2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Cnm ilk doğduğu gün yapmışlardı kulakta su olduğu için geçmemişti hatta buraya yazmıştım ben de çok üzülmüştüm sonra bi gün Kuman’da elimden düştü irkildi yok dedim tv sesine irkildi bu duyuyor dedim bir hafta sonra tekrar gittik geçti çok şükür alkış çal müzik sesini birden aç bakalım tepki verecek mi inş geçer testten senin de
Ins saol cnm

Kızlar bugün gündüz kızım koltukta gazi olmadığı sürece kendi kendine yattı bakındı, 2 dakikalık uykuları oldu. Kendi kendine uyuyup uyandı tekrar uyudu falan. Biraz once de yatağına koydum uyudu bayagi sonra uyandı 5 dakika falan kıpırdadı bakındı ağlamadan tekrar uyudu. :21: Geceleri genelde böyle uyurdu ama gündüz hiç yerde durmazdı. Ilk defa böyle sakin maşallah. :KK68: Sıkıntıları olmadığı sürece böyle oluyorlar demekki. :anne:

Canım kaç aylık oldu seninki? Oturur pozisyonda bağlamışsın galiba. Ben yenidoğan için yan pozisyonda kullanayım dedim ama bir türlü beceremedim bağlamayı.
Canm yan pozisyonda durmaz zaten benim kızım. Aslında oturur pozisyonda değil dik şekilde duruyor. Sadece ayakları aşağıdan sarkıyor. Ayaklarını da içine sokamıyorum çünkü boyu uzun. 16 şubatta 3 aylık olacak.

Merhabalar bende Aralık annesi olacaktım fakat bebeğimin kafası büyük suyu fazla dedi doktor bu yüzden kasım annesi oldum Rabbim herkezin bebeğini hastalıklardan kötülüklerden korusun sizlere bi sorum olcakti bebeğim son iki haftadır sürekli ben memeye yaklastirinca ağlamaya başlıyor sonra uyuyor 2 dakika uyanınca alıyor bunu gün boyu sürekli yapıyor acaba bu meme reddi mi oluyor ne yapmalıyım?

Merhabalar bende Aralık annesi olacaktım fakat bebeğimin kafası büyük suyu fazla dedi doktor bu yüzden kasım annesi oldum Rabbim herkezin bebeğini hastalıklardan kötülüklerden korusun sizlere bi sorum olcakti bebeğim son iki haftadır sürekli ben memeye yaklastirinca ağlamaya başlıyor sonra uyuyor 2 dakika uyanınca alıyor bunu gün boyu sürekli yapıyor acaba bu meme reddi mi oluyor ne yapmalıyım?
Hoşgeldin :) çoğumuz aslında Kasım annesiyiz erken gelen bebişler sayesinde :) Allah bağışlasın yavrunu. Benim bebekte bugünlerde yapıyor uyuklayınca alıyor memeyi. Geçer Zamanla inşallah ciddi bir şey degil. Hiç tutmayan bebişler var

Kızlar bugün gündüz kızım koltukta gazi olmadığı sürece kendi kendine yattı bakındı, 2 dakikalık uykuları oldu. Kendi kendine uyuyup uyandı tekrar uyudu falan. Biraz once de yatağına koydum uyudu bayagi sonra uyandı 5 dakika falan kıpırdadı bakındı ağlamadan tekrar uyudu. :21: Geceleri genelde böyle uyurdu ama gündüz hiç yerde durmazdı. Ilk defa böyle sakin maşallah. :KK68: Sıkıntıları olmadığı sürece böyle oluyorlar demekki. :anne:
Masallah canım kuzuna :) bizimde uykumuz arttı buaralar. Nasıl uykusuz kaldıysam ben doyamıyorum uyumalara hep uyuyasım geliyor. Sütüm de arttı çok şükür. Demek ki ilacı dinlenmek gerçekten

Hoşgeldin :) çoğumuz aslında Kasım annesiyiz erken gelen bebişler sayesinde :) Allah bağışlasın yavrunu. Benim bebekte bugünlerde yapıyor uyuklayınca alıyor memeyi. Geçer Zamanla inşallah ciddi bir şey degil. Hiç tutmayan bebişler var
Hosbuldum çok teşekkürler. Amin inşallah herkezin yavrusunu bagislasin acılarını göstermesin inşallah. Öyle mi diyorsunuz inşallah geçer bi haftadır kilo almadı diye yedim kendimi

Bebeğe ne için verdiler ki kuzum. Bana hemoroid için vermişlerdi. Şimdi emzircemmi emzirmicemmi anlamadim. Emziremiceksem kullanmicm cunku kızım biberon almiyo

Hepimizin bebeğini kendi bebegimmis gibi seviyorum yaa :anne: bu ne güzel bişi böyle :KK19::KK36:[
aşk bunlar aşk canım bebeğime kremi doktor hergün poposuna sürmemi istedi kaka yaparken acımasın ora diye benim kızım hiç kaka yapmıyor ya belki acıyordur ondandır dedi sen emzir canım zararı olsa bebeğe sürdürmezler zaten

2 ay 9 günlük cnm valla ilk günler çok iyiydi ağlamayı bile bilmezdi şimdi bir başlıyor bir saat aralıksız ağlıyor bütün bina duyuyordur sesini inş cnm düzelir inş aslında şikayet etmiyorum ama ne yemek ne banyo ne çarşı hiç birine fırsat vermiyor sütüm azalmıştı geri gelsin diye uğraşıyorum ama aç kalıyorum annem olduğu halde giderse nederim bilmiyorum anneme de üzülüyorum eve girdi kadın canıda sıkılıyor gün. Boyu bebeği sallıyor bakalım 3 aya az kaldı umarım biraz sakin olur
Sut icin bi hosaf yazmistim. Baya ise yariyo. Icindekiler bebegin gaz yapmadinida kolaylastirio. Bn hergun yapip 2 bardak iciorum. Bi dene istersen. Kuru kayisi gun kurusu kuru dut uzum kuru incir cubuk tarcin kaynat iyice. Bana cok fayda etti. InsAllah sanada eder

Back
X