- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #47.641
Ben de öyle müsait oldukça yapıyorumKızlar biberon ve emziklerinizi nasıl sterilize ediyorsunuz? Ben kaynatıyorum ama ne sıklıkta yapmak lazım. Bazen hergun yapıyorum bazen 2-3 günde bir. Nasıl olmalı sizce?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de öyle müsait oldukça yapıyorumKızlar biberon ve emziklerinizi nasıl sterilize ediyorsunuz? Ben kaynatıyorum ama ne sıklıkta yapmak lazım. Bazen hergun yapıyorum bazen 2-3 günde bir. Nasıl olmalı sizce?
Ooof benim kesin psikolojim bozuk yaKızlar bugün ilk defa uzun süreli dışarı çıktık. Kızıma tulumunu giydirdim, bebek arabasını aldım sahilde falan gezdik eşimle kızımla. Alisveris yaptık, emzirme odalarında emzirdim. O kadar iyi geldi ki anlatamam. Hava da çok güzeldi. :) yeniden doğmuş gibi oldum. :) kızımda gayet memnundu :)
Sana bir pişik fotoğrafı atarım bu dediğine pişman olursun :)Valla ben portakal gaz yapar diye yemiyorum ve banada elme yeme pişik yapar dediler mantıklı gelmedi benim yediğimle pişik olayı ama alerji mantıklı geliyor tabi en iyisini doktor ve senin hislerin bilir canım. Aman pişik olsunda alerji olmasın miniğin
İshal gibi üstte azıcık pütürler pıhtılar olması lazım değil mi dicem ama 5 günde 1 diyosun ishal olsa çok sık yapar bilemedimKızlar bu kaka normal mi? 5 günde bir yapıyor böyle yapiyor.
İçimde hissettiklerimi kendimden bile saklıyorum bazen. Kolay bir süreç değil gerçektenYok yok merak etme yalniz degilsin.hatta bi cok kisi oyle duygular icinde olabiliyo ama belli etmiyo.tabi ki bebislerimizi seviyoruz varliklarina bin sukur.ama ben de cok sıkıldım emzir gazini cikar altini bezle uyut.gecelerden nefret ediyorim uykusuzluk diz boyu.esim isten gelince birakiyorum ona 10 20 dk disari yuruyuse gidiyorim geliyorum tavsiye ederim.temiz hava almamiz sart.
Mesela benim bebegim babasinin kopyasi o yuzden sanki benim degilde baskasinin bebegi de bana emanet etmisler gibi hissediyorumben de hala annemiyim neyim anlamadim.anneligimi anlayabilmek icin hem de iletisimimiz guclu olsun doye konusuyorum muzik acip sarki soyluyorum falan.
Saglikli olsunlar hayirli evlat olsunlar da bu gunler geciyor gececek de merak etme.
Bakınız ben. Gecelerin daimi nöbetçisiArtık geceleri sakın oluyor buralar herkesin bebesi uyuyor sanırım. Allah bozmasın bizlerede nasip etsin![]()
Evet ishal gibi görünüyor ama 5 günde bir yapıyor. Bende anlamadım gitti bu kaka olayını.İshal gibi üstte azıcık pütürler pıhtılar olması lazım değil mi dicem ama 5 günde 1 diyosun ishal olsa çok sık yapar bilemedim
Yahu seninki hiç uyumuyor mu geceleri:)Bakınız ben. Gecelerin daimi nöbetçisi![]()
Her saat başı kalkıyoruz canım. Mememin birini koparıp beşiğe koycam en sonunda. Aç da değil göğsümde uyumak istiyo. Memeyi ağzına alıyo daha çekmeden uyuyakalıyoYahu seninki hiç uyumuyor mu geceleri:)
Ablamın kızı da öyleydi canım en son çare yanına aldı o zaman uyumuştu. Yatagina koyunca hep uyandırdı.Her saat başı kalkıyoruz canım. Mememin birini koparıp beşiğe koycam en sonunda. Aç da değil göğsümde uyumak istiyo. Memeyi ağzına alıyo daha çekmeden uyuyakalıyo
Kuzum merak etme hiç bisey olmuyor :) hava güneşli olsun yeter. Tulum tam bir kurtarıcı, hem bebekler arabayı ve dışarıyı seviyor. Yani bizimki seviyor. Ben hiç tedirgin olmadım kuzum.Ooof benim kesin psikolojim bozuk yaevde çok bunaldım dışarıya çıkalım istiyorum. Eşim gel çıkartayım diyo bu sefer çıkmak istemiyorum. Ya yollarda ağlarsa. Ya hasta olursa. Onunla ilgilenmekten ben gezdiğimi anlamam ki diyorum. Sen sadece emzirirsin ben ilgilenirim diyo ama yine de çıkamıyorum
Bol bol sıcak şeyler içip corapsiz gezmiyorum kıyıdan dönüyorum o zaman canimKızlar sanki grip olcak gibi hissediyorum tam ben iyileşiyorum kızıma bulaştırmamışımdır inşallah. Salak gibi ellerimi yıkamadan kucağıma alıyorum tam memeyi tutuyo öyle aklıma geliyo ellerimi yıkamak. Yapabileceğim bişey var mı bu süreçte hastalığın kıyısından dönmek için
Gecti gitti cnm sag sakim kollarinda bebisin tadini cikart unutmaya calis cnm daha kucucukler tabi hasta da olucaklar iyilesceklerde Allah in izniyle.carcabuk saglijli bi sekilde atlatsinlar yeterki hasta olmayan cocuk yok diye dusun cnmValla cnm Perşembe dr yapacak aşıları sorarım ona artık fitil mi verir şurup mu bilmyorum ama ben nedense bu hastalıktan sonra çok panik oldum çıktım ya nasıl düzelirim bilmyorım korkularım geçmiş değil inş ateşsiz geçiririz hepimiz yalnız hamileyken kusuyorduk ya bazen karnıma geri soksam orda korusam diyorum annelik çok zormuş çok çok güzel bir gülüyor dünyalar benim oluyor allahım hepimizin evlatlarını bize bağışlasın![]()
Hmm o zm islak bezle falan mi dusurcez atesini yokaa sadece surupmuSanırım 3gündü banyo yaptıramıyorsun su deymemesi lazım aşı yerine
Kesinlikle ayni durumdayim cnmİçimde hissettiklerimi kendimden bile saklıyorum bazen. Kolay bir süreç değil gerçekten
Ya zarar verirsemAblamın kızı da öyleydi canım en son çare yanına aldı o zaman uyumuştu. Yatagina koyunca hep uyandırdı.