2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Evde şapka eldiven olayını kaldırdım ben. Doktora sordum şapka için evde takmana gerek yok dışarı çıkarken taksan yeter dedi. Ben ya başörtü ya da battaniyesiyle örtüyorum
Disari cikarken zorla takiyorum ama kesinlikle alnina gelmemesi lazim çıldırıyo evde hic takmiyorum :)

KıZlar aynı marka bezin 1 numarası sorunsuz kullanılmışken 2 numarası pişik yapar mı? Beze mi suç bulmalıyım yediğim bişey mi yaptı acaba. Islak mendil kullanıyodum doğduğundan beri unibaby yenidoğan ı. Pişik ısrarla geçmeyince pamuğa döndüm ılık suyla ıslatıp e bebekteki temizleme pamuklarından kullanıyorum. Ama geçmiyor. Çok yara gibi değil ama derisi kalınlaştı gibi ve kızarık
Yapiyo galiba ben ilk prima kullandim 1 numara yoktu bisey 2 sini aldim yapti butun bezleri denedim nerdeyse ılik suyla sildim kremler kullandim gecmedi ama 1 numarada sorun yok diye gece hep primaya devam ediyodum en son komili aldim ertesi güne gecti pisik

Canım bende taktırmayı düşünüyorum ama dr 6 aylık falan olsun gel takalım demişti nasıl kolay takılıyor mu ağrı falan oluyor mu
Biraz ağrısı oluyor tabi ama öyle ciddi bir şey değil, spekulumla açarak yerleştiriyor, vajinal ultrasonla da öncesinde ve sonrasında kontrol ediyor.

Spiralde de yoğun kanama söz konusu o yüzden olumlu bakmadım ben çok. Ama doktoruma yine danişicam bakalım. :)
Artik emziren anneler icin de dogum kontrol hapi var sute gecmeyen. Ben onu tercih ettim. Spiral gozumu korkuttu kanama fazla olur diye

Maalesef canım yatak odamızda küçük o yüzden reflü yatağı almıştık aramızda yatsın diye . Şimdi ne yapacağız şaşırdım :KK43:
Canım ben de aynı durumdayım. Penye ipten örgü puset yapmıştım ama artık sığmıyor. Sepet beşiği salonda duruyor. Şimdş yavaş yavaş gece uykuları başladı. Gece saat 12 de kendi odasına geçiyoruz ben yere 3 4 tane yorgan serdim polar battaniyeler falan gece 12 den sabah 10 a kadar odasında yatıyor beşiğine odasına alışsın diye. Gündüz salona geçiyoruz sepet beşiğinde yatıyor. 4 ay böyle idare edicem. 4 ay sonra ben yatak odasına o kendi odasına ayırıcam artık odaları

Yapiyo galiba ben ilk prima kullandim 1 numara yoktu bisey 2 sini aldim yapti butun bezleri denedim nerdeyse ılik suyla sildim kremler kullandim gecmedi ama 1 numarada sorun yok diye gece hep primaya devam ediyodum en son komili aldim ertesi güne gecti pisik
Hayda ben de öyle prima kullanıyorum 1 de hiç bişey yoktu 2 ye geçtik altı kızarık. Son çare macır kremi de denicem. O kadar çok 2 numara bez var ki elimde napcan çöpe mi atcam bunları 200 tane falan var. Kullanmak zorundayım. 30-40 tane olsa neyse

Back
X