2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bana da şart sling. Wc ye bile gidemiyorum. Kangurum var 5 fonksiyonlu ama korkuyorum kullanmaya üstelik brl desteği yok.
Siz sling nrden ve kaça aldini
Hemşire söyledi direk akar ciğerine kaçabilir yan çevirdiğinde ise yavaş akar damla daha kontrollü olur dedi benim ablamın oğlunda bronşit vardı burnu sürekli tıkanınca aspiratör önerdi doktor onda da yan damlat demişti
Evet cnm genzine kaçıyor ama yan olayını bilmiyordum. Dikkat ederim. Bir de ne kdr açarsan ve serum fizyolojik kullanırsan o kadar alışır ve daha çok olur diyorlar. Gün-de en az rutin 2 kere aciyorum ben aspiraror+serum fizy

Tazyikli değil ama rengi sarıydı bi tarafın, baktım tadına dediğin gibi

Canım hangi şehirdesin sen?
Bence avent ultra airi dene bende bir tane hiç kullanılmamış var ikili paket olduğu için .kaynattım duruyor kutusunda.
Sonra gitti tadı düzeldi galiba emmrye basladi anlamadim ama neden öyle olurki. Rengi beyazdı ama benimkinin

Kızlar bebekleriniz ses çıkarıyor mu? Bi de benimki hafiften gülüyor.uykusunda daha çok tebessüm ediyor. Bugün tam 1,5 aylık olduk.
53 günlük ses cıkarıyor agu demeye çalisiyor 3 gundur falan bilinçli gülmeler başladı 1 haftadir sadece bana guluyodu uyaninca 3 gündür herkese gülüyor. Benle kavga ediyor artik kizinca tuhaf sesler cikariyor

Maalesef özlem fena ama ilişkiyi diri tutuyor ben eşime bazen diyorum seni boşayıp tekrar flört edicem sen bana gene evlenme teklif et heyecan katalım kadın gene kafayı yedin diyor yedim tabi aylardır evdeyim malum hamilelik doğum e eşimde biraz öküzlük yapıyor kısacası insanoğlu nankör yanında olsa bi dert olmasa bi dert yinede halimize bin şükür
Aynen her halimize şükür.. Ya benim eşimle evlenmemize aileler karşıydı ondan çok ilgi sevgi bekliyordum ama evlendik ilgi azaldı:)

Serum fizyolojik bebek uyurken yapilabilir mi acaba? Uyanıkken durmuyor çünkü yapamiyorum ya
Ben kucağıma yan alıp kolumla kafasını sıkıştırıyorum canım. Az önce uykudan uyandı hırıltıda vardı. Sıkıştırdım yaptım bayağı tıkanmış meğerse kuzum iki gündür yapmıyordum.

Kızlar bebekleriniz ses çıkarıyor mu? Bi de benimki hafiften gülüyor.uykusunda daha çok tebessüm ediyor. Bugün tam 1,5 aylık olduk.
Uykuda gülmesi hep vardı ama bilinçli gülmeleri var şimdi. Konuşuyoruz onunla agu diyor sesli gülüyor hafif çığlıkla keyfi yerindeyse tabi çok tatlılar ya

Kızlar bizimkide wee nin damaklı emziğini tuttu .
Ama emzik ağzında olunca acıktgını anlamıyor bence . Hiç vermek istemıyorum zaptedemeyınce veriyorum sadece .
Emzik tokluk hissi veriyormuş canım ama bizimki acıkınca imkanı yok almıyor emZiğini. Uyuturken çok rahat oluyor ben de

Kızlar benim oğlan tükürüğünü yutmuyor diliyle onuda çıkarmaya çalışıyor enteresan çocuk sizinkilerde yapıyor mu baloncuk baloncuk tükürük çıkarıyor yaa
Bizimki de çıkarıyor tükürük bazen. Korkuyorum ben de köpüklü çıkarıyor bi de.

Uyurken kusan bebeğiniz var mı anneler. Bir kez kusmuş ağzında kurumuş görmüştüm. Az önce garip ses çıkardı bir baktım ki kusuyor. İyi ki yan yatırmışım.siz de ihmal etmeyin sakın sakın düz yatırmayın. Bazen düz yatırıyordum ama asla yapmam artık

Bebeği yanında yatıran var mı? Eşim bizimle yatsın istiyor ama ben korkuyorum. Kırmak istemedim onu iki üç kez yattık ama aynı tarafta yatıp hareket etmeyeyim de uyanmasın derdine her yerim ağrımıştı. Eşim gece çalıştığı günlerde rahat yanıma alıyorum. Hem bana rahat oluyor hem de yanımda daha güzel uyuyor. Sizde nedir durumlar

KıZlar dün alışverişe gittim düğün var kardeşim baktı bebişe 5 saat falan emzirmedim sağıp bırakmıştım zaten ama göğsümde büyük bi süt birikmiş sanki sertlik oluşmuş neden olur acaba ağrıda yapıyor böyle bişey yaşayan varmı nasıl yumuşatabilirim sağdım ama hala var baya büyük

Canım günde kaç defa kullanıyorsun? Emzirmeden önce yada sonra fark eder mi?
Yok canım günde bir defa 20 damla dedi doktorumuz damla olanından ztn damlalıklı satılıyor içeriğinde zeytinyağı olduğu için rahatlatıyor emzirmeden önce yapıyorum genelde memeyi agzına tıkıyorum sonra tadını begenmeyip yutkunurken sütle kandırıyorum

Canım kumaşa bi müdahale yok ki. Dümdüz kumaş. Öyle bi ihtimali varsa süper olur. En 60 cm boyu 4,5 metre .

Olmaz herşeyimizi iş yerinde yaptırdı ☺ nevresimler müslim örtüler baby nestler agız mendillleri ☺☺ ama aklıma takılan başka bir şey takılıyor mu aparat falan

KıZlar dün alışverişe gittim düğün var kardeşim baktı bebişe 5 saat falan emzirmedim sağıp bırakmıştım zaten ama göğsümde büyük bi süt birikmiş sanki sertlik oluşmuş neden olur acaba ağrıda yapıyor böyle bişey yaşayan varmı nasıl yumuşatabilirim sağdım ama hala var baya büyük
Yukardan aşağıya masaj yap sağarken bir de ılık duş alıp ısıttığın havluyla kompres yap

Back
X