2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Evet temiz cikti
Düzelir inşallah canım. Sen yine de başka doktora da danış istersen. Benimkiler hiç uyumadığı için idrar yolu enfeksiyonu dışında ihtimal gelmedi aklıma. Ne zamandır böyle. Benimki de dün 2. ay aşılarını oldu bütün gün uyudu . Aşıdan sonra mı oldu sizin de

Verem aşisiyla beraber olması gerekiyor canim. Doktorumuz ve ebemiz o şekilde söyledi. Tabi sende bi arastir istersen.
Ben de 3. Ayda yaptıracağım canım doktorum olmaz demedi hatta 4 hafta erken doğum oğlum o yüzden 3. Ayda yapalım dedik doktor da daha iyi olur dedi

Benim kızımın küçük küçük tüm yüzünde var.. ben geçen hafta antibiyotik kullandım ondan olabilir mi.. senin kiler az mı çok mu ?
Çok içi sarımsı beyazımsı bazılarının kafası ve yanaklarında var kuruluktan oluyormuş bioderma verdi doktor yine de geçirmedi

Nasil bir suluk canim hangi marka bende dedigin biberondan var canim ama yemiyor daha dogrusu 10 gun falan oldu biberon istememesi
İlk başta alamıyorlar canım ağzına sık sen önceleri öyle öyle alışır inş. Alıştırma bardağı diye geçiyor. Küçük bir mağazadan almıştık markasını hatırlamıyorum canım

Eklentiler

• 451DFDCB-7177-4269-8A40-C99F952FBD42.webp
    451DFDCB-7177-4269-8A40-C99F952FBD42.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 23
Hanımlar Ben devlete Doğum yaptım dikişlerim ağrıyor özel hastaneye gitsem bakarlar mı? Memleketimde bakıyordular burayı bilmiyorum?

Back
X