2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar annemin arkadasinin tanidigi yeni dogum yapmis 5 gunluk bebek. Baba birakio gitmis kizin kimsesi yok. Baya perisan haldeler. Biz bez alsin diye para gonderdik. Elinizde kalan 1 numara bezleri yada artik kucuk gelen kiyafetlerinizi kargolayabilirsiniz isterseniz veririm kargo adreslerini
çok üzücü Allah yardımcıları olsun. bebeğin cinsiyeti ne?

Benim eşim evdeyken çocuğu üşütüyor yeşil kaka yaptı bende kulağı ağrıyor ondan sandım
Canım benim kaynanamda bebegin kakası yeşilse kulagı agırıyodur diyo neye inancagımızı şaşırdık
Bizimde 3 4 gün üst üste her bezi yeşil kakalıydı hala merak ediyorum niye yeşildi diye

Canım benim kaynanamda bebegin kakası yeşilse kulagı agırıyodur diyo neye inancagımızı şaşırdık
Bizimde 3 4 gün üst üste her bezi yeşil kakalıydı hala merak ediyorum niye yeşildi diye
Ya aynen herkes birşey diyor kime ne ye inanacağımı ne yapacağımı bilmiyorum.. üşüyor mu kulakmı bilmiyorum

Kizlar annemin arkadasinin tanidigi yeni dogum yapmis 5 gunluk bebek. Baba birakio gitmis kizin kimsesi yok. Baya perisan haldeler. Biz bez alsin diye para gonderdik. Elinizde kalan 1 numara bezleri yada artik kucuk gelen kiyafetlerinizi kargolayabilirsiniz isterseniz veririm kargo adreslerini
Canım bende 1 pakete yakın 1 numara jenny willy marka bez var. Acaba kullanır mı? Gönderebilirim.

Aaaa bilmiyordum bebek için olduğunu. Çok sevindim memnun kalmana . O bende vardı zaten kendimiz için almıştık. Ama doktora sordum kullanabilirsin okynus suyu sonuçta demişti bitince bebek için olanı alıcam sağol bilgi verdiğin için canım

Bence bebege kullanma onu, çünkü basıncı fazla gelebilir, bebek için olanlarinin basinci daha az oluyor.

Back
X