsa aslında. Mamayı koymak daha kolay çünkü.
Canım bizde 33gunde 275 tane 1 numara prima kullanmışız. Sonra 2 numaraya geçtik. Islak mendil unibaby yenidogan kullanıyorum. Pisim kremi sudocrem ve bepantol var ama hiç pişik olmadi Oyuzden düzenli kullanmıyorum arada aklıma gelince 2 günde falan sürüyorum.