2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar bebeklerinizi gun icinde, aksam falan nerede yatiriyorsunuz? Mesela siz oturma odasindaysaniz bebek nerede uyuyor?

Esim işten geldiginde çıt çıkarmadan oturuyoruz biz bebegim yanimizda reflu yataginda uyudugu icin uyanmasin diye.

Cok sagol canim allah razi olsun inan hic alipta gezmelere gitmedim am beslenmesi yoktu gece sabaha kadar uyuyordu diye kackere doktora gittik hep ondan dolayi hastalandi carede bulmadilar benimkide cok istahsiz biberonda almiyor rabbim cocuklarimizi bize bagislasin insallahh ne yaoalim rabbim beterinden korusun
Cok gecmis olsun

Kizlar bebeklerinizi gun icinde, aksam falan nerede yatiriyorsunuz? Mesela siz oturma odasindaysaniz bebek nerede uyuyor?

Esim işten geldiginde çıt çıkarmadan oturuyoruz biz bebegim yanimizda reflu yataginda uyudugu icin uyanmasin diye.
Gün içinde oto koltugu da odada yatiyor. Gece de anne yanı beşiğinde. Ama bazen sabaha kadar oto koltugunda uyudugu da oluyor. Ayrıca gündüz sessiz degil normal sesli ortamda uyutuyoruz.

Cok sagol canim allah razi olsun inan hic alipta gezmelere gitmedim am beslenmesi yoktu gece sabaha kadar uyuyordu diye kackere doktora gittik hep ondan dolayi hastalandi carede bulmadilar benimkide cok istahsiz biberonda almiyor rabbim cocuklarimizi bize bagislasin insallahh ne yaoalim rabbim beterinden korusun
Cnm bizimki de şuan ne biberon ne de memeyi alıyor diliyle itiyor yediysede kusuyor bence hastalıktan dolayı iştahları gitti ben sordum bugün doktora siz grip olunca nasıl iştahsız olıyorsanız bebeklerde olur normaldir dedi bizim ki yediği gibi kaka yapıyor kullandığı ilaçlardan sanırım bağorsaklarını bozdu çünkü bizim iki çeşit antibiyotik iğne ve kortizon verildi onlar etkiledi ama dediğin gibi rabbim dermansız dert vermesin beterinden korusun ve yavrularımızı bize bağışlasın sana tavsiyem öksürük tuttuğunda sırtına vurman o şekilde açılmaya başladı bizim ki ama çok hızlı ve ağır olmasın çok yavaşta değil gazını çıkardığın gibi inş iyi olacak

Bizim ki gündüz gece yarısına kadar oturma odasında ya hamakta yada koltukta uyuyor tv açık sesleri de duyuyor irkilse bile kapatmıyorum sesi alışsın diye gece de yatağında çok aşırı sessiz ortamda olması sizin için kötü kalabalıkta çok huzursuz olur rahat vermez sana ama yinede nasıl rahat ediyorsan o şekilde yap

Ana kucağını salona koyduk orada yatırıyoruz canm. Sese alıştırdık biz hiç etkilenmiyor. Gündüzleri ben evde tekken bile yanında müzik yada tv açıyorum sesini de yükseltiyorum öyle uyutuyorum.

Kızlar kimyon verilir mi bebeğe acaba? Gaz için annem duymuş. Sıcak suyla karıştırıp o suyundan bir çay kaşığı veriyor, çok rhat etti ama bilemedim her gün kimyon ne yapar midesini?
Canım sen verdin mi kimyon kürünü birde bunu hergün mü yapcan ben dünden beri veriyorum da fazlası Zarar mı olur

Cnm benim 2 ayı geçti Doğum yapalı ama hala ağrım var iç çamaşırı değince ani kalkınca ve soğuk vurunca çok ağrıyor çok normal bu ağrılar vücudun anatomisi bozuldu kendini toparlaması gerekiyor tabi kızarıklık enfeksiyon şişme gibi bir durum yoksa korkma bunlardan biri varsa git mutlaka doktora

Göbeğimle ameliyat çizgisi arasına dokununca agriyor. Biraz elimi bastırınca o bölgenin içi cok sert pütürlü gibi. İlk sezeryanimda böyle olmamıştı çabuk iyileşmişti ve beş yıl boyunca varlığını bile unutmuştum. Acaba ikinci ameliyatlarda böyle mi oluyor diye merak ettim. Bugün 45 gün oldu Doğum yapalı. İki ayin dolmasını beklicem geçmezse dr a gidicem.

Başınız sagolsun canım. Sütüm azalack kesilecek diye aklına getirme hiç. Beynine olumsuz mesaj gönderme bol bol bol emzirmeye calış
Sağol canım, şoktaydim, görünce anladım öldüğünü cenazesini :( aklımdan çıkmıyo :( aglatmiyolar da sütün azalır diyolar. :( çok duskundum babam gibiydi :( acımı yasayamiyorum

Benim 2.5yaşındaki de uyumuyor minik paşa da uyumuyor. Saat 3te uyuyoruz sabaha kadar inleye inleye 50kere uyanıyor 100kere meme emzirmeye çalışıyoruz. Büyük oğlumu da çişe alıştırmaya çalışıyorum bir de ona uyanıyorum. Gündüz uykusu hiç yok zaten. Napcaz böyle bilmiyorum
Bugün dra gitcez meme reddi yaşıyoruz bi gün azcık emse 3gün yine emmiyor yine emmiyor. Kilo alımımız da iyi nasıl kilo alıyor bu bebek anlamadım. Valla çogu zaman 10sn emip bırakıyor emip bırakıyor.
Çok yoruldum. Bir de okula başlayacagım 25subatta iznim bitiyor. İznim bitene kadar büyüğün çiş küçüğün meme reddini bi halledebilirsem başka bi şey istemem valla
merak ettim bende martta baslayacagim okula ama alabildigim kadar rapor almak istiyorum.sende boyle bir durum varmi canim hemen baslicakmisin

Kızlar bebeklerinizi ne şekilde uyutuyorsunuz? Yerine koyup kendi kendine uyuyan bebek var mı çok merak ediyorum. Benimki gece öyle ama gündüz mutlaka kucağımda uyumak istiyor. Göğsüme yatırıyorum sırtını pışpışlıyorum o şekilde uyumaya alıştı. Sırtım belim kopuyor. Saatlerce oturuyoruz öyle. Bazen yerine koyuyorum uyumaya devam ediyor ama çoğu zaman koyarken uyanıyor. Ne yapmak lazım nasıl alıştırmak lazım kendi kendine uyumaya. Bir iki ağlıyor almıyorum ama sonra katılarak ağlayınca almak zorunda kalıyorum.
Benimki de aynı sadece gece uyuyorsa emmeyi bırakıp uykuya devam ediyor yerine koyunca . Gündüz mümkün değil. Dalsa bile yatağına koyunca uyanıyor . Sanki yatağında diken var :D

Göbeğimle ameliyat çizgisi arasına dokununca agriyor. Biraz elimi bastırınca o bölgenin içi cok sert pütürlü gibi. İlk sezeryanimda böyle olmamıştı çabuk iyileşmişti ve beş yıl boyunca varlığını bile unutmuştum. Acaba ikinci ameliyatlarda böyle mi oluyor diye merak ettim. Bugün 45 gün oldu Doğum yapalı. İki ayin dolmasını beklicem geçmezse dr a gidicem.
Benimde öyle ilk doğumum kilomuda verdim hamilelik öncesine dönmeme rağmen benim hala terlemem bile geçmedi

Prospektüs de böyle bir şey yazıyor hiç anlamadım bendemi vermesem sağlık ocağı verdi bu D vitaminini ne kadar süre kullanmalıyız ki vermesek olmuyormu bebekleri hemen takviyelere başlıyoruz onuda anlamış değilim ama

Eklentiler

• 2D5BF611-D7C8-4B2C-A53A-30BDAFFCA4F0.webp
    2D5BF611-D7C8-4B2C-A53A-30BDAFFCA4F0.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 42
Back
X