- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #46.621
Bizim rota aşımız 3.ayda olacak. Doktorumuz o şekilde söyledi.Verem aşisiyla beraber olması gerekiyor canim. Doktorumuz ve ebemiz o şekilde söyledi. Tabi sende bi arastir istersen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim rota aşımız 3.ayda olacak. Doktorumuz o şekilde söyledi.Verem aşisiyla beraber olması gerekiyor canim. Doktorumuz ve ebemiz o şekilde söyledi. Tabi sende bi arastir istersen.
Kullanmayan var mı diye sorman gerekirdi canm:) herkes kullanıyordurD vitamini kullanan var mı
Ben doktorumuza sordum başka d vitamini alalım mı diye. Çok seçenek var ama sağlık ocağının verdiğini kullanabilirsin hiç bir sakıncası yok dedi.sağlık ocağınınkini neden kullanmıyorsunuz bizonu kullanıyoruz eğer sebebi varsa bizde kullanmayalım
Kullanıyorum ben. Makyaj falan da yapıyorum. Zaten iznimin bitmesine 1 ay kaldı işe başlayacağım mecbur kullanacağım. Bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum.koltukalti icin rolon kullanmak zararlimidir.kullanan var mi.
Düzelir inşallah canım. Sen yine de başka doktora da danış istersen. Benimkiler hiç uyumadığı için idrar yolu enfeksiyonu dışında ihtimal gelmedi aklıma. Ne zamandır böyle. Benimki de dün 2. ay aşılarını oldu bütün gün uyudu . Aşıdan sonra mı oldu sizin deEvet temiz cikti
Bebekte bende kullanıyoruzD vitamini kullanan var mı
Sağlık ocağından hangisini veriyorlar. Bana dvit var mı elinde dedi var dedim vermediler.Ben doktorumuza sordum başka d vitamini alalım mı diye. Çok seçenek var ama sağlık ocağının verdiğini kullanabilirsin hiç bir sakıncası yok dedi.
Bebeğe ayrı anneye ayrı veriliyorSağlık ocağından hangisini veriyorlar. Bana dvit var mı elinde dedi var dedim vermediler.
Neyse Ozaman bir daha ki sefere alırım bende canım inşallah :)Dıy toy du canım şimdi baktım tukenmis
Bebeğe ne veriyorlar peki.Bebeğe ayrı anneye ayrı veriliyor
Ben de 3. Ayda yaptıracağım canım doktorum olmaz demedi hatta 4 hafta erken doğum oğlum o yüzden 3. Ayda yapalım dedik doktor da daha iyi olur dediVerem aşisiyla beraber olması gerekiyor canim. Doktorumuz ve ebemiz o şekilde söyledi. Tabi sende bi arastir istersen.
Devit 3 veriyorlarSağlık ocağından hangisini veriyorlar. Bana dvit var mı elinde dedi var dedim vermediler.
Bize 3 ayı dolmadan gelin dedi rota için.Ben de 3. Ayda yaptıracağım canım doktorum olmaz demedi hatta 4 hafta erken doğum oğlum o yüzden 3. Ayda yapalım dedik doktor da daha iyi olur dedi
Çok içi sarımsı beyazımsı bazılarının kafası ve yanaklarında var kuruluktan oluyormuş bioderma verdi doktor yine de geçirmediBenim kızımın küçük küçük tüm yüzünde var.. ben geçen hafta antibiyotik kullandım ondan olabilir mi.. senin kiler az mı çok mu ?
İlk başta alamıyorlar canım ağzına sık sen önceleri öyle öyle alışır inş. Alıştırma bardağı diye geçiyor. Küçük bir mağazadan almıştık markasını hatırlamıyorum canımNasil bir suluk canim hangi marka bende dedigin biberondan var canim ama yemiyor daha dogrusu 10 gun falan oldu biberon istememesi
Bize de üç aylık olunca on gün içinde yaptırmanız gerekiyor dedi doktor. On gün diye basa basa söylediBize 3 ayı dolmadan gelin dedi rota için.
Sağol canımDevit 3 veriyorlar
Sivilce oldu mu annem onlar etcik der birşey olmaz kendiliğinden geçer ama bizimki çok fazla yüzü pütür pütürÇok içi sarımsı beyazımsı bazılarının kafası ve yanaklarında var kuruluktan oluyormuş bioderma verdi doktor yine de geçirmedi
Ama kokusu ağır:)) bende dikkat edim üşütmim bakalım ne olacakBana koku normal geliyor sonuçta süt içiyor. Ama benim usutmemeden olabilirmiş bu dikkat edicem kendime bakalım.