- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #46.521
Tamam canım teşekkürler. Bir de cinsiyetini söyleyebilirsen kız bebekse biraz kıyafet de gönderebilirim.Kullanir cnm tabi. Adresi alip seninle ozelden paylasirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım teşekkürler. Bir de cinsiyetini söyleyebilirsen kız bebekse biraz kıyafet de gönderebilirim.Kullanir cnm tabi. Adresi alip seninle ozelden paylasirim
Kaç günlük bebişleriniz. Bizim konak olmadı olur mu acabaMustellanin konak kremi doktor yazdi ilk suruste kaslari gecti sakin elinle kabuklari kaldirma dedi
Haptı benim tercihim eşim emzirdiğim için içi rahat etmedi. Prezervatifle canımKızlar nasıl korunacaksınız ??
2 ayi gecti canimKaç günlük bebişleriniz. Bizim konak olmadı olur mu acaba
Ne kadr kalin giydirsen arada oluyr birsy olmaz korkmaNasıl engelliycem bilemedim artık
Benimkide bu bende yebi aldm sıktım burnunaEvet canm varmış. Gösteriyim hatta.
Aynen benimkide korunuyor kendiliginden hap iyi degil 3 aydan sonra spiral taktrcm en iyisi o@EdvardBenim eşim korunuyor. Çok araştırdım dışardan bize yapılan her müdahalede bi yan etkisi oluyor. O yüzden en mantiklısı bu geldi bize.
Bende taktim ama 1 hafta sonra şapka taktikxa aglamaya basladi cikarana kadarda susmadiBen yenidoğandan itibaren şapka taktım, kundak yaptım. Arada yapmadığım oldu da alışkın yani neyse ki:)
Disari cikarken zorla takiyorum ama kesinlikle alnina gelmemesi lazim çıldırıyo evde hic takmiyorum :)Evde şapka eldiven olayını kaldırdım ben. Doktora sordum şapka için evde takmana gerek yok dışarı çıkarken taksan yeter dedi. Ben ya başörtü ya da battaniyesiyle örtüyorum
Yapiyo galiba ben ilk prima kullandim 1 numara yoktu bisey 2 sini aldim yapti butun bezleri denedim nerdeyse ılik suyla sildim kremler kullandim gecmedi ama 1 numarada sorun yok diye gece hep primaya devam ediyodum en son komili aldim ertesi güne gecti pisikKıZlar aynı marka bezin 1 numarası sorunsuz kullanılmışken 2 numarası pişik yapar mı? Beze mi suç bulmalıyım yediğim bişey mi yaptı acaba. Islak mendil kullanıyodum doğduğundan beri unibaby yenidoğan ı. Pişik ısrarla geçmeyince pamuğa döndüm ılık suyla ıslatıp e bebekteki temizleme pamuklarından kullanıyorum. Ama geçmiyor. Çok yara gibi değil ama derisi kalınlaştı gibi ve kızarık
Ben gitmedim canım 40 çıkınca tamamdır :) kanamamda bitmişti zaten. Bana dr 2. Ayında gel demişti gerçi nasıl olsa sezeryanız ne olacak kiKızlar benim 40 m cıktı dr gitmedm sezaryn oldum iliskiyede girdim birsy olmaz heralde gitmeyen var mi
Tekrar geçimiş olsun bende kabız falan zannettim inşallah ilaçlar fayda eder el kadar minnaklar büyük olsalar biraz daha yapabileceğin şeyler olur da minnacıklar dahaKabız değil yapınca cıvık yapıyor tembellik var
Spiralde de yoğun kanama söz konusu o yüzden olumlu bakmadım ben çok. Ama doktoruma yine danişicam bakalım. :)Aynen benimkide korunuyor kendiliginden hap iyi degil 3 aydan sonra spiral taktrcm en iyisi o@Edvard
Biraz ağrısı oluyor tabi ama öyle ciddi bir şey değil, spekulumla açarak yerleştiriyor, vajinal ultrasonla da öncesinde ve sonrasında kontrol ediyor.Canım bende taktırmayı düşünüyorum ama dr 6 aylık falan olsun gel takalım demişti nasıl kolay takılıyor mu ağrı falan oluyor mu
Artik emziren anneler icin de dogum kontrol hapi var sute gecmeyen. Ben onu tercih ettim. Spiral gozumu korkuttu kanama fazla olur diyeSpiralde de yoğun kanama söz konusu o yüzden olumlu bakmadım ben çok. Ama doktoruma yine danişicam bakalım. :)
Canım ben de aynı durumdayım. Penye ipten örgü puset yapmıştım ama artık sığmıyor. Sepet beşiği salonda duruyor. Şimdş yavaş yavaş gece uykuları başladı. Gece saat 12 de kendi odasına geçiyoruz ben yere 3 4 tane yorgan serdim polar battaniyeler falan gece 12 den sabah 10 a kadar odasında yatıyor beşiğine odasına alışsın diye. Gündüz salona geçiyoruz sepet beşiğinde yatıyor. 4 ay böyle idare edicem. 4 ay sonra ben yatak odasına o kendi odasına ayırıcam artık odalarıMaalesef canım yatak odamızda küçük o yüzden reflü yatağı almıştık aramızda yatsın diye . Şimdi ne yapacağız şaşırdım![]()
Hayda ben de öyle prima kullanıyorum 1 de hiç bişey yoktu 2 ye geçtik altı kızarık. Son çare macır kremi de denicem. O kadar çok 2 numara bez var ki elimde napcan çöpe mi atcam bunları 200 tane falan var. Kullanmak zorundayım. 30-40 tane olsa neyseYapiyo galiba ben ilk prima kullandim 1 numara yoktu bisey 2 sini aldim yapti butun bezleri denedim nerdeyse ılik suyla sildim kremler kullandim gecmedi ama 1 numarada sorun yok diye gece hep primaya devam ediyodum en son komili aldim ertesi güne gecti pisik
İyi bakalımHaptı benim tercihim eşim emzirdiğim için içi rahat etmedi. Prezervatifle canım
Bende öyle yapmayı planlıyorum..Benim eşim korunuyor. Çok araştırdım dışardan bize yapılan her müdahalede bi yan etkisi oluyor. O yüzden en mantiklısı bu geldi bize.