2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Tek kat da çok az be yavrum üşümez mi
Valla canım benimki erkek bebek ama yine de o kadar ince giydirmeme rağmen terliyor boyun kısmı , elleri ve ayaklarına takılma, bağrına bak sıcaklığını kontrol etmek için . Bir de şimdi havalar çok iyi Bursa'da karlı zamanda soğukta iki kat yaparsın.

Benim doğum sırasında oldu ve doktor bir krem ve fitil verdi geçti çok şükür bende ne oturabiliyordum ne yürüyebiliyordum tabi dikişlerinde etkisi var ama o daha çok ağrı yapıyordu. Böyle geçmezse cerrahi müdahale yapıyorlar ama çoğu kişinin bu şekilde geçiyor ağrısını çekmektense doktora gidin 1 haftada geçiyor o acıyı çekmeye değmez
Cnm bebeğim hastaydı hiç gitmeye vaktim olmadı yağ sürdüm dün biraz daha iyi gibi sanki ama dün baya oturamıyordum çok ağrıyordu hep kabızlık yüzünden çıktı bu normal Doğum yapanların olurdu demek normal yapsam ne olurdu gideyim dr bakalım senin gibi geçer inş

Baksana kuzuma nasıl veririm.kucağımda kızım var kucağıma gelmek istedi emziriyodum onu kucağıma alamadım. Odadan çıkıp kapının önüne böyle yatmış. Bakışlara bak ne kadar üzgün.Allahım göstermesin öyle bişeyi. Ölüm gibi bişey. Bensiz lokma koymaz ağzına bensiz uyumaz o da bensiz yaşayamaz ben de onsuz. Düşüncesi bile kalbimi çürütüyor allah korusun :KK43:
İnşallah onunla alakalı değildir canm. Muhtemelen senin içtiğin antibiyoikle alakalı çıkacak ama dur bakalım hayırlısı.

Bazı antibiyotikler çok kaka yaptırır canım poposunun deliği yakında çok acıyıp pişik yara olabilir benim oğlum öyle oluyırdu antibiyotik içerken çok kaka yapıyordu ve poposu çok kötü oluyırdu ben daha olmadan pişik kremine başlıyordum önlem olarak
Cnm benim bebeğimde kakası çok yapmaya başladı antibiyotik verilmişti geçen hafta iki çeşit iğne ondan sonra çoğaldı sanki ishal gibi senin kaç gün devam etti bizim ilaç verilmiyor bir hafta oldu ama hala kakasını çok yapıyor günde 6 kere bazen 4 dr sordum normal dedi ama bana normal gelmiyor ya baya da kilo kaybetti yavrum böyle giderse almaz kilo kaç gün daha sürecek bu şekilde

Cnm benim bebeğimde kakası çok yapmaya başladı antibiyotik verilmişti geçen hafta iki çeşit iğne ondan sonra çoğaldı sanki ishal gibi senin kaç gün devam etti bizim ilaç verilmiyor bir hafta oldu ama hala kakasını çok yapıyor günde 6 kere bazen 4 dr sordum normal dedi ama bana normal gelmiyor ya baya da kilo kaybetti yavrum böyle giderse almaz kilo kaç gün daha sürecek bu şekilde
Canim bebegin kac gunluk ve kac kilo aceba

Canim bebegin kac gunluk ve kac kilo aceba
Cnm 2 ay 7 günlük bebeğim kilosu da 490 olmuş kilo kaybetmiş hastanede kaldığımız zaman da sonrasında da zaten emmiyordu Benim sütüm de üzüntüden gitti az geliyor mamaya başladık meme mama devam ediyoruz ama kakasını baya çok yapmaya başladı geçen haftadandır böyle geçen hafta bitti ilaç tedavisi acaba o mu yaptı böyle anlamadım

Cnm 2 ay 7 günlük bebeğim kilosu da 490 olmuş kilo kaybetmiş hastanede kaldığımız zaman da sonrasında da zaten emmiyordu Benim sütüm de üzüntüden gitti az geliyor mamaya başladık meme mama devam ediyoruz ama kakasını baya çok yapmaya başladı geçen haftadandır böyle geçen hafta bitti ilaç tedavisi acaba o mu yaptı böyle anlamadım
Canim antibiyotiktendir uzulme duzelir yeterki guzel beslensinler toparlanirlar benim de 2 ay 10 gunluk tam 10 gun oldu bir gr bile kilo almamis hatta 20 gr vermis ne yapalim saglik olsun insallahhh alirlar

Kızlar bebekleriniz uykuya geçerken gözleri kayıyor gibi oluyor mu
Evet canım oluyor bende ilk fark ettiğimde tedirgin olmuştum .
Ben yapıyorum canm. Emzik biberon hatta mama falan da alıyorum. Skt de sıkıntı olmuyor. Güvenilir bir site.
Sağol canım. Humana iyi geceler çayı alicam 10gündür heryerde aradım bulamadım. Burda görünce dedim acaba eskimi.
Kızlar 5-6 saat nsıl uyuyo bebekleriniz benimki gece uyusa asla uyandırmam :KK43:
Benim ki nasıl uyuyor söyleyeyim. Sabah 6dan akşam 7ye kadar gözünü kırpmıyor sonra resmen baygın düşüp 6 saat uyuyor. Sanki yeni doğan değilde 65 yaş üstü bizim kız azıcık uyku yetiyor.

Canim antibiyotiktendir uzulme duzelir yeterki guzel beslensinler toparlanirlar benim de 2 ay 10 gunluk tam 10 gun oldu bir gr bile kilo almamis hatta 20 gr vermis ne yapalim saglik olsun insallahhh alirlar
Hadi ya senin kaç kilo?ve sen de dr gittin mi çok kaka yapıyor mu seninki de?demek senin de iyi beslenmemiş bir de ilaçlar da etkilemiştir dr siz grip olunca nasıl iştahınız kesiliyorsa onların da kesilir demişti doğru birde ben antibiyotik kullandığım zamanlar ishal olurdum hep belki bu bebeklere de öyle etki ediyor kilo kaybetmesi üzücü ama yine de sağlıklı olsunlar da sorun değil sadece kakası fazla olunca aklıma takılıyor mamaya başladık ondan mı yoksa ona verilen ilaçlardan mı bilemedim gerçi ilk ay mama vermiştim baya uzun süre sütüm gelmemişti ozmanlar zaten fazla kaka yaparlar diye dikkat etmedim hiç bakalım bu haftada devam ederse yine giderim dr

Canım bir temizlik yapmışım ki :) bütün odaları dip köşe yaptım ter su içinde kaldım tam duşa girecektim kızım uyandı emzir altını al derken ter üstümde kurudu gecesine ateş çıktı 40 a
Oyyy üşüttün rabbim acil şifalar versin ya inşallah çabuk toplarsın parol böyle durumlarda kurtarıcı ateşi düşürüyor tüm ağrıları alıyor hiç hasta değilmişin gibi oluyorsun

Kanaması normal mi ilerliyor canim ? Kanama işini zaten sevmiyorum sırf artar diye uzak duruyorum ondan :KK43:
Normaldi cnm ole dedi obur turlu de korkmaktansa cnm yanlslkla tekrr kalrz allah korusun cok erken cnm sen catlaklarna naptn ben mustella dye krem vsrms her yerde duydum gidreiyrms onu surcm faydasni gorrsm sana da derin

Benim ilaca başlar başlamaz oluyırdu ilaç bitince duruyordu kaka yapması canım bazı çocuklar çok kaka yapar canım bence bişey yoktur benimki yapmadığı için doktora götürdük ilaçla yapıyor

Back
X