- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #46.141
Eğlenceli :)) senin nasıl gidiyor canımKızlar nsslsnz nasl gidiyor:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğlenceli :)) senin nasıl gidiyor canımKızlar nsslsnz nasl gidiyor:)
Ah o gülümsemeleri yokmuBenim oğlum bugün sabah 8de uyandı 2bucuk saat uyudu bu saat oldu uyumadı hala , yerine koydum bana gülümsüyor sıpa:))
Evet cnm genzine kaçıyor ama yan olayını bilmiyordum. Dikkat ederim. Bir de ne kdr açarsan ve serum fizyolojik kullanırsan o kadar alışır ve daha çok olur diyorlar. Gün-de en az rutin 2 kere aciyorum ben aspiraror+serum fizyHemşire söyledi direk akar ciğerine kaçabilir yan çevirdiğinde ise yavaş akar damla daha kontrollü olur dedi benim ablamın oğlunda bronşit vardı burnu sürekli tıkanınca aspiratör önerdi doktor onda da yan damlat demişti
Aminnn cnm allah razı olsun çok saolRabbim bir daha yasatmasin insallah hemen toparlasin minik yavru.
Saol cnm benim allah razı olsun sizden hepinizden inş bir daha yaşanmaz bizde rahat ederiz rabbim hiç birinize yaşatmasınCanım çok sevindim taburcu olmanıza. Çok geçmiş olsun. Bir daha asla yaşamazsınız inşallah böyle bişey
Sonra gitti tadı düzeldi galiba emmrye basladi anlamadim ama neden öyle olurki. Rengi beyazdı ama benimkininTazyikli değil ama rengi sarıydı bi tarafın, baktım tadına dediğin gibi
Canım hangi şehirdesin sen?
Bence avent ultra airi dene bende bir tane hiç kullanılmamış var ikili paket olduğu için .kaynattım duruyor kutusunda.
Dr ne derse bana da haber eder misin canımTam 7 gündür 1 gr almadı kızım emmiyor zorla emiyor sabah doktora gidiyoruz
53 günlük ses cıkarıyor agu demeye çalisiyor 3 gundur falan bilinçli gülmeler başladı 1 haftadir sadece bana guluyodu uyaninca 3 gündür herkese gülüyor. Benle kavga ediyor artik kizinca tuhaf sesler cikariyorKızlar bebekleriniz ses çıkarıyor mu? Bi de benimki hafiften gülüyor.uykusunda daha çok tebessüm ediyor. Bugün tam 1,5 aylık olduk.
Aynen her halimize şükür.. Ya benim eşimle evlenmemize aileler karşıydı ondan çok ilgi sevgi bekliyordum ama evlendik ilgi azaldı:)Maalesef özlem fena ama ilişkiyi diri tutuyor ben eşime bazen diyorum seni boşayıp tekrar flört edicem sen bana gene evlenme teklif et heyecan katalım kadın gene kafayı yedin diyor yedim tabi aylardır evdeyim malum hamilelik doğum e eşimde biraz öküzlük yapıyor kısacası insanoğlu nankör yanında olsa bi dert olmasa bi dert yinede halimize bin şükür
Ben kucağıma yan alıp kolumla kafasını sıkıştırıyorum canım. Az önce uykudan uyandı hırıltıda vardı. Sıkıştırdım yaptım bayağı tıkanmış meğerse kuzum iki gündür yapmıyordum.Serum fizyolojik bebek uyurken yapilabilir mi acaba? Uyanıkken durmuyor çünkü yapamiyorum ya
Uykuda gülmesi hep vardı ama bilinçli gülmeleri var şimdi. Konuşuyoruz onunla agu diyor sesli gülüyor hafif çığlıkla keyfi yerindeyse tabi çok tatlılar yaKızlar bebekleriniz ses çıkarıyor mu? Bi de benimki hafiften gülüyor.uykusunda daha çok tebessüm ediyor. Bugün tam 1,5 aylık olduk.
Emzik tokluk hissi veriyormuş canım ama bizimki acıkınca imkanı yok almıyor emZiğini. Uyuturken çok rahat oluyor ben deKızlar bizimkide wee nin damaklı emziğini tuttu .
Ama emzik ağzında olunca acıktgını anlamıyor bence . Hiç vermek istemıyorum zaptedemeyınce veriyorum sadece .
Bizimki de çıkarıyor tükürük bazen. Korkuyorum ben de köpüklü çıkarıyor bi de.Kızlar benim oğlan tükürüğünü yutmuyor diliyle onuda çıkarmaya çalışıyor enteresan çocuk sizinkilerde yapıyor mu baloncuk baloncuk tükürük çıkarıyor yaa
Canım günde kaç defa kullanıyorsun? Emzirmeden önce yada sonra fark eder mi?Canım nurse harveys gaz giderici damladan 20 damla tek seferde damlat zeytinyagı olduğu için içinde yumuşatıyor çatır çatır yaptırıyor
Canım ben kendim yaptım baya güzel oldu
Canım nurse harveys gaz giderici damladan 20 damla tek seferde damlat zeytinyagı olduğu için içinde yumuşatıyor çatır çatır yaptırıyor
Tamam canımDr ne derse bana da haber eder misin canım
Yok canım günde bir defa 20 damla dedi doktorumuz damla olanından ztn damlalıklı satılıyor içeriğinde zeytinyağı olduğu için rahatlatıyor emzirmeden önce yapıyorum genelde memeyi agzına tıkıyorum sonra tadını begenmeyip yutkunurken sütle kandırıyorumCanım günde kaç defa kullanıyorsun? Emzirmeden önce yada sonra fark eder mi?
Canım kumaşa bi müdahale yok ki. Dümdüz kumaş. Öyle bi ihtimali varsa süper olur. En 60 cm boyu 4,5 metre .
Yukardan aşağıya masaj yap sağarken bir de ılık duş alıp ısıttığın havluyla kompres yapKıZlar dün alışverişe gittim düğün var kardeşim baktı bebişe 5 saat falan emzirmedim sağıp bırakmıştım zaten ama göğsümde büyük bi süt birikmiş sanki sertlik oluşmuş neden olur acaba ağrıda yapıyor böyle bişey yaşayan varmı nasıl yumuşatabilirim sağdım ama hala var baya büyük